Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-08-14 14:04:16

Katicabogár5,
szívből gratulálok neked!!!! Milyen méhpempő kapszulát szedtél?
Ebben a hónapban én is elengedtem az egészet, nem foglalkoztam vele, mi is elutaztunk néhány napra, de sajnos a nemvárt után 2 nappal mégis megjött tegnap, hiába terveztem el, hogy ma tesztelek…

Tina82,
megkérdezhetem, hogy miért mentek genetikushoz? Milyen vizsgálatokon vagytok már túl?

chivavha1988,
ha a teszt negatív, akkor nem túl valószínű, hogy van odabent valaki :(
chivavha1988
2014-08-14 13:47:22

Sziasztok!

Olyan kérdéssel forulnék hozzátok, hogy a párommal régóta szeretnénk babát még sajna nem sikerült. De júliusban akkor voltunk együtt mikor kellett. Csináltam egy tesztet ami negatív lett igaz elég korán csináltam, mert arra gyanakodtam h terhes vagyok mivel soha nem volt hányingerem és most egyszer kétszer előfordult ok nélkül és a fejem is fájt ami megint csak nem szokott.Viszont időben megjött ahogy kellett csak 3 napig tartott és nem volt erős illetve 2-3 napig barnáztam. Szerintetek lehetek terhes ? A ciklusom rendes 28 napos
Katicabogár5
2014-08-14 13:11:36

Azt elfelejtettem írni hogy 15 hónapja próbálkoztunk
Katicabogár5
2014-08-14 13:08:43

Ildibaba, Tina köszönöm
Katicabogár5
2014-08-14 13:07:30

Moha, Klanta köszönöm szépen. Olyan hihetetlen még. Nagyon boldogok vagyunk de azért óvatosak is.

Több mint másfél éve még kellett szakítani az első terhességet mert beteg volt a baba. Rá három hónapra próbálkozhatunk. Teltek múltak a hónapok de eredménytelen volt. Voltam PCO gyanús de minden eredmények jó lett így azt mondták nincs azom. Sajnos kétszer volt nagyobb cisztám, egyiket műteni is kellett.Rendszertelen vérzések...sajnos minden volt, na meg a sok negatív teszt Ennek ellenére diétázom és mozogtam. Kipróbáltam mindent teák, propolisz, foreveres cuccok. Hőmérőztem is hogy lássam mikor van peteérésem és ki is derült hogy nekem később van peteérésem.
Aztán pár hónapja elkezdtük szedni a férjemmel a méhpempő kapszulát én meg ittam még a palástfű teát mert menszi előtt barnáztam. Szerintem ezeknek is köszönhető na meg végre itthon volt a férjem
Reményhozóban majd a következő vizsgálat után írok és egy kicsit hosszabbanis mint itt.
Kicsit hosszú lett.

Ami még segített hogy elengedtem a baba projektet, úgy voltam vele hogy majd jön ha jönni akar, viszont pozitív voltam és elhatároztam hogy még a nyáron megfogan a baba és sikerült is.

Kívánom nektek is mielőbb részesüljetek benne
Ildibaba81
2014-08-14 12:13:28

Katicabogár!
Szívből gratulálok! ♡
Tina82
2014-08-14 11:58:13

Katicabogár szívből gratulálok Nektek én is!

Nekem a tegnapi nap folyamán megint megjött!! Most kaptam egy telefonszámot egy genetikushoz!! Remélem minnél hamarabb tud fogadni és kiderülhet végre,hogy nálunk is mi a probléma!!! :) bizakodom nagyon!!! :)
KLANITA
2014-08-14 10:48:26

Katicabogár- GRATULÁLOK a picikéhez! :-)

Neska- szépen alakul, pár nap még!
Moha13
2014-08-14 10:43:35

KAticabogár5!!!!
Gratulálok! Nagyon megérdemeltétek már, olyan rég itt tobzódtál Te is...! :):):)
Elmeséled a sztorit, hogy mióta próbálkoztok, mik történtek, stb.? Mert azért már olyan sokan vagyunk, hogy nem emlékszem a részletekre...:)
Kérlek, írj majd a reményhozóba is, amikor úgy érzed, hogy eljött az ideje...:)
Katicabogár5
2014-08-14 10:39:06

Sziasztok Lányok.

Egy picit eltűntem mert nyaralni is voltam még fáradt is voltam. Vissza olvastalak titeket és sajnálom hogy így alakult.
Hát én elöző hét csütörtökön teszteltem egy közepes pozitívat. Elmentem nyaralni és vigyáztam magamra/ magunkra. Aztán vettünk digitális tesztet és hétfő kimutatta a pozitívat és hogy 2-3 hete fogant. Ma reggel voltam dokinál ésott van a kis picpicikét. 7,2 mm petezsák és szikhólyag is van benne. 2 hét múlva megyek vissza kontrollra arra már a kis szíve is dobogni fog.
Azt akarom mondani hogy sose adjátok fel, mindig van remény és szívből kívánom nektek ezt az érzést.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!