Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2014-08-14 10:15:36

Nem semmi sztorik.... bár én nem kizárólag rájuk gondoltam, amikor azt mondtam, van, akinek sorjában potyognak. Inkább azokra, akik gondolkodás nélkül, sorban vállalnak millió gyereket, pedig semmi anyagi fedezetük,a gyerekek elkallódnak, a szülők nem foglalkoznak velük és mindannyian egyre csak csúsznak le a lejtőn, a gyerekek totál ki vannak éhezve a szeretetre - és ez bőrszintől szinte teljesen függetlenül, bárhol előfordul....sajnos sok ilyet látok. :(
És ez azért igazságtalan, mert annak, akinek tul'képp' teher ez az egész, miért kap belőle olyan sokat, míg más annyira vágyik rá és annyit szenved miatta és semmi - pedig az aki ennyire vágyik egy babára, biztosan óriási szeretetben nevelné és mindent megadna neki!
Annyira drukkolok nektek, igazán jó sora lesz annak a babának, akit ennyire várnak!!!
Moha13
2014-08-14 09:25:47

Most látom, hogy az előző hozzászólásban valahogy lemaradt pár szó. Szóval a másik lány 2 évet várt, aztán kiderült, hogy magas a prolaktinszintje, levitték és összejött.
Moha13
2014-08-14 09:24:09

Kórházi sztori még:
...többször elhangzott már itt a fórumon, hogy "bezzeg a kisebbség meg csak úgy potyogtatja a gyerekeket"...
...nos, amíg bent feküdtem, a 12 nap alatt, 2 roma lány is feküdt a kórteremben, akik szintén sokat vártak, mire összejött. Az egyik mondta, hogy ők 1 évig próbálkoztak, már Szegedre akartak menni kivizsgáltatni magukat, és akkor egyszer csak összejött. A másik lány meg mesélte, hogy 2 évig levitték, és összejött. Mielőtt meg hazajöttem, bejött egy cigányasszony nagy pocakkal, meg is jegyezte valaki, hogy "vajon hányadik ez neki" aztán meg kiderült, hogy 41 éves és első baba, mert az előző "urával" nem sikerült a dolog, most új férje van.
Szóval úgy tűnik, ez manapság már globális probléma...és sok midnenki küzd vele, bőrszíntől függetlenül...:X
Moha13
2014-08-14 09:19:37

Ja, meg ha már kórházi sztorik...
...feküdt mellettem egy lány, aki épp az 5. gyerekét várta, ahhoz képest, hogy azt mondták neki a dokik korábban, hogy nem is lehet majd gyereke. Ebből az 5-ből 2-t akartak, a többi csak úgy jött...de nagyon örültek nekik. :)
Egy másik csaj meg védekezés mellett lett terhes 4 szer. Ebből az első megszületett, a 2. és a 3. sajnos vetélés lett, mert spirál mellett esett teherbe, és most a 4. egészségesen megszületett, bár ő meg úgy jött össze, hogy gumival védekeztek folyamatosan, azóta sem érti, hogy ez hogy sikerült. Annyit árult el csak még így pluszba, hogy ők egyébként rengeteget szexelnek a férjével, mert imádják a szexet. :D
Moha13
2014-08-14 09:11:43

Amikor bent voltam a kórházban, volt egy lány, aki már a 3. babáját veszítette el éppen, de előtte minden teljesen rendben volt, hiszen van 5 egészséges gyereke, akik akkor jöttek össze, amikor akarták, azonnal, és egészségesen megszülettek. ÉS neki sem tudnak semmit mondani a dokik, hogy mégis miért vetél el sorozatosan...:X
maximail
2014-08-14 08:58:19

Napsugár!

Ezt ismered?
http://robertklinika.hu/hu/tartalom/Meddoseg/Sikertelen_terhesseg_kezelese/Sikertelen_terhesseg_ambulancia

Nekem pl. az MM-ben mondták, hogy három vetélés után van egy speciális vérvétel, ami nagy drága, és ami azt mutatja ki, hogy konkrétan az adott spermium ellen termelődik valami olyan antitest, ami megöli a magzatot. De annyira drága, hogy a TB nagyon nehezen támogatja, és ha kiderül a baj, a gyógyszer is nagyon drága rá, de léteik.

Nagyon sajnálom, ami Veled történik, és egyet értek Mohával, ennek oka van. És nincs sok értelme mindenféle hormonokat pótolgatni (amik ugye nem is hiányoznak)szerintem...
Moha13
2014-08-14 08:44:13

Napsugár
Sajnálom, amiken átestél...egyszerre vagyok szomorú meg dühös is...nem igaz, hogy a dokik nem tudnak erre semmit sem mondani...:X
Nem próbáltál dokit váltani? Vagy túl vagy már néhányon?
ÉN nem tudom, de állandóan az járt a fejemben, amíg olvastalak, hogy valaminek mindenképpen lennie kell itt a háttérben, csak még nem jutottál olyan dokihoz, aki meg tudná találni...
Biztos túl vagy már ezeken, de a TSH, AntiTPO, meg ezek rendben vannak? Mármint hogy TSH 2 alatt, nem csak referenciatartományban? Volt már genetikai vizsgálat a pároddal? Nem lehet, hogy valahogy nem illetek össze? Sajnos ilyenről is hallani...
...jaj, nem tudom, miket kéne még megnézetni, de ez észvesztő lehet...hogy összejön és nem marad meg a baba...:(:(:(
Nagyon szorítok Nektek, hogy mielőbb kiderüljön, mi a gond, vagy egyszerűen csak jól alakuljon minden végre.
napsugar24
2014-08-14 08:17:13

Kedves Moha!
Nekem egy év sikertelenség után lett az első baba-de elment. Ebben az újabb egy évben az elsővel együtt 5 biokémiai terhességem volt. A hcg elindul majd visszafordul. Magyarázat nincs, gyógyszerek cserélése és hasonlók. Progeszteron pótlást kapok, mert még régen mikor nézték 50 nmol/L volt, azokat váltogattuk, hátha.Az utolsó pozitív tesztemnél már ordítottam, s azt kívántam, inkább ne legyen pozi tesztem soha, ha elveszítem. Engem ilyenkor orvos még nem látott, volt, hogy másnapra volt időpontom, tehát nem volt bizonyítva, hogy terhes voltam. A vetélések nagyon nagy fájdalommal jártak mindig.
A barnázás ebben a ciklusban az első együtt lét után következett, majd abbamaradt, s most peteérés környékén, de most tart a vizsgálat óta is, de inkább olyan, mintha most olyan salakanyagos (elnézést a kifejezésért). nem tudom, milyen vizsgálat maradt még ki-most voltam immunológián, meg van az eredmény, minden rendben-ebben bíztam, de sajnos semmi.
Egyik terhességemnél volt, hogy már baba nem látszódott, de vérömlenyem volt csak látható.
Egyik után 11 napig tartott a vérzésem-és közben be is lázasodtam, de akkor is minden rendben volt, csak egy cisztácska is maradt.
Most valószínűleg a barnázás és a múlt havi is a hormonok hiánya miatt van, mert az előttiek inszemes ciklusok voltak.
A hőmet én is megmértem tegnap még csak-36,7 volt, mit ahogyan ilyen időben lenni szokott. Ma vagyok a 18. ciklusnapomon.
De az ez előtti ciklusom is mint írtam ilyen volt, de szerintem meseszép görbéje lett-csak kár, hogy a baba oda lett :-(
Csatolom a múlt havi görbémet,
Sok sikert és kitartást kívánok Neked, s kívánom, hogy soha ne éld át többször ezt a dolgot, amit átéltél.
Ja és most orvosom javasolta, hogy szerezzek be egy progeszteron krémet
Neska86
2014-08-14 08:04:55

En ma igy allok:)Hatha-hatha..
Moha13
2014-08-14 06:57:28

Napsugár
Köszi!
Ezek szerint Nálad is felszívódott, tehát nem volt műtét? És mióta barnázol? A doki mit mond, meddig normális ez?
Köszi a c-vitamin tippet, veszek ma.
Én csak most pár napja kezdtem megint mérni a hőmet, hogy lássam, mi a helyzet.
Egyébként nincs tippje a dokidnak, mi okozta Nálad ezt a két egymást követőt?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!