Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dmonalizi
2014-07-28 15:11:38
 
Andi 1975
Ne haragudj ,hogy ezt írom de neked nem való gyerek. Te annyira negatív vagy, az meg nem tesz jót egy babának. Itt mindenkinek vannak gondjaik és igen is jó kibeszélni a dolgokat. Nagyon sok jó ötletet szerzünk egymástól.Mostanában és se sokat írok mert én is a magam fájdalmával vagyok elfoglalva ,de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.:( Mért baj ha megdicsérjük egymás görbéit és reményt adunk egymásnak.???
emikez
2014-07-28 14:36:54
 
HUUUUU eltünök egy kicsit és mifolyik itt;
kedina
2014-07-28 11:47:11
 
Andi1975
Nem uralunk le mi semmit. Senkit nem akadályozunk meg abban, hogy írjon. És azt sem, hogy mit olvasson. Én is jártam máshol, más fórumon, nem tetszett, otthagytam. Egyetértek Plummal. Sajnálom.
plumeria14
2014-07-28 11:40:43
 
Andi1975,
amennyiben ez így neked nem jön be, akkor szerintem felesleges belépned a jövőben…mert itt téged nem érdekel, hogy a másikkal mi van és köszönjük, de ebből mi sem kérünk…tipikus eset, ha valaki „padlón van”, de tutira belerúgnál még egyszer. Szerintem érdemes mindenkinek először a saját háza táján söprögetni és utána jellemezni a másikat. Nem igazán emlékszem, hogy bármikor is építően szóltál volna hozzá a fórumhoz! Csak ismételni tudom magam, ha ez a fórum nem tetszik, akkor keresni kell egy másikat…szerintem mindannyiunknak jobb lesz! Téged sem húzunk le a negatív hozzászólásunkkal és a megjegyzéseidtől mi sem megyünk a falnak...
Andi1975
2014-07-28 10:56:19
 
Az a par ember, aki leuralja ezt a forumot a szakertelmevel, mielott kifakadna egy olyan véleményre, amely nem egyezik az övekevel: tartsatok magatokban mert mar nem fogom olvasni. (nem hianyzik meg tobb negativitas, a charting meg egyebkent sem jo, lehet ha elofizetsz akkor a historydra allitja)
kedina
2014-07-28 10:55:13
 
Andi1975
Azért, ha eltűnünk a fórumokról, attól még itt leszünk. És az érzéseink is. Ebben az országban csak magadra számíthatsz. Sokkal könnyebb lenne normális orvosokkal, ha nem nekünk kéne kutakodni. Nem találkoznánk, vagy kevesebb negatív dologgal találkoznánk mi is.
Én egy raklap kismamával foglalkozom. a nagy része több mint egy évet várt. Utána derültek ki a stiklik, hogy gond van. Van akinek 4,5 év után 2 hónapos merkformin szedését követően spontán összejött a baba, úgy h 5-6 inszemen voltak túl és a lombikra készültek. Már lehetne egy 3-4 éves gyereke. És ez csak 1 a sok közül..
Én azt gondolom, h legyen rendben minden, aztán jön, amikor jönni akar. Ha nektek ez negatív...
Én ezért kezdtem el jobban utána nézni az IR-nek is, mert annyit mondogatta itt maximail is. És én hálás vagyok érte. 68ról lentebb ment az érték 27 a 120percnél. Mi ez ha nem jó?
Csak így 16 hónap után, még akkor is ha tudom, hogy jó úton vagyok, nehéz.
Nem muszáj ám ezt a fórumot olvasni senkinek, ha szerintetek ennyire negatívak vagyunk. Néha igen, néha meg nagyon boldogok, hogy haladunk, hogy valaki babásodik. De az élet már csak ilyen.
Andi1975
2014-07-28 10:33:06
 

plumeria
El is mondjátok a velemenyeteket mindenről. Es nagyon görcsösen. Es ajnarozzatok is egymas görbejet. Azert szoktam itt csak olvasni, hatha latok valami épitő valódi hozzaszolast. Valaszt itt nem varok egy kerdesemre sem. Most csak csatlakoztam egy velemenyhez. Ti itt urak vagytok a dombon. Szerintetek. Kene egy kis lazasag meg pozitiv eletszemlelet, nem önigazolas, keseredettség.
Amikor erre az oldalra néztem utana mindig ugy kapcsoltam ki, hogy rossz erzes fogott el, abból a negativitasból ami itt áradt. Ennek semmi köze a gyerekvállaláshoz. A baba se kér köszöni a "disznótorból"! Erről is el lehet gondolkodni.
Miert van az, ha magyar oldal forumozik valamiből, akkor mindig ezt a negativitast erzem.
kedina
2014-07-28 10:16:04
 
Katicabogár5
Ne haragudj, de akkor minek kérdezel?
Megtetted, mi ötletelünk abból, amit az elmúlt 1,5 2, 3 év tapasztalataiból tanultunk. Ha neked ez negatív, hát ez van. Egyszer fent, egyszer lent. Megkérdezted a véleményünket,nem kell vele egyetérteni, csak jó fejek akartunk lenni.
A PCO meg nem mumus, de ha egyszer volt, akkor figyelni kell rá. De megteszed, és amit írtam most is áll: A legjobb a sport!!! Növeli az izom inzulinérzékenységét! A mozgás éltető erő, ahogy a nagyapám mondogatja! Állj hozzá ilyen pozitívan, de engedd meg, hogy néha kiboruljunk. Sok mindenen vagyunk túl. Nekem a kineziológus is azt mondta, hogy ezeken túl kell lenni, át kell élni. Ez van
plumeria14
2014-07-28 10:01:16
 
Katicabogár5,
ne haragudj, de én „név” szerint sajnos nem tudom mindenkinek az előzményét, ezért lehet az, hogy néha hülyeségekre kérdez rá az ember, de inkább kétszer kérdezzünk valamit, minthogy elmenjünk valami mellett….

Andi1975,
nem tudom, hogy ti mióta próbálkoztok, de ha a külföldi oldalt jobbnak találod, akkor fórumozz ott…nem erőszak a disznótor. Szerintem mi nem azért vagyunk itt, hogy a másikat ajnározzuk, hanem azért, hogy elmondjuk a véleményünket. Egy fórum nem arról szól, hogy csak dicsérjük a másik görbéjét. Egyébként meg ha valóban követed a fórumot, akkor megértenéd a csajok „elkeseredettségét” és ebbe magamat is beleértem!

Fantasyc,
látod, azt nem is tudtam, hogy te a fórumnak köszönheted, hogy kiderült a pm problémád! Teljesen osztom a véleményedet a fórummal kapcsolatban és a pozitív hozzáállásról is, mert most én is azt érzem, hogy ez a mi hónapunk lesz…
jniki82
2014-07-28 09:14:24
 
Sziasztok!

Én nem értem magam!1 hete pénteken elkezdtem egy kicsit vérezni és pár csepp után 2 napig volt barnás valami!aztán 5 nap nyugi és most pénteken valami nagyon világos barnás folyás ami szintén 1-1,5 napig tartott, tegnap már ismét semmi, szerencsére!Komolyan mondom lehet valakinek öröm a kismamaság, de én 1 hónapja, amióta tudom nem csinálok mást csak aggódóm és hülyeségeket képzelődöm!Én már csak akkor hiszem el, ha kibújt ez a csöppség!!!!

Katicabogár,

ne légy mérges a lányokra a többség sokat tapasztalt és tényleg mindenki segíteni akar!
A hővel kapcsolatban annyit, hogy amíg mértem nekem is magas volt minden reggel és eddig nem tudok róla, hogy PCOS lettem volna vagy lennék!Remélem tényleg nincs is, de igaz én nem ástam bele magam!Állítólag van akinek ilyen!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!