Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Renicsek
2014-07-08 20:38:04

Maximail!
Ezt jól leírtad! Mintha a fejemben lévő gondolatokat szedted volna össze! Mi 2éve próbálkozunk,még tűröm a hőmérőzést, de én is kiborulok a kismamáktól,de én csak azoktól,akiknek csak "becsúszik" az,amiért mi a csillagokat is lehoznánk az égről. Elég nehéz ez így! Na de befejezni és harcolni!
maximail
2014-07-08 20:21:20

Plum!

Nagyon hasonlóan érzek, mint Te. Nálunk is az inszem következik már, mi 2,5 éve próbálkozunk. Mind a ketten makk egészségesek vagyunk, sehol nem találnak semmit. Ez egyfelől jó, és néha örülök, néha meg kétségbe esek, hogy ha nincs semmi oka, aki mitől sikerülne az inszem, vagy a lombik, vagy akármi. Eddig olyan jól voltam, bíztam az MM-ben, hónapok óta nem is foglalkoztatott ez a dolog, de a múlt hét vége óta megint hullámvölgyben vagyok. A hőmet már ezer éve nem mérem, mert szerintem semmi értelme. Nálam is vígan ott volt még az UH-on az érő tüsző, mikor a hőm alapján már 3 napja megrepedt...
Ha meg kellene határozni, hogy mit érzek, azt mondanám, hogy meg vagyok sértődve. Ez persze hülyeség, mert kire vagyok megsértődve? Senkire... Mégis néha már úgy érzem, hogy elegem van ebből. Ha nem jön, nem jön... Mint amikor kamasz korunkban megsértődtünk egy fiúra, aki nem hívott fel... Ha nem hív, akkor ne is hívjon (aztán belül meg evett a penész érte továbbra is).
Amiatt kicsit haragszom magamra (és most tényleg nehogy bárki megsértődjön itt!!), hogy nem bírom elviselni a kismamákat, és a kisbabásokat. Pedig tényleg hemzsegnek körülöttünk. Több olyan pár van körülöttünk, akik még össze sem jöttek akkor, amikor mi már babát szerettünk volna, nekik meg már 1 éves gyerekük van, vagy éppen a napokban születik...
A férjem is azt mondta, hogy szégyenli, de néha nem tud mit kezdeni a frissen apukává vált barátaival. Azt hiszem, most ő tart ott ezzel a dologgal, mint én tavaly ilyenkor. Ő később kezdett el aggódni, mint én. Ha őt nem érdekelné ennyire, akkor lehet, hogy én jegelném most ezt a dolgot. Utálom minden hónapban közölni vele, hogy megint megjött. Amúgy nem beszélünk erről a dologról napi szinten, én is vigyázok rá, hogy ez ne nyomja rá a bélyeget a kapcsolatunkra, nem is mutatom neki, ha kiborulok. Úgysem tudna segíteni rajta, csak őt is elkeseríteném még jobban.
Én most ott tartok, hogy minden "szart" össze akarok vásárolni. Cipőt, fürdőruhát, körömlakkot, minden hülyeséget, ami alapból kicsit sem érdekel. Nyilván valami kompenzálás ez. Meg fogyókúrázok (illetve csinálom az IR életmódváltást, ami amúgy orvosilag nem lenne szükségem). Kicsit azzal vigasztalódok, hogy már igazán nagy hasam nem lehet, akkor legalább nézzek ki jól. Ez legalább rajtam múlik, nem úgy, mint a baba. Ezt én irányítom, kézben tudom tartani. Na, jól kielemeztem és kisiránkoztam magam. Köszönöm, hogy "meghallgattatok". Ja, és amúgy én is tök vidám és barátságos vagyok alapból. :-)
kedina
2014-07-08 20:15:59

Szóval:
ÁMEN!! :D
kedina
2014-07-08 20:15:00

FBAndi
:)
De azt nem is mondom, hogy 15 hónap, de a rövid, 26-27 napos ciklusaim miatt ez közel a 20. próbálkozás... De most! Jó lesz! Menni fog!! :) Akarom, hogy működjön!! :)
plumeria14
2014-07-08 19:23:42

Fantasyc, FBAndi,
a magam nevében köszönöm az előreengedést és szeretnék is élni vele :) Tényleg nagyon bízom benne, hogy fentről látják a szenvedéseimet és hamarosan megszabadítanak tőlem, mert én ennél egy sokkal vidámabb lány vagyok ám ;) Szeretném, ha a babám hamarosan megismerne engem és érezné azt a sok szeretetet, amit már régóta "gyűjtögetek" neki...

Moha,
mikorra sikerült időpontot kapnod a dokihoz?
KLANITA
2014-07-08 19:11:08

FBAndi
Én még nem vagyok rangidős, de azért jöhet a baba.
Januárba mondott a férjem áment, hogy jöhet a tesó. :-) Február eljén elküldték a munkahelyéről akkor úgy döntöttünk, hogy baba projekt felfügesztve. Most 3 hónapja ismét probálkozunk.
KLANITA
2014-07-08 19:05:51

Fantasyc
Hát igen ez kész téboly...meg az is ahogy mostanábba a babák érkeznek.
Holnap közelebb leszek. :-)

Kedina
Most azért lehet ilyen rövid mert késöbb volt az ovu a gép szerint.

FBAndi
Nem adom fel egy percre se.

Fantasyc
2014-07-08 18:59:56

Ámen!!! :-)
FBAndi
2014-07-08 18:58:01

Hú, 3 év, 15 hónap próbálkozás... Mindig azt szoktam mondani, hogy kell a kiképzés, na de ennyi?!?! ... :(

Nekem is ez a 4.ciklus, és a 7. hó próbálkozás. Szóval kedina, KLANITA, Plumeria és a "rangidősek" hajrá-hajrá :) Mi Fantasyc-kal augusztusban csatlakozunk :) ;)

Fantasyc
2014-07-08 18:54:00

FBAndi: én lassan 3 éve várok a babámra, de a hőmet itt csak 4 ciklus óta vezetem. Most a régi fórumosokat előre engedem, ez legyen a Ti hónapotok, de az augusztus az enyém lesz remélem. :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!