Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szerintem nyugodtam csinálhatnál egy tesztet.
Nekem is hasonló a görbém.
Mi 24-én voltunk együtt,és 4-én már pozitívat mutatott a teszt
Csatolom a görbémet:
KLANITA
2014-07-08 05:25:37
Kedina: Hát az a helyzet hogy én "csak" mérek, így azt tudom mondani hogy igen lehet. Bár ebbe e hónapba nem volt nyákom.
Ennyire kint még eddig nem volt. 17 voltunk együtt (spontán :-) ) és elvileg 19. napon volt az ovum. Hát.... remélem :-)
Ma így állok, biztató:
kbettina
2014-07-07 23:34:52
sziasztok! Vissza járó kismama vagyok én is, és picit rosszul is esett hogy a felsorolásból kimaradtam.
Minden újdonsült babásnak gratulálok!
Moha , neked főleg. Mi egy időben kezdtük el a babatervezést :)
Hüveji ultrahangtól pedig szerintem nem menekülsz. :) ne felj tőle!!!
Már a 36. hetetet töltöm pénteken. Bármikor jöhet a baba. Nehezen viselem a napokat. Sokat vagyok rosszul. Sajnos előfordul hogy elájulok.
Másik kettő fiammal sose voltam rosszúl, úgyhogy meg is lep hogy mennyire más ez a terhesség. :)
Továbbra is figyelemmel kisérlek titeket, és drukkolok!!!
kedina
2014-07-07 22:26:47
niki95
Egy kérdés: Te voltál már dokinál? Csak mert eléggé PCOS gyanús ez a görbe. Ami az IR következménye gyakorlatilag. Bocs ha írtad már de annyian várakozunk itt, h na. pedig most szerencsére csappan a létszám.
monika80
2014-07-07 21:36:04
jniki82 Nagyon gratulálok
monika80
2014-07-07 21:34:39
Mindenkinek szurkolok!!!
Itt a nyár és remélem nagyon sokan jönnek utánunk
monika80
2014-07-07 21:32:32
Csütörtökön megyek orvoshoz: )
monika80
2014-07-07 21:32:01
Sziasztok lányok!
Ma csináltam reggel még egy tesztet,a múltkori nagyon halovány volt,nem igazán akartam elhinni hogy pozitív lett.
Szerintem nyugodtam csinálhatnál egy tesztet.
Nekem is hasonló a görbém.
Mi 24-én voltunk együtt,és 4-én már pozitívat mutatott a teszt
Csatolom a görbémet: