Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-08-14 17:46:26

Én ma a dm-ben vettem Ginseng Royal Jelly kapszulát, amiből csak 1 szemet kell bevenni és azon az van, hogy 200 mg ginzeng és 200 mg méhpempő van benne.
Jelentem, az első szemet már bevettem és ebben a hónapban babás leszek! Ezt most nagyon komolyan mondom, figyeljétek meg ;)
Katicabogár5
2014-08-14 17:37:53

A dobozra az van írva hogy 2 db.-ban van 60 mg, gondolom egy kapszulában akkor 30 mg van.
plumeria14
2014-08-14 17:24:17

Katicabogár5,
a vita-caps-ban mennyi méhpempő van? próbáltam rákeresni, de nem találtam, de gondolom a dobozára rá van írva, hogy 1 kapszulában hány gr van.

Tina,
meg lehet kérdezni a doki nevét, akit ajánlottak neked? Budapesti egyébként?
Tina82
2014-08-14 17:10:21

plumeria14 Mármint genetikus,nőgyógyász! ajánlották,mert nagyon sokaknak segített a babavárásban! Tehát orvost váltok,mert úgy érzem ,hogy a mostani nem "akar" segíteni abban,hogy ki legyek vizsgálva mindenre. szinte a hormon vizsgálatot is én kértem, amiről ki is derült,hogy a pajzsmirigyemmel baj van. Remélem ha el megyek hozzá,akkor valami kiderül.... sok idő eltelt mióta próbálkozunk és én sem vagyok már túl fiatal. bízom benne,hogy Ő majd tud segíteni nekünk.
Katicabogár5
2014-08-14 16:13:49

Vita-caps a gyártó és csak az van ráírva hogy méhpempő 60 db és csak 2410 Ft. Herbáriában vettem.

Köszönöm mindenkinek a gratulációt majd megírom 2 hét múlva is hogy mi volt a dokinál. De tudom hogy most minden rendben lesz. :-) csak pozitívan

És remélem nem sokára ti is csatlakoztok hozzám
napsugar24
2014-08-14 16:10:02

Katicabogár- Gratulálok, s nagyon jó egészséget kívánok Nektek.

Köszönöm szépen a hozzászólásokat és a kedves gondolatokat, együttérzéseket. Dokit nem szeretnék váltani, nagyon örültem, amikor Őt megtaláltam, s addig még teherbe sem tudtam esni. Most pedig már többször, nagyon sok vizsgálatom meg van-és valóban jók, tsh, immun, Ir ,labor, laparoszkópi, hiszteroszkópia, átjárhatósági és minden hasonló még genetikám nincs, de előbb vagy utóbb az is meg lesz. És még fogorvoshoz készülök.
Most a lombikos vizsgálatok beszerzésével vagyok elfoglalva, de arra sem kerülhet sor sajnos idén. Így van időm, s ahogy magamat ismerem, nem adom fel, s megyek tovább. Tudom, hogy hamarosan boldog kismami leszek és sikerül majd világra hoznom az első gyermekünket, akit majd követnek a többiek. Mindenkinek minden jót és sok szerencsét, türelmet és kitartást kívánok erre a rögös útra. :-)
Szilvia1980
2014-08-14 16:09:30

Katicabogár: Szivbol gratulalok! Vigyazz magadra!:)

Fantasyc
2014-08-14 15:46:24

Katicabogár: szívből gratulálok!!!!! :-)

Lányok, az egyik kollégám feleségének van gyönyörű, egészséges kisfia és utána sajnos 3-szor elvetélt. Nála azt állapították meg, hogy a kislányokat nem tudja kihordani, csak fiai lehetnek. Azóta a 3. valószínűleg kisfiát hordja, mert a 13. hétbe lépett. :-)
A szervezetünk sajnos művelhet ilyet is, szóval soha nm szabad feladni a reményt, lehet, hogy ez nem olyan ritka dolog és sokan nem tudnak róla, hogy őket is érintheti ez a rendellenesség.
Moha13
2014-08-14 14:28:00

Neska
Ezzel én is így vagyok...ha itt lesz valaki babás, nagyon tudok örülni...talán azért, mert látjuk, hogy mennyi mindenen megyünk át itt hónapról hónapra...és naponta olvassuk egymás gondolatait, örömeit, gondjait, negatív tesztjeit, "megint megjött"-jeit, dokilátogatós sztorijait, kiborulásait, stb....amiken mi magunk is átesünk, és aztán amikor az a valaki pozit tesztel, nekünk is egy remény, hisz egy cipőben jártunk hónapokig, és lám, neki most végre sikerült...akkor nekünk is kell, hogy sikerüljön. :)

Engem is érdekel, milyen méhpempő kapszulát szedtetek, Katicabogár? :)
Nekem most tiszta méhpempőm van itthon, amit apukám szedett, csak pici mézet rakott bele, hogy tartósítsa, ezt ettem abban a ciklusban, amikor összejött. Szerintem szerepe volt benne, mert nekünk is másfél év múlva pont akkor sikerült, amikor ettem. Már csak kicsi van belőle, úgyhogy lehet, hogy én is veszek kapszulásat, hogy a férjem is tudja szedni. MACA mellé lehet ez neki szerintetek? Egyébként én mindenfelé csupa jót olvastam a méhpempőről, vannak meddőségi központok állítólag, ahol ajánlják a pároknak, szerintem mindenképp érdemes kipróbálni. :)
Neska86
2014-08-14 14:16:06

Katicabogar
Szivbol gratulalok, boldog, gondmentes terhesseget kivanok.

Ha az en kornyezetemben lesz valaki terhez, valahogy egy kicsit mindig megvisel, de ha itt olvasom a forumon, ugy erzem, hiehetetlenul eltolt remennyel es boldogsaggal..orulok nektek..es remelem sorra minannyiunknak osszejon..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!