Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2014-07-29 08:51:32
 
Magamról - magunkról:
22 mm! :) látszik, hol lesz a fejecskéje, meg a kezecskéi, lábacskái. :)

Tényleg köszönöm a támigatásotokat és kívánom, hogy mindnyájan mielőbb megtapaszthassátok ezt az érzést!!!!
IziSzM
2014-07-29 08:47:34
 
Kedina!

Igen ott volt ovu, pont előtte nap voltam a dokimnál UH-on és mondta hogy akkora az a tüsző, hogy tuti mindjárt megreped :)
Te hol csináltattad az ultrahangos HSG-t?
Ildibaba81
2014-07-29 08:42:19
 
Sziasztok!
Tegnap nem nagyon vastalak titeket és tessék, kitör a balhé...
Ma visszaolvastam és úgy gondoltam, én is hozzászólok a dologhoz.
Andi!
Egészen egyszerűen arról van szó, hogy van itt 2-3 ember mindenkinél régebb óta van itt, ami nagyon nem jó és fogadok, a fórum nélkül már bediliztek volna, mert az, aki nincs benne ugyanúgy, mint te, az első félév sikertelenség után már nem képes támogatni, sőt, inkább megunja a témát, hiszen addigra már mindent 100-szor elmondott neked, itt viszont általában olyan nők vannak, akik évek öta minden hönapban csak reménykednek éy míg a tini lányoknak azért van vsuriban a kezük, hogy 1 napot késett, jaj, csak hlnap mrgjöjjön, addig az itteni lányok leírbatatlan boldogságot éreznek mindsn nap késésnél, aztán általában jön a pofàra esés... Mindegy, ezek a lányok már jó sok mindenen testek sokat olvastak és 1-1 jelből le tudnak vonni következtetésemetés sokszor van ivazuk, persze nem mindig...
Ha így érzel, azt gondolom, ahyett, hogy megbántassz olyan embereket, akik csak segíteni akarnak másoknak, kegjobb, ha inkább nem szólsz semmit, csak hanyagolod a fórumozást egy időre. Éreztem már én is úgy, hogy jobb ha egy kicsit nem jövök erre, ezt meg is írtam, éy egy ideig nem olvastam és nem írtam, nekem nagyon jót tett... :)
Azt egyébként nem hiszem, hogy nekünk, bármelyikünknek ki szabadna jelentenünk, h.valaki nem lesz jö anya!!!! Ez egy rettenetes nagy sértés és ezt innen senki nem érdemli!!! Amúgy ez úhyis csak a gyakorlatban fog kiderülni, ez én személyes véleményem pedig az, hogy az itteni lányok gyerekei óriási szeretetben fognak felnőni, hiszen annyira várták őket éy hát a JÓ ANYA elsődleges ismérve, hogy nagyon szereti a gyermekét és ennyi már szerintem elég is ahhoz, hogy jó anya légy!

Én mindenképpen köszönöm a lányoknak a sok támogatást, amit kaptam tőletek!!!
plumeria14
2014-07-29 08:28:32
 
napsugar24,
a laboratórium kft-nél nem kell külön kérned, én is ott csináltattam. Ha korábban nézték a többi hormonodat és azok rendben voltak, akkor most elegendő azokat nézetned, amiket írtál. Ja és szuper, hogy ha később eszedbe jut valami (ami nem ciklusfüggő), akkor nem kell újra bemenned, mert a lefagyasztott vért felengedik és abból meg tudják nézni, csak előtte ki kell fizetned az árát :)
napsugar24
2014-07-29 08:23:09
 
Köszönöm a segítséget!
Én is a laboratoriumi kft-nél csináltatom, csak nem Pesten, hanem más településen.
Én is nagyon vékony vagyok, de az igazság az, hogy a stimulálás hatására a hasamnál van felesleg- akkor 5 pontosat kérek.
És amit Plumeria írt-, hogy nézzék a vércukrot és az inzulint is-azt kérnem kell?
Elnézést, ha értetlenkedek?
Szerintetek, milyen vizsgálatot érdemes még megcsináltatni,mondjuk kértem Anti TPO-t, AMH-t, és D vitamint, már ha egyszer elmegyek, akkor csináltassam meg azokat, amelyek fontosak és még hiányoznak.
kedina
2014-07-29 08:07:19
 
napsugar24
Én laboratorium kft-nél csináltattam 5 pontosat. Nekem, mivel vékony vagyok a kiugró érték cukornál 30' percnél volt. 11ezer volt. Szóval jó az ötpontos és gyorsabban is szalad az idő, mert leveszik 10 perc, vársz 20 percet megint mész be.:)
kedina
2014-07-29 08:03:35
 
Egyébként meg nem érzem magamat full negatívnak. Igen, vannak rosszabb periódusaim, de alapból sem vagyok egy könnyű eset. Egészségesebben élek mind az emberek nagy része és egyre több dologra figyelek oda. Ezt csak lazán. Ergo nem sikítok, ha valahol 'megmikrózzák' a kajámat és domesztoszt látok, de otthon egyik sincs és nem is hiányzik. Nem eszek agyontartósított kajákat, mióta kiderült az IR rendszeresen étkezek és kénytelen leszek elkezdeni mozogni, ami a hormonjaimnak is jót fog tenni. Járok kineziológushoz, ami szintén gatyába ráz, és az akupunktúra gyakorlatilag meg mindenben segít egy kicsit és támogatja ezt az egészet. Igen járkáltam kivizsgálásokra, de azt gondolom nem tragédia, hisz nekem ez kellett ahhoz, hogy kinyíljon a szemem és már úgy várhatom az én kicsikémet, hogy egy sokkal egészségesebb és nyugodtabb mamit fog kapni. Néha padlót fogok, de mindig arra gondolok, hogy a kis piszok kivár. :D És addig is jobban gatyába rázom magamat!
Egyébként az akupunktúra óta tényleg jobb a közérzetem! :)
plumeria14
2014-07-29 08:03:27
 
napsugar24,
a terheléses vizsgálatból minimum 3 pontosat csináltass, de sokak szerint az 5 pontos a legjobb, mert ott tutira mindenre fény derülhet. Nagyon fontos, hogy minden alkalommal nézzék a vércukrot és az inzulint is, mert csak annak van értelme. Éhgyomorra kell menni, akkor leveszik a vért, majd meg kell innod 75 gramm cukros lötyit és utána bizonyos időközönként (3 pontosnál 0-60-120 perc) vesznek vért és nézik meg az értékeket. A lelet kiértékelését bízd orvosra, mert ezzel kapcsolatban nem nagyon lehet máshol adatokat találni.
http://www.femina.hu/egeszseg/terheleses_cukorvizsgalat

kedina,
köszi a linket.
kedina
2014-07-29 07:55:05
 
niki95
No, akkor ez izgalmas lesz.

IziSzM
Ez egy nagyon ígéretes görbe...:) Szerinted is ott volt ovu?
Drukkolok, hogy ne kelljen a HSG. Mondjuk nekem az UH-os volt, én alig éreztem valamit. Mondjuk a dokinéninek nagyon ügyes keze van. Mindig nagyon óvatos volt.

Plum
No én ezt olvastam.
http://www.babatakarok.hu/akupunktura-meddoseg
napsugar24
2014-07-29 07:54:30
 
Sziasztok!
Egy kis segítségre és tapasztalatra lenne szükségem.
IR vizsgálatra készülök magánlaborban. Milyet érdemes csináltatni, nem tudom, ujjbegy, kar-hány pontos és hasonlók.
Mi az ami már kimutatja, ha gondom van? Ha fizetek legalább jót csináltassak. És mit érdemes erről a vizsgálatról tudnom?
Köszönöm szépen!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!