Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Lányok!
Mar 10 honapja olvasom a forumot (de mar rengteg eve varjuk az elso baba jottet). Oszinten drukkolok mindannyiotoknak. Hajra!
AncsaPancsa tortenete a remenyhozo forumban nagy hatassal volt ram. Kulonosen az ismerosenek az esete... 10 ev, lombik es egyebek utan a mehpempo segitett. :) Erre AncsaPancsaval is csodat muvelt. Igazi siker tortenet.
Tina82 persze, hogy remenykedhez :) Szep a gorbed. Azert a legkozelebbi pajzsmirirgy vervetelnel kerjel Anti-TPO eredmenyt is. Vagy azt is neztek?
Remelem nemsokara kapunk hirt pozi tesztrol. Ki lesz a kovetkezo?!
Moha13
2014-08-07 15:37:12
Andika
Ez csak egy fél hormonvizsgálat volt. Ahhoz, hogy teljes képet kapjon a doki, kellett volna a 21. napi is. Persze ők jól elvannak maguknak, mert nem az ő életük, nem az ő idejük megy el a próbálkozással...ez a legkönnyebb, azt mondani, hogy "próbálkozzanak".
A hasad csak akkor fáj, mielőtt megjön? MErt akkor ez lehet "normális"...erre egyébként szokták ajánlani a ligetszépeolaj kapszulát, megszünteti a premenstruációs gondokat.
Babatervezéskor is ajánlják, ha valakinek nincs elegendő nyálkája, de ilyenkor csak ovuig szabad szedni, ovu után bezavarhat ha esetleg megtörtént a megtermékenyülés, mert méhösszehúzódásokat okozhat. Szóval babatervezéskor csakis ovuig. Én is szedtem...talán most megint elkezdem.
Andika1976
2014-08-07 15:23:56
Moha
amikor a hormon vizsgálat megvolt azt mondta a doki minden tökéletes és inkább többet legyünk együtt kettesben.A többit le sem írom mert olyan hosszú lenne,hogy be telne az egész fórum.:-)))))))
Andika1976
2014-08-07 15:19:42
Moha13!
A hasfájásom kb szülés óta van az az 6 éve.Voltam hasi UH,hüvelyi UH-n és "mindenhol minden rendben".A férjem is átesett a vizsgálaton kb:másfél éve.Most ismét nagyon fáj a pocim bár szombatra várom a menszeszt vagy ha optimista vagyok akkor a babyt!
Moha13
2014-08-07 14:05:59
Andika
NEm értem, miért csak a ciklus 3. napján néztek hormonokat, elvileg a 21.-en is kéne, abból látszana pl. a progeszteronszint.
Ha állandóan fáj a hasad, mindenképp kéne egy nőgyógyászati ultrahang, nincs-e valami ciszta pl. Endometriózis jele is lehet a fájdalom. ÉN úgy vagyok vele, hogy ha valami fáj, a szervezet jelezni próbál, hogy valahol valami nincs jól...mert ugye ha jól lenne, nem fájna.
A helyedben én biztos kérnék egy UH-t, és hormonsort is 3. és 21. nappal. :)
A párodat egyébként néztétek már? Spermavizsgálatra gondolok...manapság általános a pasiknál, hogy kevés van vagy lassú, vagy egyéb...és ha esetleg gond van, és nem szervi eredetű, ezen könnyen lehet segíteni vitaminokkal. :)
Tina
Szerintem ha most rendeződni látszik a pajzsmirigygond, nincs más hátra, mint várakozni, mert bármikor összejöhet most már. Szurkolok! :)
FBandi
Hát...most megint ilyen barnás valamim van. 23-án megjött, megvolt 4-5 napig, aztán átváltott barnázásba, majd múlt hétvégén együtt voltunk és másnap megint "megjött". Teljesen olyan volt, mintha megint megjött volna. Azóta folyamatosan csökken a mennyiség, meg úgy tűnik, megint átcsapott barnázásba tegnap óta...
...a dokim nem elérhető, mert szabin van 20-ig. Hát...egyszer csak eláll...addig is eszem vitaminokat, van benn vas is, csak nem vérzek el...:D
Tina82
2014-08-07 12:27:49
Sziasztok! Most csatlakoztam az oldalhoz! Nagyon sok érdekességet olvastam,de még sem tudom hogy hogyan alakulnak a dolgaim. A párommal már lassan egy éve próbálkozunk! Nagyon sok mindent kipróbáltam már ( teák, vitaminok, táplálékkiegészítők, babaváró csodaszerek, folsav stb.), de eddig még nem sikerült. Most a második hónapja,hogy mérem a hőmet. A múlt hónapban, egy alkalommal ment fel 37-re,de másnap vissza is esett.
Bár a múlt hónapban derült ki,hogy egy kis problémám van a pajzsmirigyemmel. A TSH 5,57 volt (0,55-4,78), amire kaptam gyógyszert! a 6 hetes controllon szerencsére lement 1,75-re. Tehát ennek nagyon örültem!
Ebben a hónapban megéreztem a peteérésem, elég erős görcsök közepette! Csatolom a görbém és szeretném kérdezni,hogy mi a véleményetek róla! Reménykedhetem???
Előre is köszönöm!!
Andika1976
2014-08-07 11:50:15
Ami még nagyon érdekes a terhességem előtt össze-vissza volt a menszeszem és egyből baba lett most pedig pontosan 28 napra jön meg és mégsincs semmi.
Andika1976
2014-08-07 11:35:14
FBAndi!
Az alaphő 34.2 34.4 a legmagasabb mért értékem ált.36.5 már 2db hőmérővel néztem mert előszöt nem akartam elhinni az értéket.Ja egyik nap 34.4 a másik nap 35 aztán következő nap 34.2 utána 35.2 utána 36.5 majd 35.7 kb ilyeneket mértem.
Andika1976
2014-08-07 11:19:00
Moha13!
Még az jutott eszembe hogy állandóan fáj a hasam.Minden nap!!!Ez már kezd egy kicsit fusztrálni.
Zsuzsók
2014-08-07 11:17:23
A csatolt görbe egy április-májusi, amikor pozitív teszt volt a vége, de 10 nap késés után újra vérzés következett, erre is azt mondta az orvos, hogy csak kémiai terhesség volt! A rendszer mindig össze vissza pakolta a középidőt, mert rövidek 24-26 naposak a ciklusaim. Én már nem tudom.
Mar 10 honapja olvasom a forumot (de mar rengteg eve varjuk az elso baba jottet). Oszinten drukkolok mindannyiotoknak. Hajra!
AncsaPancsa tortenete a remenyhozo forumban nagy hatassal volt ram. Kulonosen az ismerosenek az esete... 10 ev, lombik es egyebek utan a mehpempo segitett. :) Erre AncsaPancsaval is csodat muvelt. Igazi siker tortenet.
Tina82 persze, hogy remenykedhez :) Szep a gorbed. Azert a legkozelebbi pajzsmirirgy vervetelnel kerjel Anti-TPO eredmenyt is. Vagy azt is neztek?
Remelem nemsokara kapunk hirt pozi tesztrol. Ki lesz a kovetkezo?!