Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-07-28 18:45:00
 
kedina,
én 1 hét múlva megyek cérnás akupunktúrára, amit izgatottan várok.
A hétvégén nálunk agrár wellness volt (dudvázás), így én is úgy aludtam, mint a mormota :)

niki95,
mikor tesztelsz legközelebb?

KLANITA,
lehet, hogy van valami ciklikusság a ciklosodban…3 ciklus normál ovu…2 késői ovu…3 normális ésatöbbiésatöbbi

A domblakóknak üzenem, hogy az elvetett magok hamarosan ki fognak kelni!
Dmonalizi
2014-07-28 18:39:20
 
Igazad van moha. De mi régi domblakók ősszetartunk és támogatjuk egymást.:)
KLANITA
2014-07-28 18:14:19
 
kedina
Most ez a második hónap hogy ennyire későn jön az ovum, nem tudom mi lehet az oka. 36.4-5 között szokott leesni és utána emelkedik.
általába 12-14 nap között.
Hát most várok!
niki95
2014-07-28 17:53:41
 
Sziasztok! Ma így :)
kedina
2014-07-28 17:15:40
 
Moha
Szívemből szóltál.

Szaszka27, Szilvi26
Jó hírek! Szívből gratulálok!! :)

KLANITA
Előbb szokott ovud lenni, nem? Mennyire szokott lemenni a hőd ovu előtt?

emikez
Látod, miért tűnsz el!

És különben is, most felszólítok minden kedves olvasót: ÍRJATOK! Kíváncsiak vagyunk rátok is! :)

Egyébként szinte az összes betegség lelki eredetű. Ezért járok kineziológusoz és akupunktúrára és nem gyógyszerekkel tömöm magam, hanem igyekszem helyreállítani az egyensúlyt! :)
Apropó! Most jöttem a második akupunktúrás kezelésről.. NAGYON KEMÉNY!! :D Múltkor úgy aludtam tőle,mint a mormota! Végre azt érzem jó kezekben vagyok és ez megnyugtat! :)
Fantasyc
2014-07-28 16:44:43
 
És itt a pozitívum. :-)
Szilvi26, szívből gratulálok!!!! :-)
Zséba
2014-07-28 15:57:17
 
Sziasztok!

Egyetértek teljesen Moha 13 -mal...és személy szerint bánt, hogy egy teljes nap erről szólhat itt...

Ha valakinek nem tetszik ez a fórum ne olvassa.

Kellemes babavárást kívánok mindenkinek és szurkoljunk egymásnak!:-)
Moha13
2014-07-28 15:44:59
 
Akkor én is hozzászólok...mint régi domblakó...:)
Szerintem azért jó ez a fórum, mert mindenki azt adhatja ki magából, ami éppen benne van, ha örül, akkor az örömét, ha reménykedik, vele reménykedünk, ha meg szarul van és csalódott akkor azt írja le.
Nem értem, mi értelme azt írni egy fórumról, hogy mindenki negatív, meg egyebek. Az ember ilyen, általában ha szomorú, akkor társakra vágyik, akik meghallgatják és megértik. Ez a fórum nem létezne, ha mindenki boldog kismama lenne akkor és úgy, amikor és ahogyan szeretne...itt mindenki régóta vár és reménykedik, és hát ez van, az általános hangulat nyilván nem a hű de happy kategóriába sorolható, hiszen minden hónapban a sok csalódás, elkeseredés, feladás, aztán felállás és újrakezdés...ez egy harc önmagunkkal, ami amúgy is nehéz, ne kelljen már azon is gondolkodni, hogy leírhatom-e amit érzek éppen, vagy megdobálnak itt kővel, hogy fúj de negatív vagyok, menjek már máshová vagy ne is létezzek inkább, mert aki ilyen negatív...
Amúgy is...mit jelent az, hogy "negatív"?? Szerintem itt mindenki elég objektíven szemléli a dolgokat, teljesen természetes, hogy az ember különféle érzéseket él meg, oszt meg, és mivel ez egy teherbeesésről szóló fórum, és mivel ezzel nehézségeink vannak, nyilván nem örülünk a dolognak...az lenne az elmebaj, ha ennek még tán örülnénk is...
Egyébként meg nyilván mindenkinek van egy csomó dolog az életében, aminek örül (nekem is), de ez a fórum nem azokról a más dolgokról szól, hanem a teherbeesésről.
KLANITA
2014-07-28 15:32:35
 
OVU-ra várva!! :-(
Fantasyc
2014-07-28 15:21:44
 
Lányok!!!!!
Szerintem mindenki egy kicsit elragadtatta magát.
Szerintem nem érdemes ezen senkinek felhúznia magát. Sajnos vannak itt most olyanok, akikkel rossz dolog történt, ilyen esetben az az emberi, ha végighallgatjuk, ezzel is segítve neki, hogy kibeszélheti magából. Ettől nem lesz negatív a fórum, csak segítünk egy olyan embernek, akinek szüksége van megértésre. Ha erre valaki nem vevő, az arra az időre csukja be a szemét. Viszont emlékszek olyan időszakra is mikor együtt örültünk és szorítottunk a másiknak, akik kétségek közt élték napjaikat és a biztos pozitívnál még az öröm harsonáját is hallottuk!!! :-) Véleményem szerint az élet sajnos hol jót, hol rosszat hoz nekünk, de ami nem öl meg, az megerősít. (Mondták az okosok) A hullámvölgy alján van most a fórum, de innen csak felfelé vezet út és most is van kiért szorítanunk, ugye Niki??? :-)
Ezt a meddő vitát szerintem felejtsétek el, aki akar marad, aki akar, keres más helyet, de ez a labda dobálás szerintem nem ide való.
Már bocs, hogy ezt mondom. :-)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!