Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Renicsek
2014-07-07 20:54:59

Gratulálok az összes kismaminak! Olyan jó hogy egyre többen vagytok!
Szerintetek az én görbém mit csinál? Nem szokott ilyen lenni!
jniki82
2014-07-07 19:41:10

Kösz Csajok!Így értem!
kedina
2014-07-07 19:38:51

Dzsudzsa
Köszi! :D
Neked pedig egy csodás szülést kívánok!! :)
kedina
2014-07-07 19:36:17

jniki
az utolsó menzesz első napjától számolják. Ez egy 28 napos ciklusnál plusz 2 hetet jelent. Egészen egyszerűen ez a viszonyítási pont. Így a terhesség nem 40 hét, csak 38 lenne. Így ok? Csodás babavárást!
Dzsudzsa
2014-07-07 19:34:39

Kedina!
Ámen :) Jöjjön az a baba a nyáron :)
Jniki82!
A baba korát az utolsó menses 1. napjátó számolják. Beleveszik azt a kb. 2 hetet is, amíg érik a tüsző.
jniki82
2014-07-07 19:28:02

Egy dolgot magyarázzatok meg nekem!Mindenhol 4 hetesnek írják a babánkat, de az nem lehet!4 hete volt mensim és 17-20-között fogant valamikor!tehát nem lehet több 2,5-3 hetesnél!Ez nekem magas!
Egyébként évfordulós babánk lett, mer 20-án voltunk 5 évesek!
kedina
2014-07-07 19:26:35

Dzsudzsa
Abszolút megértelek! Komolyan! Ha gáz van és kell akkor értem. De minden nyikre, nyakra? Jó ez így? Én is itt tobzódok 15 hónapja. De valahogy azt érzem, ha beszedném a clostit és az utrot, akkor esélyt sem adok magamnak, a szervezetemnek, hogy regenerálódjon, a babámnak, hogy ne kapjon gyógyszert. Kérdés, kinek mennyi ideje van erre a várakozásra. Nekem még szerencsére van egy kevés. Annyi, de annyi szörnyű ekcémával küszködő babót láttam az évek alatt... :S Persze én sem mondok egyértelmű nemet. Lehet eljutnék én is erre a pontra, de ma eldöntöttem, hogy nem fogok! Teherbe fogok esni a nyáron és pont. :D
Dzsudzsa
2014-07-07 19:18:29

Moha13!
Én is X-epilt használtam. A legolcsóbbnak tartom, ami boltban kapható. Nagyon megbízhatónak tűnt. Ne aggódj! Nálam is előfordult, hogy 48 óra elteltével nem erősödött.
Két teljesen egyforma csík a nemvárt után 1, 5 héttel lett. Előtte 1 héttel már nem mértem, de maradt 1 db, amit - miután doki is megerősített, hogy ott a baba - ellőttem. Én is úgy voltam vele, ha egyszer pozitív, mit stresszeljem magamat, hogy erősödik, vagy nem. A gyomorideg, amivel a tesztcsíkok felett ültem, sokkal többet árt :)
Én nem barnáztam, se most, se az előző babánál (gyorsan le is kopogtam). Azonban bőven tudok olyanokat, akik igen, és nem lett baj. Azonban lehet, hogy elmennék orvoshoz. Már csak a megnyugtatás végett. A hüvelyi uh-ot tuti nem úszod meg, és a már emlegett "kacsa" is sorra fog kerülni. E kettő alapvizsgálat :(

Kedina!
Teljesen igazad van. Én is gyógyszerellenes vagyok. 6 éve homeopátián és gyógynövényeken élünk. Azonban egy missed AB és 3 pozitív teszt, majd megjött után én is beszedem a pajzsmirigyre a gyógyszert. És ha a dokim most azt mondta volna, hogy utro, hogy a babával minden rendben legyen, azt is használnám. Sajnos el lehet arra a pontra jutni ( miután már fizikálisan és pszichésen is megjártál sok mindent) hogy elfogadod, ezt az irányú segítséget.
Így én már teljesen megértem azokat, akik beszedik az orvos által írt szereket.
A gyógynövények, a homeopátia és az alternatív cuccok bizonyítottan nagyon jók, DE tűzoltásra nem alkalmasak. Ha gyorsan kell lépni, nincsenek napjaim, heteim, hogy hasson az adott tea vagy tabletta.
Szóval, a felelősség a miénk. Ha így döntünk, ha úgy. Lehet szidni az orvost, de én voltam az, aki belement, vagy megtagadta az adott szert. Sok mindent kell mérlegelni, nagyon nem könnyű.
Bocs, hogy hosszúra nyúltam :)
Fantasyc
2014-07-07 18:46:29

Sziasztok!

Jniki, gratulálok!!!! :-)
Már alig lehet követni ezt a sok babát. :-)

Nekünk sajnos ez a hónap nem hiszem, hogy eredményes lesz, mert voltunk a Balcsin és a párom sikeresen összeszedett egy fertőzést, minek köszönhetően nem tudunk együtt lenni. :-(
igaz a görbémen még ovut sem látok, lehet, hogy a lehetséges együttlétre vár. :-)
Szóval nektek nagyon gratulálok!!!!
A következő hónapban remélem követhetlek titeket!!! :-)
KLANITA
2014-07-07 18:31:56

Csajok azért kiváncsi vagyok hogy ez elmúlt pár hét alatt hány kismami lett!?? :-)

kedina én is szoktam nézegetni a görbémet és össze is hasonlítom az elözö havivval. De egyenlőre várok.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!