Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBAndi
2014-08-11 16:56:20

KLANITA,
Én azért drukkolok, hogy rosszul érezd :)

Fantasyc,
nekem is a 18. napra tette az ovumat, és a 28. naponomon pedig - amikor "illett" is neki - meg is érkezett a nemvárt. Igaz, én is agyaltam rajta, hogy lehet még is csak a 15. nap körül volt az ovu..?

jniki82,
soha ne add fel a reményt! Kitartást a továbbiákhoz és légy most erős! Meg lesz neki a gyümölcse!

kedina,
igen-igen, mérd a hődet! Mohának is egyszerre volt a baba is meg a menzesz is. Remélem nagyon, hogy nem méhen kívüli terhesség lesz belőle. Nem lehet, hogy a teák "rondítottak" bele a dologba? Vagy te már régóta iszod?
KLANITA
2014-08-11 16:40:20

FBAndi- ma vagyok a 32. napon, szerintem 1-2 nap és megjön már érzem!
kedina
2014-08-11 16:06:28

Hát lányok itt állok negatív tesztek halmával, egy 1,5 napig tartó menzesszel. Szombaton dél körül megjött tegnap este már alig volt valami, ma meg szinte semmi. Ha nem rakok tisztaságit, akkor sincs gond. És ma voltam akkupunktúrán, ahol a doktornővel megvitattuk és azt mondta lehet ez még baba, sőt méhen kívüli is. Juppí. Szóval nem elég ez a cirkusz még ez a bizonytalanság is. Kért, hogy menjek jövőhéten UH-ra, nézettessem meg. Holnaptól mérem a hőm, hátha okosabb leszek...
jniki82
2014-08-11 15:56:15

Sziasztok Lányok!

Mindig azt hiszem egy kicsit jobb aztán jön valami és megint a sírás kerülget!Sajnos ma nem csináltak semmit csak labor és holnap altatóorvos!Szerdán be kell menni akkor beteszik a tágítót és állítólag csütörtökön meglesz a műtét!
Tiszta rossz volt ott a sok nagypocakos kismamák között várni, ma egésznap csak kismamikat és babákat láttam!
Nem tudom lesz-e erőm mégegyszer neki ugorni a dolognak!Így is nagyon nehezen jött össze!
Most várni kell 3 hónapot és utána lehet próbálkozni!De mi van, ha a 3 hónap alatt visszajön az endó ás megint csak reménykedem hónapról haónapra, vagy ha megint így végződik!Nem tudom mi lenne a jó!Valaki súghatna, mert még egy ilyet nem bírok ki szerintem!
Fantasyc
2014-08-11 15:47:27

Sziasztok!

Jniki, borzasztóan sajnálom ami történt. Nem tudom elképzelni, hogy mit érezhettek, de erősnek kell lennetek!!!

FBAndi: aranyos vagy, hogy hiányolsz, de semmi extra, ma megjött. Nem tudom, miért ilyen rövidek a ciklusaim, eddig a 28 nap legalább megvolt. Csatolom a görbémet, szerintetek is a 13. napon lehetett ovum??? Ha ott lett volna, ahova a program rakja, akkor még nagyon nem kellett volna megjönnie.
Nem értem ezt, mióta szedem a pm. bogyót, azóta nem stimmel a dolog. Szeptemberre van csak időpontom dokihoz, de amúgy sem tudunk eddig együtt lenni a párommal, mert Ő rosszabbul van. :-( Neki is szeptember a műtét, szóval ez a legnagyobb jóindulattal sem lesz az én hónapom. :-(
FBAndi
2014-08-11 12:09:45

kedina,
Nyugodtan! :)Várom ;)

KLANITA,
na mizu? Mikor tesztelsz megint? Lehet még korai volt, nem?

Fantasyc,
eltűntél...

Én így ... :
kedina
2014-08-11 11:50:31

Niki....:((((((((

FBAndi
Köszi, lehet írok ma neked. Hétvégén nem voltam net közelben.
Kezdek jobban lenni, hétvégén megjött. De most jó így.
Andika1976
2014-08-11 09:10:41

Kedves Lányok!
Sajnálom ami történik veletek.Miért van az hogy annyi nő aki igazán szeretne babát nem sikerül aki pedig nem annak jönnek a gyerekek egymás után mint az orgonasíp.
Bár tény hogy mi is baba projekten vagyunk 2 éve de én azért nem panaszkodom mert már van gyermekem aki pillanatok alatt megfogant.Engem inkább az dühít,hogy miért fáj mindig a hasam már évek óta és nem kaptam eddig rá válasz.
Neska86
2014-08-10 21:20:15

A hetvegere elutaztumk, ugyhogy teljesen kimaradtam mindenbol..meres, forum..
jniki
Nagyon sajnalom ami veled tortent:-(

Plumeria
Egy ket hetig en is probaltam a tablettat, bar nem kimondottan a minket erinto problemakra, hanem kicsit tagabb korben, de sajnos nalam nagyon nagy galibat okozott..ki tudja, lehet rossz hozzavalokat kevertem bele...neha azert megis jol jon, de csak esszel Moha :-)
plumeria14
2014-08-10 19:19:21

jniki82,
igen, az endokrinológus foglalkozik vele.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!