Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fantasyc
Nem vagy szánalmas! Ezeknek az értékeknek azért kell idő. Jó lesz ez!
KLANITA
a 8-10 elég kevés. De volt olyan hónapod, azt nézem, ahol 14. Az viszont jó.
FBAndi
15 hó...:S
FBAndi
2014-07-08 18:36:24
Jajj Istenem, nem ismerlek titeket személyesen, de amiket Plumeria írt... hát nagyon összeszorult a szívem! :( Nagyon remélem, hogy minél előbb megadatik mindannyiunknak, hogy csatlakozunk a babásokhoz :)
Fantasyc, kedina ti mióta próbálkoztok?
KLANITA, szerintem annyira szép ez a görbe, hogy már csak ezért se add fel a reményt :) Egyébként szerintem is előbb volt az ovud, bár én még nem vagyok a téma szakértője :)
Fantasyc
2014-07-08 18:29:06
Klanita, ezek szerint sikerült egy kicsit kizökkenteni, ennek örülök. :-)
az utolsó előtti görbédre esküdni mertem volna, de talán most, szerintem most is sok esélyed van. Átlagosan a terhesgörbéknél 2 tizeddel magasabban vannak a hők az átlag hőm-től,de vannak fura görbék és bármi megeshet, ezt most Moha megtanította nekünk. :-)
Eddig azt mondtátok, hogy amíg nem jön meg, addig van esély, most már abban fogok hinni, hogy utána is van esély. :-) Kész téboly... és akkor ne őrüljünk meg. :-)
KLANITA
2014-07-08 18:14:06
utolsó elötti:
KLANITA
2014-07-08 18:13:28
Az utolsó görbém:
KLANITA
2014-07-08 18:12:14
Fantasyc
Köszi a biztatást!
Jót nevettem azon hogy feködjek le és akkor nem gondolok rá :-)
Eddig 12-14 nap között volt az ovum csak most rakta ki ennyire, nem csináltam ovu tesztett meg. Az ovu környéken most nem volt nyákom de utána se.
Nem tudom pontosan a lutális szakaszom, ahogy számoltam kb 8-10 nap körül lehet.
Fantasyc
2014-07-08 18:00:39
Kedina: nem iszom galajteát. Vettem ugyan, először tejoltó galajt, mert az volt a bioboltban, aztán Moha fevilágosított, hogy milyet kéne, mert 3 féle van (nem tudtam), de a doki azt mondta, hogy ne keverjem. Magas volt az érték, ezért kellett mindenképpen a bogyó, szóval várok vele. Azért azt észrevettem, hogy most először emelkedik szépen az ovu után a hőm. Eddig 36-ról olyan 36.3-4-ig ment fel és utána napról napra emelkedett. Most egyből nagyobbat ugrott. Hátha azt jelenti, hogy használ a bogyócska. Ilyen kis dolgokba próbálok kapaszkodni...szánalmas. :-)
Klanita: nem lehet, hogy előbb volt az ovud? A 14. napra gondolok, mert ott esett a hőd és akkor nem olyan későre tehető az ovu. 1 tizedet esett a hőd, ha jól emlékszem, az nem olyan sok....hátha. Csináltál ovu tesztet? Hogy érezted?
jniki82
2014-07-08 17:34:18
Hali Csajok!
Gratula a többieknek is nagyon vigyázzatok magatokra!
Köszi a jókívánságokat, most csak azon parázok, hogy minden oké és oké is legyen amíg nem érek oda dokihoz és persze utána is!
Plumeria,Fantasyc
hasonlókat éreztem én is.Hol az agyam hol az érzéseim kerekedtek felűl.Ebben a hónapban elkezdtem barnázni ovu után pár nappal és nálam az volt a tetőpont, akkor annyira útáltam az egészet, hogy megint nem jött össze, hogy elegem lett!Az agyammal akkor azt mondtam ezt nem csinálhatom tovább,mert beleőrülök.A párom elfogadta, de szerinte hamar feladtam!Lehet, bár nekem 1,5 év sikertelenség pont elég volt az, hogy minden hónapban vártam csak és semmii!És tényleg ők teljesen másképp élik át mint mi, így kívülről figyelve!
Nem tudom mi a jó, feladni, beletörődni és ha az agyad kezdi belátni, hogy nem lesz semmi és akkor összejön vagy reménykedni tovább!
Nem tudok okosat mondaqni, így utólag könnyú azt tanácsolni, hogy ne adjátok fel, de tegyétek azt ami a Nektek a lelketenek a legjobb.
kedina
2014-07-08 17:26:45
KLANITA
Hány napos szokott lenni a luteálisod?
kedina
2014-07-08 17:24:27
Plum
Jajj, mintha én írtam volna!
Nekem a kinez azt mondta és egyet is értek vele, hogy szabad dühösnek lenni, szabad elkeseredni. Sőt! Ahhoz, hogy fejlődjünk, kell is! Én esküszöm megkönnyebbültem! :D Engedélyt kaptam hogy szarul érezzem magamat és jól esett!! Nyilván nem egy életre, de pár napig szenvedtem, utána jobb volt.
És igen: Face, már fel sem megyek. Én is olyan embereknél látok babát... Na mindegy. erre ezt mondta a kineziológus, mert elpanaszoltam neki, hogy higgyem el nekik mással kell szembenézniük és őket a baba rántja bele egy kapcsolatba. Én meg itt vagyok imádom a férjem, sok szépet megéltünk együtt, biztos lábakon állunk. Mondjuk van miben fejlődni.
De azért most már jöhetne! Jól elporolom a kis drágám fenekét, csak bújjon egyszer elő!:D
Fantastic
Uhh, már emlékszem.
Galaj teát te nem iszol? Mohának olyan szépen rendbe rakta. Bár igen, ez jó magas.
Nem vagy szánalmas! Ezeknek az értékeknek azért kell idő. Jó lesz ez!
KLANITA
a 8-10 elég kevés. De volt olyan hónapod, azt nézem, ahol 14. Az viszont jó.
FBAndi
15 hó...:S