Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
IziSzM
2014-07-29 07:00:30
 
Sziasztok,

Köszönöm az átjárhatóságival kapcsolatos infokat!

Én ma így állok. Már előre izgulok pedig még van egy hét a nemvártig :))
Ha ez a hónap sem jön össze akkor jön a HSG.
niki95
2014-07-28 21:47:13
 
kedina

10 napig kell szedjem. Okozhat vetélést ez a gyógyszer azt tudom, azért mehet el tőle a baba mert hirtelen leesik a progeszteron és ezért megjön de ha mielőtt abbahagynám a gyógyszert pozitívat tesztelnék akkor azonnal szólok a dokinak és ad más gyógyszert ami megtartja a babát. Még mielőtt abbahagyom a gyógyszert már a 14.dpo-n leszek úgyhogy ki kéne mutassa a teszt.Úgyhogy ha mégis úgy lenne irány a doki és nem lesz baj. :)
plumeria14
2014-07-28 21:36:35
 
kedina,
kocsival megyek vagy a párom visz, még nem tudom. Egyébként semmi ilyesmire nem hívták fel a figyelmemet, de akkor addig még utána olvasok, hogy okos legyek…

Katicabogár5,
egy dolgot azért még mindig nem értek. Miért gondolod azt, hogy a mi életünk csak erről szól és a fórumon kívül nem történik velünk semmi? Az egyébként átment, hogy azon személyes tapasztalatainkat is megosztjuk egymással, amelyet orvosoknál, orvosokkal szereztünk? (költői kérdés volt csak, nem kell rá válaszolnod!)

Tényleg nagyon sajnálom, ami veled történt és szuper, hogy túl tudtál lépni rajta és pozitívan állsz a dolgokhoz!

Ezzel mi is így vagyunk (nem tudom, hogy ezt miért nem veszed/veszitek észre), hiszen, ha nem állnánk pozitívan a dologhoz és nem lenne minden hónapban valami/valaki, ami tartja bennünket a lelket, akkor már nem lennénk itt. Én nem hinném, hogy negatívan hatnánk egymásra, inkább csak a fórum stílusa más egy kicsit…olyan Csernusos, aki mindig megmondja a frankót és megpróbálja felnyitni a másik szemét…szerintem hatásos.
Szerintem ássuk el a csatabárdot, de máskor légy szíves ne akadj ki valamin, amikor csak és kizárólag a jó szándék és a segíteni akarás vezérelt bennünket!

Ezennel figyelmeztetést adok ki :)
Kérem, csak erős idegzetűek olvassák ezt a fórumot!!!!!
kedina
2014-07-28 21:08:16
 
Katicabogár5
Igen, sokszor negatív. De zárjuk már le ezt a vitát. Az utóbbi hozzászólások nem voltak negatívak, szóval fingom sincs mi ez már megint. Örülök, hogy ilyen erő vagy és így talpra tudtál állni. Anyu egy újszülöttet vesztett el, az elsőszülöttjét, szülés után rögtön. De mindenkinek más a nehéz és más a könnyű. Ezt el kellene végre fogadni. És hidd el, mindenki jár orvoshoz, nem fogjuk egymást megműteni, interneten keresztül, laparoszkóppal.
Katicabogár5
2014-07-28 20:54:29
 
Szeretnék én is bocsánatot kérni de még mindig nem értek egyet.

Andi köszönöm hogy mellém álltál.

Tudjàtok az az igazsàg hogy baràtnőmmel beszéltem és ő is azt mondja hogy ezek a fórumok eléggé negatívak. Én is nagyon szeretnék babát de nem erről szól az életem. És lehet hogy sokan évek óta kinlódnak de én egy 17 hetes babát elvesztettem de még is talpra álltam és pozitív vagyok. Sajnálom mindenkinek a problémáját de nem az internet fogja megoldani hanem az orvos. Keresen mindenki megfelelő jó orvost ahogy én is tettem. Nem a pénz érdekli hanem hogy legyen babám minél humánusabb úton.

Olyat meg ne írjunk már egy ilyen oldalon hogy neked nem való gyerek amikor ez az oldal pont a teherbeesésről szól Moha szavaival élve.
kedina
2014-07-28 20:45:07
 
Plum
Köv héten az én dokim szabin, így 2 hét múlva megyek akupunktúrára. Az élménybeszámolódat várom. Jönnek érted? Valahol olvastam erről a cérnásról, hogy érdemes vagy zárt ruhában menni, vagy kocsival,mert a cérnákat leragasztják és aki a cikket írta azt mondta elég zavaró volt a metrón, hogy megbámulták.
kedina
2014-07-28 20:41:17
 
KLANITA
Fürdőszoba, konyhapult, nappali....:D A gyerek meg had aludjon a franciaágyon! :D

niki95
Meddig kell szedned a gyógyszert? Mondott pontosat a doki? Csak mert várandósan nem ajánlják a szedését..

Dmonalizi
Érdekes görbe. Te mit mondasz, volt ovud?

plumeria14
Nálunk is agrár wellness lesz a hétvégén. Bár nagyon drukkolok, hogy jó sok eső legyen, akkor nem lehet kimenni a földekre! :D
KLANITA
2014-07-28 20:06:40
 
plumeria14

Hát lehet, kiváncsi leszek.
A következő hónapra készülük már lelkileg, mert a szüleim elvisszik a kisfiam egy hétre pont a ciklus közepén(még velünk alszik egy szobába, így aztán elég nehéz), nagyon reményekkel várom most az augusztus. :-)
Dmonalizi
2014-07-28 19:03:36
 
Hajrá magok.:)
Dmonalizi
2014-07-28 19:02:30
 
Plumeria14.
Na ezért szeretek itt lenni. Ezekért az 1-1 aranyos mondatért.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!