Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
nikinokedli
2014-07-30 07:58:18
 
Plum: hát el is sírtam magam az ultrahangon..
Utolsó menzesz szerint ma kezdem a 8. Hetem, de az elején lassabban fejlődhetett, mert az ultrahang most azt írta, hogy 6 hetes 5 napos, egy héttel ezelőtt pedig egy héttel kevesebbet. Szóval mostmàr normális ütemben növöget. Fura, mert tudom, hogy mikor volt tüszőrepedésem, ès ha később lett volna, akkor nem lehetett volna pozitív a teszt, amikor teszteltem. De a lényeg, hogy most minden rendben. Magán úton nézettem hcg-t is, az is megfelelő. 2,5 hét múlva megyek újabb uh-ra, akkor kb 9 hetesek leszünk. Orvos szerint a 12. Héten feltételezhetôen kiderül a neme.
Néhány napja kezdôdtek az émelygéseim, amik nem csak reggel törnek rám. Munka mellett nem könnyű.

Csajok, kívánom, hogy mielőbb csatlakozzatok a kismamák táborához!
Továbbra is olvaslak titeket, hamarosan pedig îrok majd egy beszàmolót moha topikjába.
Katicabogár5
2014-07-30 07:57:51
 
Sziasztok ma megint ugyanazt mértem :) érdekes számomra mert ilyen egyenes nem volt. Plum most én is kipattogtam ovukor. Pedig nem szoktam. Az új lánynak meg az hogy mikor hogyan jön meg valami szinten normális. Minden menszi más. Ez 28 napra megjön a legritkább ha csak nem szed gyógyszert a nő. De ha nyugtalan vagy akkor menj el egy hormonsorra.
plumeria14
2014-07-30 07:46:24
 
nikinokedli,
erre a pillanatra már én is régóta vágyom…az első hang…aztán az első mocorgás, rúgás…az első nap a világban…az első sírás…az első mosoly…mindenből a legelső!
Most hanyadik hétben vagy? Lehet már tudni a nemét?

Fantasyc,
én legutóbb májusban voltam dokinál és csak októberre tudták a következő időpontot adni. Szerintem túl gyakran sem érdemes nézetni, bár a gyógyszer nekem már 6 hét után hatott, de utána mégis emeltünk egy kicsit az adagon.

Nálam most olyan érdekes, mert a napokban volt ovum, de olyan pattanásos lettem, mint mensikor. Korábban nem volt ilyen. Van ötletetek, hogy mi okozhatja ezt?
Bebus24
2014-07-30 01:27:32
 
Sziaszotk,végre egy oldal ahová 2011,vagy 2012-ben szóltak hozzá! :)

Annyi kérdésem lenne,nem is tudom hol kezdjem!
A párommal babát szeretnénk,kb.5hónapja próbálkozunk,a havim elég érdekesen jón meg mindig,és 2-3nap után távozik is!Most július elején volt először,hogy 5napra jött meg,ja és az érkezés időpontja is változó!
Valaki tudna valami okosságot mondani? :)
Mit tegyek,hogy gyermekem legyen?
Fantasyc
2014-07-29 22:22:40
 
Plumeria: utoljára 3 hónapja lett nézve a hormonom, azóta szedek gyógyszert, szeptemberben van időpontom újból az endokrinológushoz, akkor csinálnak újból hormonvizsgálatot. Nem akartam ilyen sokáig várni, de a párom miatt most úgysem voltunk aktívak, szóval halogattam. Van már beutalóm vérvételre, mert a tsh-t megnézetném, vajon rendeződik-e valamennyire, de valamiért nem mentem el. Csüt-pénteken elvileg szabin leszek, lehet, hogy akkor elmegyek. A nőgyógyászom ugyan szabin van még a jövőhéten, de vesztenivalóm nincs. :-)

nikinokedli: annál szebb dolog nem lehet a világon, mint mikor hallod a gyermeked szívverését! Remélem mihamarabb én is meghallhatom. :-) Vigyázz nagyon magatokra!
nikinokedli
2014-07-29 21:49:12
 
Niki95: én vaterás 50ft-osat használtam, nagyon halványan mutatta a pozitívat, ugyanakkor a xepil erősebb volt, de a legerősebb a rossmannos be sure rózsaszín dobozos kazettás volt. Na az teljesen egyértelműt mutatott. Azt tettük el emlékbe. Szóval ha nem mutatna biztosat, esetleg tedd el a reggeli elsô pisit és próbáld ki ezt.

Szurkolok mindenkinek!

Mi ma voltunk uh-n, hallottuk a kis szivecskéjét dobogni! :)
Katicabogár5
2014-07-29 20:28:22
 
Köszönöm a válaszokat. Akkor figyelem hogy alakul tovább és reméljük hogy felfelé megy és nem köszön be a télapó :)
niki95
2014-07-29 20:15:35
 
plumeria14

Hát én sem nagyon értek hozzá de elvileg a ciklus rendezésére szokták írni ezt a gyógyszert:) De nem egy olyat olvastam hogy teherbe estek a szedése közben vagy már terhesek voltak amikor elkezdték szedni csak még nem látszott az uh-n. Na majd meglátjuk mi lesz :)
plumeria14
2014-07-29 20:00:18
 
Fantasyc,
szerintem nem kell kétségbe esned, de a pajzsmirigy problémádat mindenképpen kezelni kell, hogy normalizálódjon a TSH értéked. Mikor nézték nálad utoljára a hormonokat?

A gólyáról jut eszembe, hétvégén otthon voltunk és egy kis körforgalomban 3 gólya fogadott bennünket, mindegyik külön oszlopon ült.

niki95,
nem értek hozzá, de szerintem (ez az én laikus véleményem) a hosszú ciklust nem fogja a progeszteron lerövidíteni. Én azt gondolom, hogy esetleg a te esetedben a tüszőérést és növekedést kellene segíteni, hogy hamarabb elérjék azt a nagyságot, amikor megrepednek vagy pedig mesterségesen kiváltani a repedést.
niki95
2014-07-29 19:41:05
 
plumeria14,Fantasyc

Amikor voltam a dokinál akkor voltam az 5.dpo-n elvileg..és mivel ilyen hosszú a ciklusom arra adta. Csakhogy ilyenkor ugye még nem lát semmit uh-n. Úgy hogy elkezdtem szedni a gyógyszert mert elegem van ebből hogy ilyen sokat kell várjak egy ovura főleg ha mensi a vége. Így sokkal kevesebb esélyünk van ezzel a hosszú ciklussal mert rengeteget kell várni. De biztonság képp tesztelek mielőtt abbahagyom a gyógyszert mert ugye ettől elmehet a baba amikor abbahagyom a progeszteron leesés miatt. Ha pozi lesz akkor irány a doki és ír olyan gyógyszert ami megtartja a babát. :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!