Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-08-12 13:31:50

Moha,
mivel ez az első ciklusod a történtek óta, ne csodálkozz, hogy nem minden a megszokott módon történik. Voltál azóta dokinál vagy sikerült megkérdezned ezt a vérezgetős-barnázós dolgot? Remélem, hogy hamarosan minden visszaáll nálad a régi kerékvágásba!
Én a 28. napomat taposom ma...

BVeronika, atthemoment,
üdv a görbevezetők és a fórumozók táborában!
Ildibaba81
2014-08-12 13:02:28

Sziasztok!
Kicsit oda vagyok ettől a nyomott melegtől - Horvátországban azért mennyivel kellemesebb volt a klìma,az energiaszintem is valahogy a béka segge alatt teng-leng, szóval néha ránézek a fórumra, de nem nagyon tudom rávenni magam az írogatásra. Ráadásul hétfőn márbindul a tanév - olyan jo volt itthon :(

Moha!
Kár, hogy nincs meg a többi adat, izginek tünik, nagyon drukkolok neked! :))) mostmár biztos neked is sikerül!
atthemoment
2014-08-12 13:01:42

Sziasztok!
Új vagyok itt, ebben a ciklusban vezetem itt először a görbém. Ez a 8. próbálkozós hónapunk. Ez a 4. ciklus amiben biztosan van peteérésem is, előtte nem néztem teszttel így nem tudom volt-e. Tavaly év végéig 7,5 éven keresztül szinte folyamatosan fogamzásgátlót szedtem(megjegyzem többet biztosan nem fogok). Ez az én mostani görbém. Mit gondoltok róla?
BVeronika
2014-08-12 12:22:30

Sziasztok!

Én viszonylag új vagyok itt... 7 hónapja próbálkozunk, 2 hónapja vezetem a görbémet. Kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön! :) Én valamiért bízom ebben a hónapban! :)
FBAndi
2014-08-12 12:18:09

Sziasztok,

Moha,
kitartás! Majd csak eláll a barnázás és visszaáll a régi rend. Említetted, hogy 20.-ig szabadságon van a dokid. Utána gondolom van már randid nála. Nem gondoltál elmenni addig is egy másik orvoshoz esetleg? És tudom, közhely, de fel a fejjel!!!

KLANITA,
hát nagyon sajnálom. Igen, látszik, hogy szépen csökken a hőd... :( De a következő ciklus majd jobb lesz ;)

kedina,
voltál vérvételen? Mit mondtak?
Moha13
2014-08-12 11:52:54

Sziasztok!
Minden nap jövök és megnézem, ki hogy áll, csak beszélgetni nincs túl sok kedvem mostanában. de szorítok mindenkinek!

Én ma végre mértem (már napok óta készülök, csak sosem jön össze) és folytatom is, hogy lássam, merre halad. Ebben a ciklusban már kétszer jött meg, a köztes időkben meg folyamatosan barnázok (most is) kíváncsi vagyok, megjön-e még megint a végén is...
KLANITA
2014-08-12 10:28:54

FBAndi, köszi hogy drukkolsz.

Még mindig semmi, nagyon pici alig észrevehető barnázásom van kb 2 napja. Ma már nem mértem, de itt a görbém.
kedina
2014-08-11 19:41:18

FBAndi
Holnap elmegyek vérvételre. Az egyértelműbb lesz talán.
FBAndi
2014-08-11 18:02:31

kedina,

örülök, hogy megtaláltad ezt a természetgyógyászt! :) Remélem ad neked elég erőt a fennforgásban! Bízom benne, hogy nem méhen kívüli terhességed van... Mérjed a hődet, az sok mindent el fog árulni! Meg max pár nap múlva csinálsz egy másik tesztet is, nem?
kedina
2014-08-11 17:24:51

FBAndi
Nem hiszem, hogy a teák. A cilus hosszába oké, hogy beleszól, de ahogy megjött szombaton már nem ittam a palástfüvet. De most nem iszom, ez a hónap kimarad. Viszont a vérzés erősségébe nem kéne belepiszkítania. Meglátjuk. Ez most csúnya türelemjáték lesz...
Viszont jó, hogy van mellettem egy normális természetgyógyász doki és egyet gondolunk mindenben. Ez sokat segít hogy őt megtaláltam.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!