Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha 13!
Én most két egymást követő ciklusos vetélésen (biokémiai terhességen) vagyok túl,
Én is barnázok és néha vércsepp is van-ilyen volt az ez előtti ciklus is-és mégis baba lett.
Voltam nőgyógyásznál most-semmi gond nincs, megtörtét a peteérésem-jelen van a sárgatest.
Ha nagyon aggódsz menj el dokihoz. Ja és nekem javasolták utána a nagy dózisú c vitamint-500 -as szedek.
Remélem következő hónapra már helyreáll minden. És gondolkozhatunk a babán is.
Katicabogár5
2014-08-13 18:48:40
Neska
Clearblue digitális teszt elvileg szinte mindenhol kapható. Olyan pontos mint az orvosi és akár már a nem várt elött 4 nappal is kimutatja a terhességet. Szorítok neked
KLANITA
2014-08-13 17:33:04
Sziasztok!
Neska 86- szerintem még várj pár napot a tesztel.
Köszi, hogy szoitok, persze én is neked. :-)
FBAndi- akkor hajrá szülinaposak elönybe :-)
Moha13
2014-08-13 17:10:32
Plum
Sajnálom...:(
Írtam egy hosszú levelet itt a dokinak, és megírtam az egész sztorit, rékárdeztem, normális-e, hogy még mindig barnázok, amire a köv. választ kaptam:
"Kedves Moha13!
Ismételt vizsgálat javasolt. Sajnos előfordulhat, hogy amennyiben terhességi szövet maradt a méhűrben - ami aztán vérezgetést okoz - műszeres befejezést szükséges végezni.
Üdvözlettel Dr. Tekse István "
:S...szerintetek lehet ilyen? Eleve mikor bementem a kórházba, semmit sem láttak UH-n, aztán 4 nap múlva láttak 5mm-est, majd pár nap múlva megint semmit...felszívódott. Elképzelhető lenne, hogy ebből a fél cm-es valamiből valami maradt benn? Azt hittem, ilyen csak nagyobb terhességekbnél lehet. Mégis, mi a fene maradna benn? :( Mondjátok, hogy ilyen pici esetében nem lehet ilyen...:(
MEnnem kell ezek szerint mégis dokihoz megint...áááááááááááá...elegem van...:X
plumeria14
2014-08-13 15:37:44
Lányok,
nagyon úgy néz ki, hogy meg fog jönni :( Ma vagyok a 29. napon és általában 27 naposak a ciklusaim, de elkezdődött a barnázás...a fene vigye el!
FBAndi
2014-08-13 11:02:48
Sziasztok,
kedina,
hát ennek most örülök, megmondom őszintén... Mert hát meg is jött közben és szegény Moha sem járt így a legszerencsésebben. Meg legalább nem méhen kívüli terhesség! Majd ez a ciklus a tiéd-miénk lesz :) Remélem valamivel már jobban van a lelked, hangulatod! Sok puszi :*
KLANITA,
én is szeptemberi vagyok, úgyhogy akkor én is babát kérek a szülinapomra :DDD Ha már te is... Drukkolok magunknak :D
Neska86,
szerintem a teszt még nagyon korai lenne... Ha van is valami, ilyen hamar nem hinném, hogy kimutatná bármelyik teszt is! Szép a görbe, majd a nemvárt napján tesztelj :)
Nálam semmi extra, várom az ovut :)
Neska86
2014-08-13 10:02:31
Klanita
Szoritok neked, szep kis ajandek lenne..:)
En is ebben remenykedtem, de az enyem mar sanos lejart juliusban, de nem baj, utolag is jo lesz :P
En ma elfelejtettem hot merni, ejszaka tobbszor is felebresztettek telefonon es annyira ideges voltam, hogy reggel egyszeruen kiugrottam az agybol es csak egy fel ora utan jutott eszembe, hogy elmulasztottam..
Szerintetek holnap probalkozhatok egy teszt-el? Az a gond, hogy jovo heten fogaszati mutetre kene menjek, amit ugye babasan nem lehet, ugyhogy remelem idoben megtudom mi az eredmeny, es mar ugy szeretnek latni ket vonalat is, eloben meg sosem lattam...:(
Valaki nem tudna nekem leirni roviditesek nelkul, hogy melyik az a teszt, amelyik a legerzekenyebb, mert en nem igazan ertek hozza, es az a gond, hogy en nem Magyarorszagon lakom, ugyhogy a tesztek neve sem hiszem, hogy egyezzen..csak azt szeretnem tudni, hogy hogyan kerjem a gyogyszertarban, mert eddig mindig olyant hasznaltam, amit adtak, mindig mast es mast..
KLANITA
2014-08-13 06:09:51
Na végre megjött!!
Ez lesz az mi hónapunk, nagyon komolyan elhatároztam magam, hogy a szülinapi ajándékom a baba lesz (09.16)!! ;-)
Vérvételem eredménye oké, pajzsmirigy rendben!, nincs akadáj!!
Remélem hétvégén lesz ovum!
Szépséges napot mindenkinek!
kedina
2014-08-12 22:51:01
Végre. Konkrét regényt írtam nektek.... Na mindegy.
A héten kinez, talpra kéne állnom, aztán köv hét kedd tüszőmérés a 11.napon.
Krumplis tésztán fogunk élni ebben a hónapban.
Éljenek az olcsó kaják!!
Cukik vagytok! Puszi mindenkinek! :)
kedina
2014-08-12 22:48:34
SZÓVAL!!!! Nem engedi a rendszer.
Nulla a HCG gyakorlatilag
Én most két egymást követő ciklusos vetélésen (biokémiai terhességen) vagyok túl,
Én is barnázok és néha vércsepp is van-ilyen volt az ez előtti ciklus is-és mégis baba lett.
Voltam nőgyógyásznál most-semmi gond nincs, megtörtét a peteérésem-jelen van a sárgatest.
Ha nagyon aggódsz menj el dokihoz. Ja és nekem javasolták utána a nagy dózisú c vitamint-500 -as szedek.
Remélem következő hónapra már helyreáll minden. És gondolkozhatunk a babán is.