Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Na csajok, jön a negatív énem. (Kár hogy kisördögöt nem tudok iderittyenteni nektek) :D
"A pajzsmirigy súlyosabb alulműködése az ovuláció elmaradásához és progeszteron hiány kialakulásához, a méhnyálkahártya túlzott megvastagodásához, valamint túlzott és rendszertelen vérzésekhez vezethet. Végül a pajzsmirigy alulműködés megnövelheti a meddőség és a gyakori vetélések kockázatát."
A teljes cikk:http://laborex.hu/lap/ismerteto/mit/a_pajzsmirigy_es_a_progeszteron
Ildibaba81
2014-07-29 18:30:57
Niki!
Az lehet, hogy nem esik le tőle, de ez egyértelműen felfelé megy, arról szól valamit a fáma?
Mondtam én, gyanús vagy te nekem...
Kíváncsian várom a teszt eredményét! :)0
niki95
2014-07-29 18:12:36
plumeria14
De vedd figyelembe azt is hogy amíg szedem a norculutot addig nem esik le a hőm..ez nem feltétlen baba miatt van fent. :) De lehet hogy azért csinálok holnap egyet. :) Holnap már a 13.dpo
plumeria14
2014-07-29 18:05:03
niki95,
szerintem kétség nem fér hozzá, úgyhogy reggel kéretik egy tesztet csinálni :)
niki95
2014-07-29 17:36:31
Sziasztok! Ma így!
plumeria14
2014-07-29 16:46:29
Katicabogár5,
az ovu utáni 7-12. nap között lehet még érdekes, mert elvileg akkor van a beágyazódás és van, akinek ilyenkor tovább emelkedik.
Dmonalizi,
mármint a 15. és a 18. napon is pozitív volt az ovu teszted? Lehet, hogy akkor 2 tüsződ is volt?
Fantasyc
2014-07-29 16:16:49
Valahogy az egyenes görbék időszakát éljük most, csak sajnos én még várok az ovura.
Vannak szép görbék, szorítok magunknak! :-)
ikebaba
2014-07-29 16:08:20
Köszönöm a választ Dmonalizi ,Kedina !!!!!!!!!!
AZ biztos ,hogy rossz ízü,alig bírom le nyelni,ha megettem aztán a barátcserje kapszulát szeretném majd szedni,bár azt mondták,hogy kb 3 hónapig kellene szedni a méhpempöt.De ez a kis adag is épp elég.További szép napot nektek !!!
napsugar24
2014-07-29 15:58:33
Katicabogar5!
Az előző havi (terhes) görbém-soha nem volt még ilyen egyenes addig, azt hittem elromlott a műszer, de a másik is annyit mutatott-nem feltétlenül jelent rosszat.
Ja és aztán végül 37 volt a hőmérsékletem mikor beköszöntött.
kedina
2014-07-29 15:49:17
ikebaba
Én egy adag méhpempőt ettem már. Egy rokonomnak segített, nálam nem volt elég,(eddig) bár jót tett az immunrendszeremnek. Szerintem nem veszíthetsz vele sokat.
micsoda görbe!! :)
Na csajok, jön a negatív énem. (Kár hogy kisördögöt nem tudok iderittyenteni nektek) :D
"A pajzsmirigy súlyosabb alulműködése az ovuláció elmaradásához és progeszteron hiány kialakulásához, a méhnyálkahártya túlzott megvastagodásához, valamint túlzott és rendszertelen vérzésekhez vezethet. Végül a pajzsmirigy alulműködés megnövelheti a meddőség és a gyakori vetélések kockázatát."
A teljes cikk:http://laborex.hu/lap/ismerteto/mit/a_pajzsmirigy_es_a_progeszteron