Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-07-06 10:59:29

MOha,
hol vagy? Ugye nem a tetőn :) Várjuk a digitális teszt képét...
KLANITA
2014-07-06 10:52:56

FBAndi: Hát ilyet is tud ez a rendszer!? :-/

gianna
2014-07-06 10:08:05

Moha! Szívből gratulálok!!!!!!!
monika80
2014-07-06 09:03:41

FBAndi

Milyen digitális tesztet?

FBAndi
2014-07-06 08:39:24

Jó reggelt mindenkinek!

kedina, köszi, de időközben a rendszer visszahelyezte az ovut... :)

Moha megcsináltad a digitális tesztet?

Ma így néz ki a görbém
emikez
2014-07-06 08:24:32

mivan már evel a görbével áá nem lesz it már ovu hát milyen késön
KLANITA
2014-07-06 07:59:18

Én ma így:
niki95
2014-07-06 07:31:20

Sziasztok! Hát mostmár tényleg el vagyok keseredve..szerintem nem is volt ovum :/ Elegem van már
kedina
2014-07-05 23:07:57

FBAndi
A pozitív teszt után akár a 3-4 nappal is lehet később az ovud. Bár ebben a hónapban nekem sem volt teljesen egyértelmű mikor is volt pontosan. Szeretkezzetek egy jót, azal nem lehet melléfogni! :D

Plum
Én el tudom képzelni, h a 2. tüsző esetleg csak most repedt meg. de ötletem sincs! Gondolok rád!

Moha13
Orvos ügyeben sajnos el kell h keserítselek. Nem szeretik ezt a megoldást a dokik.. Vizsgálatokra tudsz ingyen járni, vérvétel. Hozzá meg 2 havonta, ha minden OK! Kb 4 alkalom. Ha egyszer elmész az sztk-ba szerintem az életkedved is elmegy, de próbáld meg, ha úgy gondolod.

ÁÁ, tuti nem tesztelek. De igen, szép és kecsegtető görbe, de nem élem bele magamat. Elvileg 7-8 napja volt, nem úgy mint a görbén látszik. A 2. emelkedésnél.
Jövőhéten is csak max szombaton tesztelek, ha nem esik le és szépen fenn marad a hőm! De hol van az még?
Gondoljatok rám és fújjátok!! :)))))))))

plumeria14
2014-07-05 20:35:12

kedina,
nagyon jól néz ám ki a görbéd, kíváncsian várom a fejleményeket!

Moha,
most tényleg próbálj meg egy kicsit pihenni, szerintem senki nem fog neheztelni rád, hogy nem veszed ki a részed. Nekem többször volt (igaz, beágyazódás környékén), hogy én is az építkezésen voltam és hát nem kíméltem magam…most viszont már szabadságon vagyok, így minden adott a tökéletes beágyazódáshoz…remélem hamarosan követlek.
Holnap várom a digitális beszámolót. Az ki fogja mutatni, hogy hány hetes lehetsz? Ez izgi, így legalább vissza tudsz számolni és lehet, hogy egy kicsit okosabb leszel, hogy mikor is történhetett….
Szerintem az jó ötlet, hogy az első vizsgálatra a magánrendelésre mentek és akkor ott meg tudjátok beszélni a továbbiakat.

Nekem ugye hétfőn reggel volt az inszem, amikor még mindkét tüszőm ott virított, igaz napközben éreztem, hogy feszített. Tegnap este viszont erős szurkálást éreztem a jobb oldalon…szerintem ez beágyazódásnak korai lenne, de akkor mi a fene lehetett?

KatkaManó,
bocsánat, hogy téged kihagytalak…de neked az augusztusi lombik tutira össze fog jönni…hidd el!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!