Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KLANITA
2014-08-08 12:10:37

FBAndi- igen láttam golyákat :-)

Fantasyc- Hát mivel fogalmam sincs mikor volt az ovum és volt-e egyáltalán. Így várok még pár napot. De azért érdekes lenne egy ilyen görbével babásnak lenni.

Már nagyon kiváncsi vagyok.

plumeria14
2014-08-08 12:08:38

maximail,
jól emlékszel, nálunk nem volt PCT teszt. Én azt olvastam erről, hogy sokszor ad álnegatív eredményt, ezért inkább kihagytam, mert nem szerettem volna még ezzel is stresszelni magam.
Nálunk az első két inszem spontán ciklusban volt és a méhüregbe helyezték a srácokat. Én másfajta inszemről nem is hallottam…Ha csak a méhszájhoz helyezik fel, az nem inszem, azt csináljátok otthon is…Az inszemnek pont az a lényege, hogy kikerülje a méhszájat, ahol elakadhatnak a fiúk, így ezen az akadályon már nem kell átvergődiük.

kedina,
mi a baj? A családi dráma tört össze téged? Nem tenne jót neked, ha kibeszélnéd magadból? Persze csak ha te is úgy érzed...
Fantasyc
2014-08-08 12:05:50

FBAndi, bocsi, biztos nem voltam alapos, átsiklottam felette, pedig érdekelt mi van veled. :-)

Niki,hajrá, hátha most összejön. :-)

Nálam semmi extra, azért nem is csatoltam a görbét, fél fokot zuhantam. Én nem sok reményt fűzök ehhez a hónaphoz, de nagyon szeretnék pozitívan csalódni. :-) Mivel nem tudom, mikor volt ovum, ezért vaktában lövöldözök. Egy másik oldalon a 13. napra tette be, de ha a 17. napon lenne, akkor lenne a legtöbb esélyem, mert a 16. napon voltunk együtt. Majd kiderül. :-)
niki95
2014-08-08 11:32:45

Sziasztok! Új ciklus :)
FBAndi
2014-08-08 10:49:26

Fantasyc,

én ma is és tegnap is görbézetem :) Nem tűntem el :) Te hogy állsz?
maximail
2014-08-08 10:37:00

FBAndi!

Köszönöm! :-)
Fantasyc
2014-08-08 10:36:31

maximail: ez nagyon jó hír!!!!! :-D
Az 50%-os javulás már fél siker. Vártok, vagy belevágtok az inszembe?

Klanita: nagyon szép ez a görbe! Tesztelni nem szeretnél?

Andika: ez a hónap csak most kezdődik. Új ciklus ugyan, de remélem sokunknak pozitívan záródik az augusztus. :-D

FBAndi, Niki, Dmonalizi, mi van veletek????
Hogy alakultok, nagyon eltűntetek.

Kedina, remélem, hogy mihamarabb rendeződik körülötted minden!
FBAndi
2014-08-08 10:33:12

kedina
Nem szeretnék a magánéletedbe belekérdezni, de szívből kívánom, hogy bármi is legyen a baj, mielőbb megoldódjon és a kis lelked is helyre jöjjön!! ÖLELÉS !!!

maximail,
Remélem akkor elég türelmesek lesztek és hamarosan összejön a baba :)

Moha13,
mielőbbi jobbulást neked! És igen, szedd azokat a vitaminokat, el ne vérezz nekünk :)

KLANITA
A nyaralás alatt találkoztatok a gólyával? :)

Én ma így:
maximail
2014-08-08 10:30:14

kedina!

Elmondod mi a baj?
kedina
2014-08-08 10:18:41

FBAndi
Meglátjuk.

Tegnap este óta folyik belőlem, valami rózsaszines cucc.Nem sok. Zárt méhszáj. Hő fentebb.
De most össze törték a lelkem és nem is tudom tudnék e örülni egy pozitív tesztnek. Nem tudom, hogy állok fel innen..

De nem akarok senkit lehúzni. Lehet picit ténylegeltünök! Puszi csajok

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!