Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-08-12 22:47:45

áááááááááááááááááááááááááááááááá
kedina
2014-08-12 22:47:21

Bocsánat, hogy borzoltam a kedélyeket, nem direkt volt. Valamiért a rendszer nem engedte. Egyszerűen nem jelentette meg a hozzászólásomat.
Eredmény:
plumeria14
2014-08-12 18:00:37

jniki82,
mindig csak egy dologra szabad koncentrálni, az éppen megoldandóra...most ne szaladj előre az időben, hogy mi lesz 3 hónap múlva...légy túl a műtéten, utána adj időt magadnak és hidd el, vissza fog térni a "kedved"! Most próbálj meg egy kicsit nem foglalkozni a babatémával és az átmeneti időszakra próbáld valamivel lefoglalni magad!

kedina,
mi lett a vérvétel eredménye?
Moha13
2014-08-12 17:48:31

kedina
?????????
eredmény?
jniki82
2014-08-12 17:44:57

Sziasztok!

Holnap sajnos akkor kórház és csütörtök estére már vége az egész rémálomnak!
Néha alig várom, hogy lejárjon a 3 hónap, néha pedig semmi kedvem előről kezdeni az egészet és megint átélni esetleg ugyanezt!Most épp a béka segge alatt vagyok megint!Nem tudom mikorra lehet ezt kiheverni!
Renicsek
2014-08-12 17:07:02

Sziasztok Csajok! Akinek van kedve,olvassa el ezt a cikket, nekem nagyon tetszik! Én most így!
http://www.lhp.hu/cs_olvas.php?a=8302
FBAndi
2014-08-12 15:59:41

kedina,

és?? mi az eredmény??
kedina
2014-08-12 15:43:21

No, megjött az eredmény.
kedina
2014-08-12 15:21:39

Moha
valahogy ugyan így érzek én is..

Hát igen, voltam vérvételen eredmény holnap. Ugye szombat délben ,megjött aztán vasárnap estére szinte elmúlt, csak pici valami volt. Tegnap este összebújtunk, ma vérzek. Most talán enyhült. De csak akkor, amikor wcre megyek és úgy csöpög, mint egy rosszul elzárt csap. Alig van valami a betéten, de több, mint tegnap.. És feszül. WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
Tesztet nem csináltam, hőmérőzésre nem vitt rá a lélek reggel. Elegem van belőle. Meg ebből az egészből. Dokim szabin... Mi jön még??..
Moha13
2014-08-12 14:38:00

BVeronika, atthemoment
Szép görbék! :)

Plum
Én valahogy most úgy lehetek, mint Te...adok időt a természetnek...elegem van valahogy a dokikból, a nézegetésekből, vizsgálatokból, stb. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ne sikerülne nélkülük is...most valahogy ilyen állapotomban vagyok. Lehet, hogy kicsit elegem lett a fehér köpenyekből így a 12 nap kórház után...
Amint visszaállok a rendes kerékvágásba, nyomatom a méhpempőt, meg a vitaminjaimat, aztán valami csak lesz. Én meg kivárom...vagy megvárom, amíg megint van kedvem dokihoz menni. Lehet, hogy az is gond, hogy nem találkoztam még olyannal, akinél úgy éreztem volna, hogy jó kezekben vagyok...vagy nem tudom. Majd kitalálom, mi legyen...most egyelőre elegem van, pihenek, várom a jó időt odalentre, hogy indulhasson a munka...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!