Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki95: én vaterás 50ft-osat használtam, nagyon halványan mutatta a pozitívat, ugyanakkor a xepil erősebb volt, de a legerősebb a rossmannos be sure rózsaszín dobozos kazettás volt. Na az teljesen egyértelműt mutatott. Azt tettük el emlékbe. Szóval ha nem mutatna biztosat, esetleg tedd el a reggeli elsô pisit és próbáld ki ezt.
Szurkolok mindenkinek!
Mi ma voltunk uh-n, hallottuk a kis szivecskéjét dobogni! :)
Katicabogár5
2014-07-29 20:28:22
Köszönöm a válaszokat. Akkor figyelem hogy alakul tovább és reméljük hogy felfelé megy és nem köszön be a télapó :)
niki95
2014-07-29 20:15:35
plumeria14
Hát én sem nagyon értek hozzá de elvileg a ciklus rendezésére szokták írni ezt a gyógyszert:) De nem egy olyat olvastam hogy teherbe estek a szedése közben vagy már terhesek voltak amikor elkezdték szedni csak még nem látszott az uh-n. Na majd meglátjuk mi lesz :)
plumeria14
2014-07-29 20:00:18
Fantasyc,
szerintem nem kell kétségbe esned, de a pajzsmirigy problémádat mindenképpen kezelni kell, hogy normalizálódjon a TSH értéked. Mikor nézték nálad utoljára a hormonokat?
A gólyáról jut eszembe, hétvégén otthon voltunk és egy kis körforgalomban 3 gólya fogadott bennünket, mindegyik külön oszlopon ült.
niki95,
nem értek hozzá, de szerintem (ez az én laikus véleményem) a hosszú ciklust nem fogja a progeszteron lerövidíteni. Én azt gondolom, hogy esetleg a te esetedben a tüszőérést és növekedést kellene segíteni, hogy hamarabb elérjék azt a nagyságot, amikor megrepednek vagy pedig mesterségesen kiváltani a repedést.
niki95
2014-07-29 19:41:05
plumeria14,Fantasyc
Amikor voltam a dokinál akkor voltam az 5.dpo-n elvileg..és mivel ilyen hosszú a ciklusom arra adta. Csakhogy ilyenkor ugye még nem lát semmit uh-n. Úgy hogy elkezdtem szedni a gyógyszert mert elegem van ebből hogy ilyen sokat kell várjak egy ovura főleg ha mensi a vége. Így sokkal kevesebb esélyünk van ezzel a hosszú ciklussal mert rengeteget kell várni. De biztonság képp tesztelek mielőtt abbahagyom a gyógyszert mert ugye ettől elmehet a baba amikor abbahagyom a progeszteron leesés miatt. Ha pozi lesz akkor irány a doki és ír olyan gyógyszert ami megtartja a babát. :)
Fantasyc
2014-07-29 19:30:43
Klanita: Én most nem felfelé fújom az enyémet, hanem lefelé :-)
Képzeljétek, tegnap 2 gólya átrepült fölöttem....remélem lepottyantottak nekem egy babócát. :-)
KLANITA
2014-07-29 19:19:00
Fantasyc
Nekem is egyenes és nem akar elmozdulni!! :-)
Ovu-ra várok én is!
Fantasyc
2014-07-29 19:18:46
Niki, nagyon várom a teszted eredményét, szorítok, hogy pozitív eredményt kapj. :-)
Kedina: Elolvastam a cikket. Úgy gondolom, hogy nekem a pm alulműködésem azzal a majdnem 8-as értékkel elég rossz. A hőm és a tüneteim alapján azt tapasztalom, hogy ovum is van, a vérzésem is rendben van és viszonylag rendszeres ciklusom szokott lenni. A Tsh-n kívül az összes többi hormonom és értékem tökéletes. Most akkor essek nagyon kétségbe??? Szerintetek nézessek még egyszer meg mindent??? Mondjuk az is lehet, hogy én kivétel vagyok. :-)
plumeria14
2014-07-29 19:17:07
niki95,
ok, figyelembe veszem, de akkor is :) A norcolutot mire szeded?
kedina,
de neked nincs ilyened ;)
Az utolsó mondat (a pajzsmirigy alulműködés megnövelheti a meddőség és a gyakori vetélések kockázatát) sajnos igaz…
niki95
2014-07-29 19:03:26
Ildibaba81,kedina
Köszike :) Picit talán emel a hőn a gyógyszer de mielőtt elkezdtem szedni már akkor is fent volt 36,8-nál :) Most csak One Step 10-es érzékenységű tesztem van itthon amiről nem hallottam azért annyira jókat..úgy hogy veszek majd egy Rossmannos facelle tesztet is mert arról jók a vélemények :)
Szurkolok mindenkinek!
Mi ma voltunk uh-n, hallottuk a kis szivecskéjét dobogni! :)