Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBAndi
2014-08-07 11:15:17

Sziasztok,

Fantasyc,
Nyák alapján sem tudod eldönteni, hogy hol lehet(ett) az ovud?

kedina,
Lehet korai volt még a teszt, nem? Még mindig fent a hőd, ha jól láttam 38,8. Remélem megoldódika családi drámátok otthon!

Moha13,
te hogy vagy? Vérzel még mindig? Dokid nem mondta, hogy kb meddig fog még tartani? És mikor lehet megint próbálkozni?

Andika1976,
szorítok, hogy összejöjjön a baba! Mennyire nem megy fel a hőd? Egyáltalán nem? Mennyi az alaphőd? Van görbéd esetleg?

Én ma így:
Zsuzsók
2014-08-07 11:13:27

Sziasztok!
Fantasyc köszönöm a tanácsot, "sajnos" minden rutin vizsgálaton és laboron túl vagyunk már. Minden érték normális. Most nyár végén kellene visszamennünk és ha addig is eredménytelen, akkor átirányítanak a meddőségi szakrendelésre. Őszíntén szólva 2 éve olvasgatok ezzel kapcsolatban minden elérhető dolgot, de ahhoz már nem biztos, hogy lesz erőm. Van két egészséges kislányunk, viszonylag problémamentes fogantatással és terhességgel, igaz már 9 éve volt. Ennyit számítana az idő?
Andikáékhoz hasonlónak érzem az esetünket. Én végigcsináltam Gyuri bácsi babacsomagját, szedtem vitaminokat, méhpempőt, ittam teákat, van akinek segít! Azért ti ne adjátok fel, én is csak azért vagyok egy kicsit pesszimista, mert újabb cikluis elején járok, és olyan jó lett volna ha...
niki95
2014-08-07 10:50:38

Sziasztok! Ma így. Érdekes
Andika1976
2014-08-07 10:45:20

Moha13!
Nagyon köszönöm a felvilágosítást.Egyszer csináltak hormon vizsgálatot a menstruáció 3-napján és akkor azt mondta az orvos minden rendben.Ha tudnád ezt a KAÁLI-ban mondták.Háááát nem voltam elájulva tőlük.Azt mondta minden féleképpen meg kell csináltatni a petevezeték átfújást.Meg clamydia szűrés meg minden ilyet de persze nem ott hanem menjek vissza az orvosomhoz.Őszintén szólva egy kicsit ki néztek bennünket mert természetesen fogant az előző gyerek akkor mit keresünk ott.A hőmérőzésre konkrétan azt mondta dobjam ki mert ez semmire sem jó.
Neska86
2014-08-07 10:26:33

Az en gorbemet total atrendezte a rendszer, de igy jobban tetszik.. :)
Moha13
2014-08-07 09:31:43

Andika1976
...ja, és az jutott még eszembe, hogy talán azért nincs emelkedés a görbédben, mert a peték megérnek, de nemszabadulnak ki, tehát nincs tüszőrepedés...
...ez azért is jutott eszembe, mert írtad, hogy ott figyelt 3 érett pete és az ovuteszt meg negatívat mutatott. TAlán jó lenne egy 3 pontos hormonnézés, amikor nem csak 3. meg 21. napon nézik a hormonokat, hanem középidőben is, hogy elegendő-e az LH-szint, mert ha nem, egyszerűen nem reped meg a tüsző és nem szabadul ki a petesejt. És ezért nem is ugrik meg a hő, mert állítólag az okozná ezt, hogy a kiszabadult pete helyén a sárgatest által termelt hormonok felnyomják a testhőt.
Ennyi jutott eszembe. :)
Moha13
2014-08-07 09:28:21

Andika1976
HA az a gond, hogy vékony a méhnyálkahártya és nem tud megtapadni, arra tudnak adni a dokik gyógyszert, de próbálkozhatsz palástfűvel, E-vitaminnal (ez állítólag nagyon jól segíti a megtapadást, már sok embernek segített, mindenesetre ártani nem tudsz vele), méhpempővel. Olvass utána ezeknek. :)
Mondjuk szerintem furi, hogy nincs emelkedés a görbédben, tudsz mutatni egyet?
HA olyan nagyon alacsonyak a hőid, érdemes lenne megnézetni a pajzsmirigyhormonokat, nincs-e valami gond. Néztek Nálad TSH, T3, T4 szinteket?
kedina
2014-08-07 09:08:29

Hali. Picit érzem a hasam és elmúlt a mellfájdalom. A palástfű meg eltolta ciklusom, ma meg teszteltem egy negatívat..
Van nálunk egy kis családi dráma. Ha pozitívat tesztelnék írok.
emikez
2014-08-07 08:53:09

sziasztok ugy látszik nálam megint késöblesz ovu
nödokihoz nem tudok mostanában elmeni de voltambent a házi orvosnál és adot beutalot

vas:teljes vizelet

vastelités: Glikolizált Hgb

Alk.foszfatáz(Se) AST

HDL-Koleszterin Se TSH

CRP GFR

Bocsi a helyesírásért de rosz a bilentyüm

Andika1976
2014-08-07 08:16:39

Jó reggelt!
Segítségeteket szeretném kérni!38-éves vagyok van egy 6-éves kisfiam,és kistesót szeretnénk már 2-éve.Sajnos valami oknál fogva nem jön össze.Fél évig csináltam a hőmérőzést és olyan alacsony hőmérsékletet mértem hogy a doki azt mondta kihülő állapotban vagyok, és nem voltak kiugrások hanem szinte folyamatosan hasonlót mértem.Voltam hormon vizsgálaton és elvileg minden rendben.Csináltak uh és volt 3-érett petém gyorsan haza mentem és megcsináltam az ovu.tesztet az pedig negatívat mutatott.Szóval egy kicsit össze vagyok zavarodva.Már 3-orvosnál voltam és az utolsó azt mondta,hogy vékony a nyálkahártya és nem tapad meg.
Mit szedjek,hogy megvastagodjon és megtapadjon a béby.
Köszönöm

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!