Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jniki82
2014-08-10 18:11:57

Lenne egy lehet, hülye kérdése!Prolaktin szinttel endokrinológia foglalkozik?
jniki82
2014-08-10 17:59:06

Plum,

pontosan nem tudom, de a 3. napi 600 körül kicsit felette volt,a 21. napi 7oo felett valamivel!490 a htárérték
plumeria14
2014-08-10 17:02:03

Moha,
sokáig én is a patikában kerestem, de nem találtam :) A gyártója ismeretlen volt, aztán rájöttem, hogy az összetevőit nekem magamnak kell összekevernem… Jó kísérletezést! Sikíts, ha kikeverted az elegyet!

jniki,
mindenképpen kérdezz rá, de nem gondolom, hogy a Premens abbahagyása okozta volna ezt. Én 3 hónapig szedtem, de aztán abbahagytam, mert még a pms tüneteimre se volt semmilyen hatással. Szerintem inkább annak kellene utánajárni, hogy mitől magas a prolaktinod. Milyen értéket mértek nálad?
jniki82
2014-08-10 16:45:49

Sziasztok!

Köszi csajok meg vagyok!Ma már jobb mint tegnap, de folyamatosan agyalok csak!
Pont Moha és Plum a Ti felvetéseitek járnak az eszembe!Mi van, ha nem a babának volt baja, hanem nálam nem stimmel valami!Nekem ugye magas a prolaktinem amire Premenset szedtem.A doki abbahagyatta velem, de nem kaptam mást helyette, mert azt ugye nem szabad terhesség alatt!És, ha ez volt a gond!
most az jár a ejemben, hogy dokit váltok, mert lehet legközelebb sem érdelki a prolaktinom!De erre rákérdezek, ha visszamegyek hozzá!
Moha13
2014-08-10 14:51:18

jniki
Hogy vagy?
Moha13
2014-08-10 14:47:06

Hát, remélem, nem betétért rohantok majd, hanem tesztért...:D

Egyébként hol lehet kapni ezt a bogyót? Neked doki írta fel, vagy adják vény nélkül is? Szerintem nálunk itt nincs a patikában iylen, ha ráérsz, küldhetnél néhány szemet e-mail-ben. :D
plumeria14
2014-08-10 11:37:57

Moha,
én most bevettem a leszarom tablettát és meglepően jól hat :) Nem mérem a hőmet, nem csináltam LH tesztet, nem voltam tüszőkukkon, nem volt inszem, de azért odafigyeltünk arra, hogy a szokásos ovu környékén együtt legyünk...azóta telnek-múlnak a napok, de szerencsére én nem kattogok rajta, pedig minden nap feljövök a fórumra. Annyira nem foglalkoztam most ezzel, hogy csak ma vettem észre, hogy a 26. napomat taposom...igaz, mostanában 27-28 naposak a ciklusaim (korábban 26 volt), így a rendszer szerint keddre nem várom. Néhány napja néha fájdogál a "hasam" és tegnap volt egy kis barnázás is, de hogy mi lesz belőle, azt nem tudom. Pont tegnap mondtam a férjemnek, hogy annyira nem készülök a mensire, hogy nem is hoztam magammal semmit...néhány napra elutaztunk ugyanis, de én tényleg nem is gondoltam bele abba, hogy mensi lehet a vége. Szóval várok, lesz, ami lesz, megpróbálok majd nem kiborulni!
Moha13
2014-08-10 11:25:04

Köszi Plum. :)
Igen, én is gondoltam erre, de basszus még azt is megjegyezték, hogy érdekes, hogy a doktor úr (a saját dokim) hétvégére írt vérvételt, mert akkor drágább a labor :O). Hát, erről ennyit. de visza fogok menni az endodokihoz és kérek megint vérvételt TSH-ra meg a többire...ha nem ad, kérek a nődokitól...
Veled mi újság?
plumeria14
2014-08-10 10:25:09

Moha,
mivel nálad felmerült a gyanú, hogy esetleg a menzesz előtti együttlétből jött össze a baba és menstruáltál is, ezért szerintem a gondot az okozhatta, hogy levált a méhnyálkahártya és így nem tudott megfelelően fejlődni a baba. Valószínűleg a 2 folyamat egyszerre zajlott, vagyis megtermékenyült, de közben levált a méhnyálkahártya, ezért is saccolta a doki azt, hogy később fogant, illetve írtad, hogy vékony volt a méhnyálkahártya, ami így sajnos nem biztosított számára megfelelő környezetet a fejlődéshez :(
Ez csak az én teóriám, nem biztos, hogy ez történt. Ne kattogj azon, hogy veled van baj, ez most lehet, hogy a véletlenek "játéka" volt.
Viszont az jutott még eszembe (talán kérdeztem is korábban), hogy a kórházban nézték-e a TSH-dat. Terhesség esetén ugyanis az értéke egyébként is megemelkedik és ilyenkor még azoknak is növelni kell a gyógyszeradagját, akik szednek rá valamit. Lehet, hogy érdemes lenne újra ellenőriztetned a pajzsmirigyedet!
KLANITA
2014-08-10 08:52:57

Még mindig semmi, text negativ és még csak nem is érezem hogy megakarna jönni.
Kb tavaly október körül volt egy hogy 35-36 napra jött meg lehet most is ez lesz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!