Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plum
Ettől félek egyébként én is...hogy mi van, ha nem a babával volt gond...hanem a szervezetemben zavarta valami a normális fejlődést? :X
Egyébként még mindig barnázok, néha véresbe is átcsap...és fájdogál alul a hasam...leginkább középen és bal oldalon. Nem tudom, ez most mi, de már nagyon elegem van és szomorú is vagyok...mindig van valami...pedig olyan jó lenne, ha már minden rendben lenne és lehetne próbálkozni. Miért fáj a hasam vajon? :X
Szilvia1980
2014-08-09 19:21:08
jniki: Nagyon sajnalom:(:(:(
plumeria14
2014-08-09 18:37:39
jniki,
nem tudom mit mondjak, mert még nem éltem át ilyesmit, de hinned kell abban, hogy hamarosan édesanya leszel, aki mindennél jobban fogja szeretni a gyermekét!
Nem tudom, hogy mindez miért történt, van-e oka vagy csak a sors "akarta" így...de el kell fogadnod az elfogadhatatlant és el kell hinned a hihetőt!
Gondolom az orvosok ilyenkor "elintézik" annyival, hogy biztos beteg lett volna a baba, de mi van (ez csak egy feltételezés), ha ezt "valami" okozza és nem csupán a természet törvénye....
Veled vagyunk jóban-rosszban!
KLANITA
2014-08-09 17:19:30
FBAndi- hát még mindig nem jött meg. Ha reggel se akkor textelek.
Moha13
2014-08-09 16:54:09
jniki
Sajnálom...és átérzem...:(:(:(
Én még mindig mérhetetlenül szomorú vagyok, amikor eszembe jut, hogy agy nehezen összejött és mégsem maradt velünk...:(
Kitartás! Bíznunk kell a jövőben, hogy újra összejön és akkor minden rendben lesz! Ölelés...(hug)
FBAndi
2014-08-09 16:33:39
jniki,
Én is nagyon sajnálom a kisbabádat :( Légy erős!
KLANITA,
te hogy állsz? :) Mikor tesztelsz?
KLANITA
2014-08-09 13:53:00
jniki82- nagyon sajnálom a picurkát. De ezzek szerint valami nem stimmelt vele. :-(((
maximail
2014-08-09 13:05:45
Jaj, Jinki!!
Annyira sajnálom! :-( És ki kell várni a hétfőt???
ikebaba
2014-08-09 12:46:51
Sziasztok.
A barátcserje teát szeretném elkezdeni,mikortól lehet ,most ciklusom 15.napjában vagyok .Ma el lehet,vagy csak a menses után rögtön.
Ki hogyan szedi,és mikor tart szünetet ???
jniki82
2014-08-09 12:10:58
Élet, sors,égiek kontra én 1:0, és sajnos nem az én javamra!Tegnap voltam dokinál és sajnos 7 hetesen és 5 naposan a babánk meghalt!:(
1 hete nem tudom, hogy nem is létezik!Hétfő kórház és a többit tudjátok!Ez nekünk nem megy valamiért!!!
Majd írok!
Ettől félek egyébként én is...hogy mi van, ha nem a babával volt gond...hanem a szervezetemben zavarta valami a normális fejlődést? :X
Egyébként még mindig barnázok, néha véresbe is átcsap...és fájdogál alul a hasam...leginkább középen és bal oldalon. Nem tudom, ez most mi, de már nagyon elegem van és szomorú is vagyok...mindig van valami...pedig olyan jó lenne, ha már minden rendben lenne és lehetne próbálkozni. Miért fáj a hasam vajon? :X