Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha, annyira megérdemelted már ezt a babyt :))
Nagyon szurkoltam minden rendben lesz de most tényleg lassíts egy kicsit hisz oly rég vártál rá :)
Plumeria, Maximail
tudom hogy sűrű nem írok de én is veletek kezdtem a 16. görbémet kezdtem el vezetni.
Nekem a lombik miatt kicsit más a helyzetem. De nekünk is sikerülni fog :)))
Plumeria folytatja a sort :))) megy a szurkolás. Mikor tesztelsz?
Moha,
egyébként párod mit szól hozzá ? :)
mert arról még nem írtál...
Moha13
2014-07-05 18:23:16
Köszi Lányok. :)
Pihengetek, és eszek méhpempőt. Este iszok egy palástfűteát is, a biztonság kedvéért.
A dokimat még nem hívtam, mondjuk amúgy is csak kedden meg csütörtökön lehet elérni...
először megcsinálom ezt a digitálist holnap, és kedden kérek időpontot...amit valószínűleg 1-2 héttel későbbre kapok. Az első vizsgálatra mindenképp a férjemmel szeretnék menni, mert biztos lesz ultrahang, és ezt jobb lenne a magánrendelőben, zavartalanul, hogy szép emlék legyen. Aztán a továbbiakra vonatkozólag meg megbeszélem vele, hogy anyagilag nem tudom megoldani jelen helyzetben a magánrendelést és majd sztk-ba járok hozzá vagy nem tudom. Majd lesz valahogy.
maximail
2014-07-05 18:09:40
Moha!
Nem lehet semmi baj! Mikor mész orvoshoz? Lehet, hogy kellene Utrogestan...
monika80
2014-07-05 17:01:32
GKata
Én is ezt javasoltam neki hogy pihenjen.
De gondolom ha megy majd orvoshoz biztos fog neki vitaminokat ajánlani
GKata
2014-07-05 16:56:20
monika80:nekem az orvos ilyenkor azt javasolta, ágynyugalom, magne B6 napi 2*2, és akkor minden rendben lesz :)
kedina: kecsegtető a görbéd :)
niki95: még bármi lehet belőle ;)
monika80
2014-07-05 16:49:27
Kedina
Szép nagyon a görbéd
12 napon akár tesztelhetnél,én a 10 napomon teszteltem.
monika80
2014-07-05 16:43:31
Moha13
Nem kell megijedned,de azért nem árt a pihenés,amíg nem tapad fel a méhfaladra addig ne nagyon pörögjél,kicsit fogd magad vissza akár még a házi munkában is.
Sok pihi és nyugodj meg az sem jó ha idegeskedsz.
Volt nekem is ilyen terhességem és el is vetéltem. Addig míg nem tapad fel a méhfaladra ami kb 12 hét addig csak finoman minden munkával.
Moha13
2014-07-05 16:38:56
Valami barnás krémes cuccot találtam...Anyukám hazaküldött pihenni...nem lehet most semmi baj, mert beleőrülök...:S
Amíg fekszem, nem fájogat a hasam, amúgy tompán érzem mindig.
Úgyhogy most itthon feküszöm, beparáztam. remélem, a fekvés elég, meg méhpempőt eszegetek.
niki95
2014-07-05 16:30:25
Sziasztok csajok! Mi a véleményetek a görbémről? A tegnapi leesés lehetett beágyazódás? Mert hallottam már olyat hogy van amikor az 5.napon kb van egy leesés aztán újra felmegy a hő. Szerintetek?
FBAndi
2014-07-05 16:20:56
KLANITA, igen, érdekes. Akkor majd kiderül... :)Hamarosan :)
Nagyon szurkoltam minden rendben lesz de most tényleg lassíts egy kicsit hisz oly rég vártál rá :)
Plumeria, Maximail
tudom hogy sűrű nem írok de én is veletek kezdtem a 16. görbémet kezdtem el vezetni.
Nekem a lombik miatt kicsit más a helyzetem. De nekünk is sikerülni fog :)))
Plumeria folytatja a sort :))) megy a szurkolás. Mikor tesztelsz?
Moha,
egyébként párod mit szól hozzá ? :)
mert arról még nem írtál...