Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-07-05 06:58:24

csillka
Gratulálok a kisfiúhoz! :):):)

Egyébként nálam is történt valami pár hete. Egyik barátnőm kérdezte skyp-on, hogy hogy vagyok, mire mondtam, hogy egyszer majd leszek jól is, amikor majd odafenn úgy gondolják. (barátnőim nem tudnak a próbálkozásunkról, csak Ti itt :))
Lahet, hogy ez a gondolat tényleg feljutott?
Moha13
2014-07-05 06:55:05

kedina
Köszönöm! :)
Gondoltam rá, hogy így megcsinálom, de akkor elveszne a lényeg, hogy ciklus elején, ovut várva teszteltem pozitívat...
Szóval becsatolom az itteni 2 görbémet, és belinkelem azt a másik oldalon összevontat, hogy egyben is látszódjon.

Ma teszteltem ugyanolyan teszttel és erősödött!!! Most már kezdem elhinni azt hiszem. Eddig valahogy úgy voltam vele, hogy ez valami mulandó dolog is lehet, valami illó öröm, mint egy álom...ami után visszacsöppenek a gyötrő várakozásba...de most, hogy látom erősödni, úgy tűnik, elhihetem...és izgulhatok, hogy továbbra is minden rendben legyen. :)

ÉS az én görbém igazi példa arra, hogy igenis bármikor összejöhet, sőt, ha megjön sem lehetünk biztosak abban, hogy akkor ennek a ciklusnak is annyi. Mondom, a pozitesztelés előtti napon sokadszorra is elsirattam a dolgot, hogy már milyen régóta várunk és semmi, és annyira kiborultam, hogy az utcán bőgtem (hazafelé a boltból)...úgy tűnik, olyan szomorú voltam, hogy megsajnáltak odafenn.
A hőm ma is 36,9 csak nem engedi beírni, mert tegnap jeleztem a pozi tesztet.

kedina
Ja, kérdezted, hogy valóban megjött-e. Igen, megjött, bár nekem egyébként sem szokott darabos lenni, csak simán vérzek, és ez most is megvolt bőségesen a középső 2 napon, az első és a 4.-en pedig kevesebb.
Nagyon drukkolok mindenkinek!!
Most szaladunk ki dolgozgatni, este jövök. :)
csillka
2014-07-05 06:47:58

Moha,
az élet bölcs tanácsadó :)) Várjuk majd a további híreket!

Kedina,
megkönnyeztem amit tegnap írtál. Én ugyanezt éreztem, és gondoltam, csak soha nem mertem kimondani, mert sokan megköveznének érte. Ha önmagamban nem tudok teljes lenni, egy gyermek nem lehet eszköz ahhoz hogy több legyek, vagy boldogabb. És amikor ez a felismerés megszületett elengedtem a félelmet, a kudarctól való félelmet. És lám :D
Tiszta szívemből kívánom, hogy legyen úgy ahogy Neked az a legjobb.

Capri,
azt mondtad irjam meg mi volt a dokinál. (Elnézést akit ez nem érdekel)
Egy hét múlva vissza kell mennem, mert befordult, és a szivét nem tudta megnézni, csak hüvelyi uh-al. De a doki nagyon alapos és hasival, jobb szögből is látni szeretné.Amit látott rendben van.
Tegnap volt a férjem szülinapja, és hát kiderült, hogy fiunk lesz. Megúsztam az ajándékvásárlást :)) Nem volt nagy meglepi, mert első perctől fiúnak éreztem.
kedina
2014-07-04 23:26:32

MohaMohaMoha!!

Gratula! Annyira örülök neked!! :)))))))))))
Egy nagyon okos és bölcs édesanyád van! Légy te is ilyen! :)
Szerintem vedd ki és írd át pecsételésnek és úgy oszd meg a görbét.
És tényleg megjött? Nyákos cafatos mindenestül, vagy csak tiszta vér? (Bocs, de olyan ritkán hallok ilyenről! :)
Moha13
2014-07-04 22:52:34

Sziasztok!!!
Most értünk haza úgy 1 órája a háztól, reggeltől ment a munka...egyszerűen nincs időm itt lenni...pont most, amikor ennyi minden történik itt.
De visszaolvastam tegnap is és ma is az egész napi termést, és annyira jó érzés, hogy ennyien örültök nekem és szurkoltok, és kerestek, hogy hol vagyok már a hírekkel...köszönöm. :)

monika80
Gratulálok!!!! :)
Itt tényleg beindult a bolt, meglátjátok, ez most már így fog menni egész nyáron! :)

Jó látni, hogy a rég becsíkosodottak (Capri, Monika5, Csillka, Szilvia1980) is itt vannak és írnak, és figyelnek minket...én sem fogok eltűnni ám, mindenki babás lesz előbb utóbb és én gratulálni fogok. :)

Kicsit szomor vagyok, hogy ilyen hírrel jövök, és mindenki örül nekem, én meg még teszt-fotót sem mutattam Nektek, meg úgy eltűntem, de most mit csináljak, beindult a munka és egész nap ott vagyunk...de igyekszem pótolni mielőbb.

A reményhozóban majd mindent le fogok írni részletesen, munka közben már fogalmazgattam, mi mindent írok le...csak valaki mondja meg, hogy most melyik görbét csatoljam, amikor magam sem tudom, mi van? :D Merthogy két különböző ciklust kéne csatolnom, hogy egyben legyen...mert közbejött egy mensi. Hihetetlen, hogy mindeig csak más fórumokon meg gyakorikérdésekben olvastam ilyenről, hogy valaki menstruál és mégis babás, valahogy úgy álltam hozzá, hogy ez valami városi legenda vagy trükk lehet, hogy igazából nem is az, csak valami pöttyözésre, pici vérzésre írják, hogy megjött, erre pont én produkálok ilyet...:D

Nem tudtam venni még digitális clearblue-t, de egyszer oda is eljutok. X-epil van itthon, az első két tesztem is az volt, úgyhogy holnap reggel azzal tesztelek és meglátom, erősödik-e, az előző kettőt már feldátumoztam, majd a mait is és fotózunk Nektek. (ma akartam, csak kint maradt a fotógép a háznál előtte-utána fotókhoz).

MA beszélgettünk Anyukámmal, és mondtam, hogy mindenképp akarok venni egy digitális tesztet, ami kimutatja a korát, mert hiába vezettem a görbét, számolgattam az ovut, jelölgettem az együttléteket, hogy majd tudjam, hogy mi a helyzet, most, amikor összejött, fogalmam sincs, hogy mi történt és mikor és most mi van...
...és erre azt mondta az Anyukám, hogy a Jóisten megmutatta, hogy ezek a dolgok nem a mi kezünkben vannak...a születés és a halál nem a mi asztalunk. És elgondolkodtam ezen. Én annyira racionális vagyok, mindent tudományos szemmel nézek...ezért számoltam, figyeltem és vártam az eredményét. Erre most, hogy végre én is láttam két csíkos terhességi tesztet a sok fölöslegesen ellőt negatív után...totál el vagyok veszve, mert sehogy nem értem, mikor jöhetett össze. Anyukám szerint annyira igyekeztem kézben tartani a dolgokat, hogy meg kellett tapasztalnom, hogy nem irányíthatok mindent. Elgondolkodtató.
JA, és képzeljétek...tegnap este a gazokat szedtem ki az udvaron, és egy gólya repült el a fejem fölött, nagyon alacsonyan, még sosem láttam repülő gólyát ilyen közelről...jó nagy volt...:)
Ja, meg még valami, amit nem meséltem. Amikor megjött és elkezdtem pöttyözni, csináltam egy tesztet, mert már 1 hete fájt a mellem, és tutira meg voltam győződve, hogy na, most tuti összejött (mondjuk volt már pár ilyen ciklus, amikor ugyanígy éreztem), és képzeljétek, lette egy egycsíkos tesztem, amit ha nagyon néztem, láttam egy hiperszuperhalovány második csíkot...és itt zaklattam a férjemet, hogy nézze jobban, de nem látott semmit. Rávettem, hogy fotózza le, nézzük meg úgy, megtörtént, feltettük a gépre, kinagyítottuk, stb., de ő továbbra sem látott semmit sem, én viszont igen. Eldöntöttem, hogy másnap is csinálok egyet...erre megjött és én elkönyveltem, hogy ezek szerint tényleg én akartam csak odalátni azt a csíkot...de azért elraktam. És még most is látszik...de továbbra is csak nekem. :)
monika80
2014-07-04 21:35:13

Mindenki eltünt?
monika80
2014-07-04 19:03:54

Szilvia1980
Köszönöm,azt fogom tenni :)

Én meg szurkolok mindenkinek!!
Szilvia1980
2014-07-04 18:59:22

monika80: Csak pozitivan :) Vigyazz magadra...
monika80
2014-07-04 18:56:50

Moha13

Hol vagy? eltüntél
monika80
2014-07-04 16:49:25

Fantasyc

köszönöm : )
Csak félek hogy nehogy elvetéljek.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!