Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
monika80: Sajnos a munkahelyemen nem tudtam megnézni, mert nem nyílt meg, de itthon sikerült. :-)
Ez egy határozott pozitív teszt, szóval gratulálok!!!!! :-)
Ilyen tempóban, ha nem is holnap, vagy ebben a hónapban, de remélem idén én is sorra kerülhetek. :-)
KLANITA
2014-07-04 14:34:59
Még bármi lehet, pár nap és biztos erősebb lesz a csík!
monika80
2014-07-04 10:54:28
KLANITA
Köszönöm,de nem lehet hogy téves? csak mert 10 napja volt az ovum a rendszernél és mi előtte egy nappal voltunk együtt a párommal.
vagy csak hihetetlen nekem.:)
Monika5
2014-07-04 10:28:16
Capri:
Köszönöm érdeklődésedet, jól vagyunk. :) Időközben a mi kisfiúnk június elején megszületett. :) Egészséges, szépen fejlődik. Már kész "nagyfiú" és hihetetlen gyorsan elrepült az első hónapunk vele... :)
Kívánom, hogy mindenki hamarosan a karjaiban tarthassa a kisbabáját. :)Szép napot!
maximail
2014-07-04 10:14:49
Kedina!
Köszönöm!
Igazából én már nem vagyok rápörögve, mi már 2,5 éve próbálkozunk, és kb. 1,5 éve járkálunk orvoshoz kisebb-nagyobb kihagyásokkal. A telefonálgatás, szervezkedés lassan talán a végéhez ér, mert ezek az utolsó lépései a kivizsgálásoknak. A laparoscopián kívül szinte mindent megcsináltak már, ami ma lehetséges.
Ha elkeseredek, akkor a sógornőm szavai jutnak eszembe, aki (egyébként orvos) kategorikusan kijelentette, hogy az a nő, akinek van méhe, tud gyereket szüli.
Hát gondoljunk erre mindannyian, ha elkeseredünk.
Elfoglaltságom van bőven. :-) Épp nyakig vagyok egy nagy határidős melóban, itt a nyár (balatoniak vagyunk), és a férjemnél megállapították a metabolikus szindrómát (ami ugyanaz tul.képp, mint az IR), így állandóan főzök és számolok... :-) Szóval programból nincs hiány...
Én is ölellek! :-)
KLANITA
2014-07-04 09:56:42
Monika80 GRATULÁLOK!! Szerintem ez pozitív
Itt a nyár csajok!! De hogy ennyi babás egyszerre!!! :-)
Ki lesz a következő? :-)
monika80
2014-07-04 09:38:05
Moha13
Hol vagy?
kedina
2014-07-04 09:32:23
maximail
A stressz nem jó. Ha túl pörgöd az pedig stresszel. Én amondó lennék, hogy koncentrálj az táplálkozásra, de azt is csak nyugodtan! Fogj bele valami újba! Én itt tobzódok, de igazából azért mérek, mert érdekesnek tartom. Nem stresszel. Ha leesik a hőm leesik, ha felmegy, felmegy. Igazából szinte hidegen hagy. Sok mindent szedek az IR-re és jobban vagyok, kb az étrendem is. Férjem ok. Én is. Áprilisban volt egy éve, hogy azt mondtuk, felőlünk jöhet! És semmi. MÉG! :) Moha is kapott egy két csíkos tesztet és bízom benne, hogy hamarosan nekünk is lesz! Szabad feladni, dühöngeni!
Ha meg ketten maradunk, akkor nekünk így lesz jó. Bár ezt a részét nehéz még elfogadni, de nem azért házasodtunk össze, hogy gyerek legyen, hanem azért mert szeretjük egymást! És remélem ez így is marad! A gyermek, meg azt látom ajándék. Nem akkor jön, amikor akarjuk, hanem amikor itt az ideje. Csak ezt is nehéz elfogadni. Legalábbis nekem.
Én is irányítani akartam ezt a folyamatot, de úgy látom nem lehet. Ilyenkor meg kétségbe esem! :)
Pihenj, nyaralj, építkezz, keress hobbit!! :)) Kösd le a gondolataidat!
Ölellek!
maximail
2014-07-04 09:30:36
KatkaManó!
Köszönöm! Azt hiszem, a laboros kiscsaj borított ki, illetve nagyon nem akartam, hogy kijöjjön valami immun probléma, mégis úgy látszik, hogy a lelkem mélyén abban reménykedtem, hogy végre kiderül valami...