Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dmonalizi
No ez lett volna köv kérdés. Érdekes. Vagy csak próbálkozott a szervezeted, és csak az LH-t mutatta ki, de nem volt repedés. Vagy kettő is volt. Ezt csak UHval lehetne pontosan megmondani.
Katicabogár5
Szép. Innen jön a türelem játék..
Dmonalizi
2014-07-29 15:42:23
Tehát 15.én és 18.án.
Dmonalizi
2014-07-29 15:41:34
Kedina
Az a helyzet , hogy én mindíg csinálok ovú tesztet. És most mind a két alkalommal ahol a hőm lent van volt ovum. közte meg nem. Nem tudom mi van.
Dmonalizi
2014-07-29 15:37:07
Szia Ikebaba
Én ettem már több mint egy hónapig. Baromi rossz ízű de ha a nyelved alá beküzdöd , akkor elviselhető. Hatás nem érzem. Nem tudom mennyi idő kell neki én egy hónapja hagytam abba. Az biztos ha van miomád ne szedd. Csak nől tölle.
ikebaba
2014-07-29 15:30:59
Sziasztok ! Valaki szedett e már méhpempöt?
Mi a véleményetek róla.
Katicabogár5
2014-07-29 14:21:02
Sziasztok köszi a válaszokat. Tudom hogy minden nap kéne csak nem akartam vele foglalkozni. Aztán amikor az ovum fele jártam akkor kezdtem el minden nap meg most hogy hogyan alakul.
Csatolom a görbém, csak nekem még nem volt ilyen egyenes
Ildibaba81
2014-07-29 13:55:44
Köszi, csajok!
A gömbölyödés nálam vicces: a lányomnál a 3. hónap előtt nem volt semmi, most viszont erősen feszül a pocakom, eléggé látszik, bár, mivel elég husi vagyok inkább olyan, mintha jócskán felszedtem volna...
plumeria14
2014-07-29 13:41:56
Katicabogár5,
nem csatolod be a görbéd? Nekem volt már egy pár vonalzós görbém, de sose lehet tudni...
Ildibaba,
mennyire látszik már a gömbölyödés? Vagy még csak olyan, mintha csak dinnyét ettél volna :)
Adrienn830
2014-07-29 11:19:29
Sziasztok! Én így állok hőileg, szerintetek milyen?
kedina
2014-07-29 11:12:13
IziSzM
Az tök jó, hogy UH-on láttátok a tüszőt! kb 3 nap múlva én csinálnék egy tesztet, olyan szép kétfázisos a görbéd...:)
Én a G1ben csináltattam. Horror áras, de nem akartam a röntgenest.
Ildibaba81
:) Jó gömbölyödést! :)
napsugar24
Én úgy mentem oda, hogy letisztáztam ezt az inzulin kérdést, mivel maximail pórul járt a múltkor. Szerintem említsd meg, hogy inzulint is szeretnél nézetni. A Dvit és anti TPO jó ötlet, Gondolom a TSH, T3, T4 megvan.
Katicabogár5
Jó jel! :) Bár Plumnak is volt egyenes görbéje már. Nehéz csak görbéből jósolni. Egyébként én azt javaslom, ha elfogadod, hogy ha mérsz érdemes rendesen mérni a ciklus első felében is. Így adja a legpontosabb értékeket. És azt is látod, ha ugrál a hő.
No ez lett volna köv kérdés. Érdekes. Vagy csak próbálkozott a szervezeted, és csak az LH-t mutatta ki, de nem volt repedés. Vagy kettő is volt. Ezt csak UHval lehetne pontosan megmondani.
Katicabogár5
Szép. Innen jön a türelem játék..