Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lehetséges, hogy előbb érkezik a "nemvárt" a "várt" napnál... ? :(
plumeria14
2014-07-07 09:46:51
KatkaManó,
annyira jó lenne már beállni a sorba! Ahogy Moha is írta, korábban többször is elképzelte, hogy milyen érzés lehet és most még ha érdekes is a történet, megadatott neki...szeretném, ha ez a csoda velünk is hamarosan megtörténne.
Ha mégse, akkor nyáron még egy inszem (az Gonal F-es lenne) és ősszel lombik...de bízom benne, hogy arra már nem lesz szükség.
Moha,
te mérsz azóta? Milyen tüneteid vannak? Mikor jelentkezel be dokihoz? Ha elmeséled majd neki a történetedet, akkor biztos ő is csak pislogni fog :) A digitális teszt birtokában te mikorra tennéd a sikeres eseményt?
KatkaManó
2014-07-07 09:39:02
Edi81 neked is Gratula :))))
KatkaManó
2014-07-07 09:38:22
Sziasztok!
Plumeria, köszi az agusztusi szurkolásért. Én is úgy érzem, hogy tuti sikerülni fog. Most teljesen rá vagyok hangolódva és már nagyon várom :)
Moha, annyira örül, neked :) Akkor kb. 6-7 hetes terhes lehetsz. Már tuti van szívhang :)))))
Mikor menetek dokihoz ?
Hihetetlen ez a hónap minden napra jut egy kis mami :)
Plumeria te leszel a következő :))))
kedina
2014-07-07 07:47:06
Lentebb.
niki95
2014-07-07 06:38:22
Sziasztok! Ma kicsit feljebb tegnap volt nyákom és tegnap előtt éreztem hogy fájdogál a hasam tegnap meg fel voltam picit puffadva...remélem ovu volt..pár nap és kiderül :)
monika80
2014-07-06 21:53:27
Moha13
A mai teszted ami digitális ez terhességi teszt? ha igen mi a neve?
kedina
2014-07-06 21:42:35
Hali! Holnap visszaolvaslak titeket, de ma hulla vagyok.
Én ma picit lentebb.
plumeria14
2014-07-06 21:36:33
Moha,
nekem június 30-án volt az inszem és a múltkori babás görbének látszó görbe után elhatároztam, hogy stratégiát váltok...nem mérek, és 14 nap múlva teszttelek, ha törik, ha szakad :)
Az az érdekes, hogy az pont 14-e lesz, és nálunk ez egy nagyon szerencsés szám...az esküvőnk is 14-én volt, ezért mi minden 14-én boldog 14-et kívánunk egymásnak...remélem és kérem a fentieket, hogy segítsenek abban, hogy 14-én egy pozi teszttel lephessem meg a párom!
Most úgy érzem, hogy nem élem túl, ha most nem sikerül...az utóbbi pár napban nagyon ingerlékeny lettem, mert mindenhol kismamákat látok...Tudom, nem ők tehetnek arról, hogy egyre nehezebben reagálok erre, de úgy érzem, hogy "elhagy" az erőm :(
Dzsudzsa
2014-07-06 21:33:37
Moha13!
Látva a digi tesztet, ez a huncut már egy ideje ott bújkál. A 2-3 hét már a beágyazódástól számolt idő. Ha jól emlékszem a görbéidre, akkor ez az idő a piros betűs napok elé esett.
A betyár, milyen huncut lesz később :)) Fel lehet kötni a nadrágo :D
Vigyázzatok magatokra! Van már időpontotd az orvoshoz?
Én 3. napja teljesen használhatatlan vagyok. Émelygek, fáj a fejem, szédülök, és húz-húz az ágy. Ma már colát ittam (max. 2 dl egész nap), annyira borzasztó volt a gyomrom. Pedig nálam a cola tiltó listán van amióta az eszemet tudom!!!! Muszáj volt, különben egy falatot sem tudtam volna enni, ami nálam az IR miatt nagy baj :(
Egyébként a cola eredetileg gyomor gyógyszer volt!!! A homeopátiában használják, ha a gyerekeknek megy a hasa és hánynak. Fél lityi cola megoldja!!! Komoly, 2 homeopátiás orvos barátunk is mesélte. Azért nem fogok rászokni.
Hát, hát, hát...édes teher :))))))