Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2014-07-07 14:30:06

Moha,
én x-epil tesztet nem csináltam. Viszont annak idején biztos írtam, hogy mindig volt valami nyűgöm a tesztekkel. :-) A sima netes 10-es teszt egyértelműen erős kétcsíkos lett (egyforma csíkok) 20-21. dpo-n, az összes többi időn belül csak halvány volt, viszont ahogy emlékszem, pár óra múlva szépen besötétedtek (persze függően attól, hányadik dpo).
Barnázgatás: nagyon-nagyon pici volt nekem is, aztán később is előfordult, de nekem indokolta a hematóma (illetve a méhszájam eleve vérzékeny). Semmi esetre sem szeretnélek megijeszteni, de én a helyedben nem várnék nagyon az orvossal. Lehet, hogy kéne egy kis progipótlás (nem tea formájában - bocsi mindenkitől, de én abszolút a gyógyszert támogatom a teával szemben...).
Mindenképp sok pihenés, semmi hirtelen mozdulat, na hajolgass, ne emelj nehezet (egy felmosóvödör tele vízzel már nem könnyű!) stb.!
Moha13
2014-07-07 14:18:31

Azért kicsit aggaszt ez a barnás dolog...menjek sztk-ba?
HA elmegyek, mi történik? Ugya nem csinálna hüvelyi UH-t vagy ilyesmi? Mégis mit kezdenek ott velem? valaki tud segíteni infóval?
Szilvia1980
2014-07-07 14:17:05

Sziasztok!

jniki82: Szivbol gratulalok!

Nagyon jo, hogy ilyen sok baba fog szuletni nemsokara:)
Aki varakozik annak szoritok:)
Moha13
2014-07-07 14:06:51

KatkaManó
Csak holnap tudok időpontot kérni, mert kedden és csütörtökön rendel és csak akkor elérhető...
A digitális 2-3 hete írt, ami 4-5 hétnek felel meg elvileg, de hát nálam most nem lehet tudni.
Az a legelső teszt lenne a mérvadó, amit akkor csináltam, amikor megjött...mert ha azon tényleg van csík, amit csak én látok egyelőre, akkor tuti, hogy az ovu környékén jött össze és nem mensi előtt. :)
Én is nagyon szurkolok Neked, ez a nyár ha beindul, tuti, hogy most Nektek is sikerülni fog! :)

Plum
Holnap kérek időpontot, ami valószínűleg majd 1-2 hé múlva jön össze, ahogy eddig tapasztaltam.
Tüneteim továbbra is a cicifájás, de nem zavaró, amúgy csak érzékenynek érzem, fájni csak akkor fáj, ha valami hozzáér.
A pisilés is ilyen hirtelen tör rám, ha kell, akkor azonnal kell. Kb. Ennyi.
Ma is barnásmaszatoltam kicsit, de tényleg csak ilyen megmutatja magát, aztán elmúlik. Tegnap reggel is ébredéskor picit maszatoltam, aztán egész nap semmi. Ma reggel is eg picit, aztán semmi, most megint találtam kis barnaságot, és megint semmi. Remélem, ez még normálisnak számít. :S
Mindenesetre eszem a méhpempőt. Szerintetek igyak palástfüvet is, vagy már inkább ne? Mert ezeket abbahagytam akkor, amikor megjött...
Mérni nem mérek, mert hajnali 3-4 körül mindig ki kell mennem pisilni...meg amúgy is elég volt ebből...tavaly január óta minden reggel ez a mérés...18 hónapig hűségesen mértem, most végre letészem a lantot.

A kismamiktól kérdezem, hogy volt-e ilyen barnás maszatolásuk? Ilyen halvány, és mindig csak pici jelenik meg ijesztgetésnek...aztán semmi.

FBAndi
Szerintem ez még visszamegy. :)

jniki82
Gratulálok!!!!!!!!!!!!! :):):)
Mondtam én, hogy Dzsudzsával elindult valami...vagy még Caprival?!!! :)

capri
Gratulálok a kislányhoz! :):):)
Csináltam tesztet, ugyanolyat, hogy lássam, erősödik-e, hát, szerintem tök ugyanolyan, mint a tegnapelőtti. Tegnap nem csináltam, csak a clearblue-t, gondoltam, elég egyteszt egy napra. Eldöntöttem, hogy ez volt az utolsó teszt, de lehet, hogy pár nap múlva nézek még egy ugyanilyen x-epilt. VAgy lehet, hogy ez a maximum erősség, ami második csíknak megjelenik ennél a tesztnél? csinált valaki ilyen fajtát? Lett ugyanolyan erős második csík, mint a controll?

KLANITA
MI bajod ezzel a görbével? Nekem tetszik, szerintem teljesen normális. Szurkolok! :)
(az enyém tényleg furi volt...és még meg is jött...aztán most azt várom, hogy holnap időpontot kérhessek a dokitől :))
emikez
2014-07-07 13:28:57

mit gondoltok
KLANITA
2014-07-07 13:09:49

jniki82: GRATULÁLOK neked is!!

Én ma így, sajnos kicsit megint lentebb ment. L
Lehet még nem ebbe a hónapba csatlakozok hozzátok,de remélem minél előbb. :-)
jniki82
2014-07-07 12:09:50

Köszi Csajok!!!

Eddig nem jártam itt, most olvasom, hogy Moha Neked is sikerűlt!Nagyon örülök neki!
Hát, időpontot csak 24-re kaptam, nagyon zsufi a doki beosztása!!!Remélem addig semmi nem lesz!
capri
2014-07-07 11:54:57

Sziasztok!
Jniki, Neked is nagy gratula!!! :-)))
Moha, gyönyörűséges tesztek! :-) Én úgy tudom, a digitális a a fogantatás idejétől eltelt időt mutatja, szóval még mindig a június 20-ra tippelek! ;-) Hihetetlen, hogy pont Veled történik ilyen csoda, aki két lábbal áll a földön és racionálisan gondolkodik! :-))) Csináltál ma is tesztet? Hődet méred?
Plumeria, KatkaManó, Maximail, most már tényleg Ti jöttök!!!
Mi szombaton voltunk 5D-s babamozin. Nagyon érdekes volt látni a kis arcocskáját. Vagyis azt, amennyit megmutatott belőle... :-) Mert a jobb kezével takarta végig az arca bal felét, illetve ott voltak a lábai is. 3/4 órán keresztül hiába próbálta a szonográfus felébreszteni! Ha már így alakult, akkor remélem, idekint is ilyen jó alvó lesz!!! ;-))) A dokinő szerint 100%, hogy kislány (a nuniját bezzeg nem takargatja!), 1008 gramm, minden rendben vele. :-))
Drukkolok mindenkinek!!!
Dzsudzsa
2014-07-07 11:13:57

Jniki82!
:DDD
De jó! Gratulálok! Ha egyszer beindul a dolog :))
Jelentkezz, ha voltál orvosnál!
jniki82
2014-07-07 11:10:10

Hali Csajok!

Tudom azt mondtam nem érdekel tovább a dolog, de változott a helyzet!
Ma, pozitív lett a tesztem és nem halvány hanem negyon erős egyértelmű!
Most kértem időpontot a dokihoz remélem mihamarabb tud adni!
Remélem minden oké lesz!
Én már tényleg lemondtam róla!!!!:))))))))))
ja, nincs görbém mert nem mérek hónapok óta!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!