Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
sziasztok ma igy eza második hónap hogy késön van ovu
KLANITA
2014-08-08 20:49:06
Kednina- sajnálom ami törént, remélem minél elöbb sikerül rendezned.
FBAndi- ez igazán rendes töled. :-)
FBAndi
2014-08-08 19:08:35
Kedina,
Bakker, én úgy sajnállak! Szar az, ha az ember nem tudja kiönteni a lelket... Ugyhogy figyu, arra gondoltam, hogy én felvállalom magam és ha nem ismersz, akkor írj egy emailt, ha úgy érzed megkönnyebbülnél àltalala! A nevem Fenyvesi-Babrian Andrea, email cimem: andrea.babrian@gmail.com
Andika1976
2014-08-08 18:29:22
Moha!
Prolaktin egység mlU/ml
kedina
2014-08-08 17:42:59
Aranyosak vagytok. Köszönöm! Megkönnyebbülnék ha elmondhatnám, de egyszerűen nem tudom úgy felvállalni ezt, hogy bárki rájöhet ki vagyok. Nem én csináltam, de vállalhatatlan számomra. Jövőhéten megyek kineziológushoz. Nem mentem volna, de most muszáj. Nem tudom kivel tudnám ezt megbeszélni, benne bízom. Bár most épp a bizalom szó sokat nem jelent számomra, nem is tudom egyáltalán létezik e még ezen a világon..
Segítsetek. Kicsit több ez rózsaszín folyás, de csak akkor ürül, ha nagy wcre megyek. 26-27 naposak a ciklusok. Most a 28. napon vagyok. A hőm átlagos magasságban van hozzám képest.
vision
2014-08-08 15:17:50
Sziasztok!
Nem régóta olvaslak benneteket, drukkolok mindenkinek!
Nekem tavaly ősszel volt egy vetélésem, 7 hetesen.
Kiderült, hogy autoimmun pajzsmirigygyulladásom van, lehet ez okozta. Az Anti-TPO, és a thyreoglobulin aat magas.
Őszre kaptam időpontot a MensMentis-be. Légyszi, ha tudjátok írjatok, hogy a 21. ciklusnapi milyen véreredményeket vigyek? Köszi
KLANITA
2014-08-08 14:59:20
Neska86- köszi ,várom a következő pár napot.
Dmonalizi
2014-08-08 14:20:02
:( Hát sajna ennyi.
Neska86
2014-08-08 12:34:10
Klanita
Nagyon szep a gorbet. Szoritok neked:)
kedina
Tudom nem egyszeru, voltak mar nekem is nagyon rossz periodusaim, de barmi tortent is, probalj meg csak a szep dolgokra gondolni, es gyogyuljon meg a lelkecsked, hogy tudj alaja egy egeszseges, szep babat betenni :)
maximail
2014-08-08 12:32:20
Plum!
Ezek az inszem fajtái:
Paracervicalis inseminatio: ilyenkor az ondóbevitel portiosapka felhelyzésével történik.
Intracervicalis inseminatio: a megfelelően előkészített spermiumokat a cervixbe fecskendezzük.
Intrauterin inseminatio: Az előkészített spermiumokat a méh üregébe fecskendezzük egy katéter segítségével.
Intratubaris inseminatio: egy speciális duplakatéter segítségével hüvelyi feltárásból ultrahang ellenőrzéssel, vagy anélkül, a petevezetékek megkanülálhatók és az előkészített spermiumok befecskendezhetők.
Én a harmadikra gondoltam. De nem tudom pontosan. Az a nőgyógyász ismerős mondta, hogy ha a PCT eredménye nem lesz jó, akkor nem mindegy, milyen inszemet alkalmaznak, és mondott egy latin szót, amit nem jegyeztem meg. De majd rákérdezek.
De ha Neked a méhüregbe fecskendezik, akkor ez a hiba nálatok tuti nem áll fenn! :-)