Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
KLANITA, akkor nem drukkulunk, ha stresszel :D Csak titokban :DDD De nyugi, szerintem pár nap múlva tesztelhetsz. Egyébként olyan szépen fent van a hőd, ez azért gyanura ad okot, na meg az a sok gólya... ;) Egyébként tuti, hogy akkor volt az ovud, amikor a rendszer mutatja?
niki95
2014-07-08 10:43:48
Én ma így..
KLANITA
2014-07-08 10:41:20
FBAndi
Nagyon köszi a biztatást!
Olyan jó hogy drukkoltok!
Bár én ettől csak stresszesebb leszek! Talán nekünk is sikerül, bár ennyi babó után!Annyira jó lenne . . .!! Ja még nem írtam mi is láttunk egy egész gólya családot vidéken és legalább 4 vagy 5en voltak! Mi most 3an vagyunk! :-)
FBAndi
2014-07-08 10:04:34
Sziasztok!
kedina, KLANITA!! Megy a drukk nektek nagyon nagyon :) Olyan szép a görbétek, hogy öröm nézni!! kedina, említetted, hogy most nem fogsz mérni lehet amíg meg nem jön a nemvárt, de örülök, hogy tovább méred, hisz milyen szép görbét tudsz majd csatolni a Reményhozó fórumba!! :)
És ahogy láttam ismét van egy kismama, vagy kettő :) Atyaég, annyira jó :))) Mindenkinek nagyon gratulálok!
Moha, remélem te jobban vagy! Én is minél előbb elmennék orvoshoz, de mondjuk én eléggé parás vagyok... Ráadásul seccperc alatt lediagnosztizálom magam a netről, és az nem mindig tanácsos :D
Egyébként igazad volt, feljebb ment a hőm ma, de fele annyira nem kecsegtető, mint kedinanak vagy KLANITANAK :) De nem baj, majd eljön az én időm is. Szerintem 1-2 napon belül kezdem az új ciklusomat.
Szép napot Mindenkinek!
KLANITA
2014-07-08 09:45:36
kedina
lehet várok még, de remélem nem jön a nem várt! Azt gondolom hogy ha tényleg ilyen késön volt az ovum akkor csúszik minden!
Néha azt érzem hogy megfog jönni, néha meg hogy nem! Furi!
Ami tuti hogy kiváncsian várom a holnap reggeli hőmet!
Te is jól állsz! Már csak várni kell! :-)
kedina
2014-07-08 07:46:10
KLANITA
Szerintem várj még pár napot a teszteléssel.
Na én mértem ma féláomban, 36,8 volt és rögtön utána éberen még egyszer, mert éreztem, hogy lógott csak a számban a mérő, ekkor 36,9 lett...
És igazából tegnap is belealudtam a mérésbe, így lehet a tegnapi nem pontos. Ez van, de legalább fentebb.
KLANITA
2014-07-08 06:19:54
köszi!
monika80
2014-07-08 06:09:12
KLANITA
Szurkolok neked!! : )
KLANITA
2014-07-08 06:02:01
Móni
Hát igen láttom, lehet hogy lehetne :-)
Ha még holnap is maradna a hőm akkor reggel csinálok egyet, csak még vennem is kell!
monika80
2014-07-08 05:35:17
KLANITA
Szép a görbéd csak azért gondoltam hogy tesztelhetnél.