Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-07-05 11:02:23

Ismét gratulálok a friss babásoknak, már alig tudlak követni benneteket :)

Moha, a te történeted igazi csoda, ezért feltétlenül várjuk a folyamatos beszámolódat! Eddig te voltál az, aki minden részletre kíváncsi volt, de most rajtad a sor…avass be bennünket mindenbe!
Korábban már beszéltünk itt arról, hogy én is olyan vagyok, mint te, aki mindent a kezében akar tartani…bár már egy ideje elfogadtam, hogy ez nem az én döntésem lesz, de ez a felismerés/elfogadás nem hozott még változást az életünkbe…talán nem borulok már ki annyira, amikor megjön, de szerintem ez is csak a felszín, de a lelkem mélyén ott van a bizonytalanság, elkeseredettség, reményvesztettség, hogy nekünk nem lesz babánk. Ne haragudj, hogy ezt most neked írom, mert neked most boldogságban kell úsznod, de egy kicsit úgy érzem, mintha elvesztettem volna az egyik „felemet” itt a fórumon. Egyébként, ha belegondolunk, akkor lehet, hogy ez az egész hőmérőzés csak „szemfényfesztés”, hogy legyen valami, amivel foglalkozhatunk, mert a sok tankönyvi görbe után te is produkáltál egy városi legendát! Esküszöm, mindig te fogsz eszembe jutni, ha reménytelennek tűnik a helyzetem…
Nekem is van egy boszi kolleganőm, akinek a megérzése, jóslata állítólag már sokszor bejött…ő álmodta azt egyrészt, hogy ikreim lesznek (erről írtam is nektek akkor) és ő májusban azt mondta nekem, hogy azt érzi 2-3 hónapon belül terhes leszek. Egyébként a múltkor 2 pici egérről álmodtam én is, ami álomban csak jót jelent, valami olyasmit, hogy pozitív kimenetele lesz annak, aminek most a közepén járok…ez talán az inszem környékén volt…amiben most azért bízok, mert eddig mindig tüszőrepedés után volt az inszem, most pedig talán aznap…

monika5,
hihetetlen, hogy így elrepült az idő! A múltkor pont azt mondtam a férjemnek, hogy amióta próbálkozunk már lassan 3 gyereket is szülhettem volna, így kimondva egy kicsit „riasztó”, de valami miatt (fogalmam sincs, hogy miért), de fent úgy gondolják, hogy még nem jött el a mi időnk.
A szülés olyan volt, mint amilyennek elképzelted?

maximail,
rossz ezt leírni, de úgy tűnik, hogy a „régiek” közül ketten maradtunk…talán mi ketten próbálkozunk a legrégebben…nagyon-nagyon bízom benne, hogy hamarosan mi is csatlakozunk a babás klubhoz!

Görbét nem csatolok, mert az inszem óta nem mérek…
kedina
2014-07-05 11:02:01

Moha!! :))))))))))))))))

Én ma így. Este én is jövök!
monika80
2014-07-05 09:51:36

Moha13

Köszönöm
Én is GRATULÁLOK!!!!!!
KLANITA
2014-07-05 08:22:49

Sziasztok!

Annyira jó olvasni ezt sok pozítiv dolgot és annyira jó van ez az oldal és leírhatsz minden, mert úgy az ismerősöknek barátoknak rokonoknak nem mondod, vagyis én nem mert nem akarom hogy állandoan azt kérdezik na sikerült van már baba.

Csillka: Gratulálok a kisfiúhoz. Szuper jó egy kisfiú. :-)

Moha13: Csodák már pedig vannak és hídd el a dolgok nem véleletel történnek. Vigyázz magadra és a picurra.
Nekem a kisfiam (5év) egyből egybe fogant meg, egy véletlen folytán, én szerettem volna már a férjem meg nem. Ő jönni akart hogy egy család legyünk és hogy a kapcsolatunk tovább lépjen.

Én ma így, még fent :-)

capri
2014-07-05 08:22:03

Moha, megkönnyeztem a történetedet! (és még csak a hormonokra sem foghatom, mert nem lettem érzelgős...) Tiszta szívből gratulálok!
Csillka, szép szülinapi ajándék, gratula a kis fütyishez! :-)
Bocsi, most csak ennyi, mert kocsiban zötykölődve, telefonról pötyögve nehezen megy. :-) Nekünk ma 5d-s uh! ♥
GKata
2014-07-05 08:10:32

Sziasztok!
monika80: nyugi most már csak a szépre és a jóra gondolj, a kétségeket kergesd el (hidd el tudom, hogy nehéz)! Gratulálok :)!
Moha13: fantasztikus történet, tiszta szívből Gratulálok neked/nektek :)!
Igazi Bébi bummm ez a hónap
maximail: ilyen kitartással és hála az égnek gondoskodó jó kezekről csak sikerülhet, biztos minden rendben lesz! Sokat segítenek a pozitív gondolatok ;)
kedina, FBAndi, hogy alakul a hónap?
emikez még megrepedhet ;)
szilvita, Dzsudzsa, ha van időtők írjatok, hogyan cseperedtek :)
tyupók hogy alakul az új hónapod?
Dzsudzsa
2014-07-05 07:55:44

Moha13!
Szívből gratulálok! Sok mindenen átmentünk itt együtt. A te tankönyvi mintagörbéid után...az élet valóban megmutatja, hogy valakinek van itt beleszólása a dolgokba rajtunk kívül :))
Reggel ilyen tröténettel kezdeni a napot. Szuper!
Azért óvatosan az építkezésen! Nem emelni és hirtelen nem hajolni! (zakatolnak a fejemben az eü-s barátnőm szavai)

Csillka!
Gratulálok akis kukacoshoz :)
Moha13
2014-07-05 07:32:13

Szilvia1980
Köszönöm szépen...:)

Annyira jó érzés, hogy így szerettek és örültök nekem...;)
Moha13
2014-07-05 07:29:59

Ja, és még valami. Talán emlékeztek, hogy én iszogattam itt a galajteát, mert a 2,956-os TSH-mmal nem foglalkoztak a dokik...
Nos, amikor a galajteát rendeltem (más második adagot) megírtam a hölgynek, hogy mi a gondunk és hogy babára várunk, és a galajteában nagyon bízom...és a válaszlevélben azt írta, hogy amikor a levelemet olvasta, az a megérzése támadt, hogy a mi babánk már itt van körülöttünk és 1-2 hónapon belül sikerülni fog. Ezt május 20-án írta. Teljesen hihetetlen ez az egész, de bejött. Gondoltam, ezt is elmesélem, csak hogy még furcsább legyen a sztori. :D
NA, most rohanok...
Szilvia1980
2014-07-05 07:01:16

Sziasztok!

Ur isten Moha!!! Tiszta szivbol GRATULALOK!!!!!!!!!!!! Nagyon nagyon orulok, meg el is bogtem magam, annyira orulok!
Nagyon nagyon vigyazz magatokra:) Anyukadnak igaza van:) Ferjem is azt mondta, hogy a jo isten tudja, hogy mit miert csinal!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!