Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A változatosság kedvéért a 3. helyre rakta most át az ovumat és azt már meg is erősítette. Nem tudom....A görbe alapján nem tudom eldönteni, hogy hol lehetett az ovum. :-(
Neska86
2014-08-06 23:54:00
Sziasztok. Aki mar regota van itt, es sokat nezelodott mar a neten, az biztos latta, de az ujaknak lehet, hogy segit:
A babat tervezok otthona oldalon van egy par peldagorbe, magyarazattal minden lehetosegre, felhivja a figyelmet arra, hogy a kul. esetekben mi lehet a problema, de engem azert meg is vigasztalt, amikor lattam, hogy lehet zavaros hullamgorbebol is terhesgorbe:)
Fel a fejjel csajok, en meg nem igazan tudom, hol jarok:-)
niki95
2014-08-06 21:02:42
Fantasyc
Én nem csinálok tesztet még max akkor ha még legalább 4 napig fent marad a hőm.
Amúgy teljesen elmúlt a vérezgetés késő délutánra. Na most már tényleg nem tudom hova tenni a dolgot..szerintetek lehetséges hogy sikerült a baba és csak a gyógyszer abbahagyása miatt kezdtem el kicsit vérezgetni 2napig?! Tudjátok mondtam hogy okozhat vetélést is..de az sok vérrel és görcsökkel járna én meg csak picit vérezgettem nem annyira mint amikor menstruálok és azt is csak két napig mert mára elmúlt teljesen és görcsöm se volt.. Vélemény?
monika80
2014-08-06 19:58:04
IziSzM
Eltűntél,mi van veled?
bringa1985
2014-08-06 17:24:54
Fantasyc:1 évvel ezelött.a doki azt mondta h rendben vanminden.Azért ha találok egy jó dokit mindenféleképpen kérek hormonvizsgálatott.
Fantasyc
2014-08-06 16:33:31
Niki, Dmonalizi, Katicabogár, csak ijesztgetitek a másikat???? :-) Hajrá, tessék holnap tesztelni. :-)
Zsuzsók, nem nézettél hormonsort??? Ha nem jön össze a baba, vagy nem tud megtapadni, az sok mindenre utalhat, szerintem nézesd meg feltétlen, azzal nem veszítesz, esetleg lesz egy tök negatív leleted. :-)
Bringa, nekem nagyon úgy tűnik, hogy pm gondod lehet, igaz nem vagyok szakértő. Neked csináltak hormonvizsgálatot???
Dmonalizi
2014-08-06 16:18:34
Csajok. Mennem kell majd 22.napi vérvételre. De ha az hétvégére esik akkor mi van? Mi a jobb ha előbb megyek vagy ha később. Vagy ezt muszály pont a 22.en.
bringa1985
2014-08-06 16:12:14
Sziasztok!Új vagyok itt és szeretném a segítségeteket kérni,hogy vessetek egy pillantást a görbémre.A párommal már próbálkozunk egy ideje,de eddig hiába. :( Ez az első görbés hónapom.Van már egy kisfiam aki egyből megfogant rögtön a fogamzásgátló tabletta abbahagyása után.az alaphőmet kicsit alacsonynak tartom.lehet hogy nincsenek rendben a hormonjaim?Nőgyógyászhoz rendszeresen járok csak most keresnem kell egy másikat mert aki az én orvosom volt az sajnos elhunyt. :( szerintetek milyen ez a görbe?A válaszokat előre is köszönöm
niki95
2014-08-06 16:07:09
plumeria14
Én mindíg onnan tudom hogy megjön hogy leesik és aznap meg is jön..Most meg 5.napja hagytam abba a gyógyszert és mensinek nem nevezhető kis vérezgetésem volt ami most úgy néz ki el is múlik, semmi görcsöm nem volt pedig nekem mindíg van ha megjön, a hőm pedig tegnap 36,7 ma pedig 36,6 volt ami nekem ovu után szokott lenni mert az alap hőm 36,3. Ezért állok értetlenül a dolog előtt..:/
niki95
2014-08-06 16:01:04
Nem esett még mindíg le a hőm és úgy néz ki hogy ez a kis vérezgetés is elmúlik,görcsölni se görcsöltem egyáltalán..Ma így
A változatosság kedvéért a 3. helyre rakta most át az ovumat és azt már meg is erősítette. Nem tudom....A görbe alapján nem tudom eldönteni, hogy hol lehetett az ovum. :-(