Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kedina,
köszönöm, kedves Tőled. Tudom, mi sok mindenben egyet értettünk és biztos vagyok benne, hogy Nektek is csak idő kérdése. Nem véletlen, hogy akkor jön a baba amikor :)
Capri,
bizony, 2 nap múlva töltjük a 19 hetet :D
Lehet kellene egy topic ahol a várandósok meg tudjuk beszélni a dolgaikat(ha már ennyien visszajárunk, mint most is kiderült) anélkül, hogy mást zavarna. Hiszen ezek a pocaklakok bizony tervezett babák :))
monika80
2014-07-04 09:18:38
KatkaManó
Köszönöm
Moha13 veled mi újság van?
KatkaManó
2014-07-04 09:16:01
Micsoda Babybuuuummmmm :))))
Monika80 Gratulálok :)
Moha?????
Maximail, ne keseredj el...sikerülni fog :) Én szurkolok nagyon neked is :)
maximail
2014-07-04 09:08:37
Nagy nehezen megkaptam az immun paneles vérvételem nagy részét. Egy csomót kellett telefonálgatnom és veszekednem miatta (nem szeretek ilyet mondani, de roppant értelmetlen volt az információs telefont kezelő lány). Hétfő óta hívogattam... :-S
Viszont az eddigi eredményeim amennyire a referencia tartományok alapján meg tudom állapítani, negatívak, és már csak pár részeredmény hiányzik. Vagyis amik korábban magas értékek lettek, és ami miatt gyanakodott a doktornő, azok vissza mentek határ értéken belülre. Egy felől örülök, persze. Ki akar autoimmun beteg lenni? Másfelől akkor megint ott tartunk, hogy mind a ketten tökéletesen alkalmasak vagyunk arra, hogy kisbabánk legyen, és mégsincs...
És míg ezeket a veszekedős telefonokat kellett intéznem, hirtelen az hasított belém, hogy elég volt. Másfél éve mindig várunk egy időpontra, mindig valamit ki kell deríteni, meg kell tudni, keresni kell egy újabb orvost, és egy még újabbat és intézni egy újabb vérvételt, egyeztetni egy újabb időpontot, összeszervezni, hogy minél kevesebbszer kelljen Pestre utaznunk, ülni a várótermekben, újabb és újabb orvosokkal orvosokkal megismerkedni, akikről először nem tudhatom, hogy jófejek lesznek-e.
A Mensmentisben jó kezekben vagyunk, de vannak még ezek a járulékos vizsgálatok (immunológus, hematológus és a laborok), és úgy érzem, hogy belefáradtam.
Mikor tegnap rájöttem, hogy a laboros kiscsaj még mindig nem intézett semmit, és újra fel kell hívnom, akkor az hasított belém, hogy én már nem is akarok ennyire gyereket. Aztán persze azonnal tudtam, hogy ez nem igaz, de akkor is úgy érzem, hogy én már nem bírok intézni semmit ebben az ügyben. Pedig muszáj lesz...
monika80
2014-07-04 09:07:10
Fantasyc
Köszönöm szépen,de nézted a képet Fantasyc?
Én is szurkolok mindenkinek
Fantasyc
2014-07-04 09:03:59
monika80: Nagyon örülök, tényleg minden nap egy kismama. :-)
Moha, veled mi újság???