Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jniki82
2014-08-10 17:59:06
 
Plum,

pontosan nem tudom, de a 3. napi 600 körül kicsit felette volt,a 21. napi 7oo felett valamivel!490 a htárérték
plumeria14
2014-08-10 17:02:03
 
Moha,
sokáig én is a patikában kerestem, de nem találtam :) A gyártója ismeretlen volt, aztán rájöttem, hogy az összetevőit nekem magamnak kell összekevernem… Jó kísérletezést! Sikíts, ha kikeverted az elegyet!

jniki,
mindenképpen kérdezz rá, de nem gondolom, hogy a Premens abbahagyása okozta volna ezt. Én 3 hónapig szedtem, de aztán abbahagytam, mert még a pms tüneteimre se volt semmilyen hatással. Szerintem inkább annak kellene utánajárni, hogy mitől magas a prolaktinod. Milyen értéket mértek nálad?
jniki82
2014-08-10 16:45:49
 
Sziasztok!

Köszi csajok meg vagyok!Ma már jobb mint tegnap, de folyamatosan agyalok csak!
Pont Moha és Plum a Ti felvetéseitek járnak az eszembe!Mi van, ha nem a babának volt baja, hanem nálam nem stimmel valami!Nekem ugye magas a prolaktinem amire Premenset szedtem.A doki abbahagyatta velem, de nem kaptam mást helyette, mert azt ugye nem szabad terhesség alatt!És, ha ez volt a gond!
most az jár a ejemben, hogy dokit váltok, mert lehet legközelebb sem érdelki a prolaktinom!De erre rákérdezek, ha visszamegyek hozzá!
Moha13
2014-08-10 14:51:18
 
jniki
Hogy vagy?
Moha13
2014-08-10 14:47:06
 
Hát, remélem, nem betétért rohantok majd, hanem tesztért...:D

Egyébként hol lehet kapni ezt a bogyót? Neked doki írta fel, vagy adják vény nélkül is? Szerintem nálunk itt nincs a patikában iylen, ha ráérsz, küldhetnél néhány szemet e-mail-ben. :D
plumeria14
2014-08-10 11:37:57
 
Moha,
én most bevettem a leszarom tablettát és meglepően jól hat :) Nem mérem a hőmet, nem csináltam LH tesztet, nem voltam tüszőkukkon, nem volt inszem, de azért odafigyeltünk arra, hogy a szokásos ovu környékén együtt legyünk...azóta telnek-múlnak a napok, de szerencsére én nem kattogok rajta, pedig minden nap feljövök a fórumra. Annyira nem foglalkoztam most ezzel, hogy csak ma vettem észre, hogy a 26. napomat taposom...igaz, mostanában 27-28 naposak a ciklusaim (korábban 26 volt), így a rendszer szerint keddre nem várom. Néhány napja néha fájdogál a "hasam" és tegnap volt egy kis barnázás is, de hogy mi lesz belőle, azt nem tudom. Pont tegnap mondtam a férjemnek, hogy annyira nem készülök a mensire, hogy nem is hoztam magammal semmit...néhány napra elutaztunk ugyanis, de én tényleg nem is gondoltam bele abba, hogy mensi lehet a vége. Szóval várok, lesz, ami lesz, megpróbálok majd nem kiborulni!
Moha13
2014-08-10 11:25:04
 
Köszi Plum. :)
Igen, én is gondoltam erre, de basszus még azt is megjegyezték, hogy érdekes, hogy a doktor úr (a saját dokim) hétvégére írt vérvételt, mert akkor drágább a labor :O). Hát, erről ennyit. de visza fogok menni az endodokihoz és kérek megint vérvételt TSH-ra meg a többire...ha nem ad, kérek a nődokitól...
Veled mi újság?
plumeria14
2014-08-10 10:25:09
 
Moha,
mivel nálad felmerült a gyanú, hogy esetleg a menzesz előtti együttlétből jött össze a baba és menstruáltál is, ezért szerintem a gondot az okozhatta, hogy levált a méhnyálkahártya és így nem tudott megfelelően fejlődni a baba. Valószínűleg a 2 folyamat egyszerre zajlott, vagyis megtermékenyült, de közben levált a méhnyálkahártya, ezért is saccolta a doki azt, hogy később fogant, illetve írtad, hogy vékony volt a méhnyálkahártya, ami így sajnos nem biztosított számára megfelelő környezetet a fejlődéshez :(
Ez csak az én teóriám, nem biztos, hogy ez történt. Ne kattogj azon, hogy veled van baj, ez most lehet, hogy a véletlenek "játéka" volt.
Viszont az jutott még eszembe (talán kérdeztem is korábban), hogy a kórházban nézték-e a TSH-dat. Terhesség esetén ugyanis az értéke egyébként is megemelkedik és ilyenkor még azoknak is növelni kell a gyógyszeradagját, akik szednek rá valamit. Lehet, hogy érdemes lenne újra ellenőriztetned a pajzsmirigyedet!
KLANITA
2014-08-10 08:52:57
 
Még mindig semmi, text negativ és még csak nem is érezem hogy megakarna jönni.
Kb tavaly október körül volt egy hogy 35-36 napra jött meg lehet most is ez lesz.

Moha13
2014-08-09 22:31:41
 
Plum
Ettől félek egyébként én is...hogy mi van, ha nem a babával volt gond...hanem a szervezetemben zavarta valami a normális fejlődést? :X
Egyébként még mindig barnázok, néha véresbe is átcsap...és fájdogál alul a hasam...leginkább középen és bal oldalon. Nem tudom, ez most mi, de már nagyon elegem van és szomorú is vagyok...mindig van valami...pedig olyan jó lenne, ha már minden rendben lenne és lehetne próbálkozni. Miért fáj a hasam vajon? :X
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!