Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
NA, klassz, hogy akkor most mindenki elkezd méhpempőt enni! :D
Majd csak nézünk mint a moziban, hogy mindenki eltűnik erről a fórumról 2-3 hónapon belül, és szegény újakat ki fogja felvilágosítgatni a dolgokról? Én azért majd visszajárok babásan is, és mondom a magamét...:D
Igen csak igazolódni látzik az, amiről beszámoltok... ;)
Rajta csajok, asszem, a kövi 2 hétre még tuti veszek én is, meg a gyereknek, meg a apának, utána úgyis megyek a dokimhoz és kérdőre vonom ez ügyben! :)
Ildibaba81
2014-08-15 09:08:01
Sziasztok!
Ez a méhpempő dolog az én agyamat is felpörgette - lassan kezdődik az ovi (na meg nekem a suli, a sok fertőző gyerkőccel) első sorban a lányomnak gondoltam adagolni, de lehet, az egész család fogja kapni - ha terhesen is lehet szedni (gondolom igen). :)
Ha valaki még kételkedne, ezt találtam:
A lányom szoptatása annak idején óriási gond volt, lehet, hogy ezzel talán ez is megoldódik majd :) - fingers crossed.... :D
plumeria14
2014-08-15 08:39:26
kedina,
sajnos, ha 2 nap késéssel is, de megjött :( Azt még nem tudom, hogy mi legyen ezzel a cérnabeültetéses dologgal, de az tuti, hogy ahhoz a dokinőhöz nem megyek vissza...szerintem ez a következő ciklusra marad, mert most szabin van...addigra meg hátha nem lesz már szükség rá :)
kedina
2014-08-15 08:14:24
Katicabogár
Szívből gratulálok!!!! :)
Plum
Megjött végül?
Mikor mész fonalbeültetésre? Vagy mész egyáltalán?
Moha
Mondom én, kekszelni kell és kész! :D
Napsugár. :S Én már meghülyültem volna. Így is a határán állok!...
Én jobban. Bár tényleg zsíros kenyeret eszünk ebben a hónapban. Még jó hogy bejöttek plusz melóim... Na jó, ennyire nem gáz, a kineznél meg az akkupunktúrán hagyom a spórolt pénzünk legjavát.. Tegnap voltam is és imádom a kineziológusom! :))) Kaptam Bach virág cseppet is, egy hónapig kell szednem. Már most jobban vagyok.
Én most egy időre elengedtem ezt a babatémát. Nem örülök ennek a soknak, ami ért, de más irányba tereli a figyelmemet, ami most nagyon jó. Nem is tudok ezzel a babatémával foglalkozni most. Ne haragudjatok, de ritkábban jövök, ha jövök is miattatok, hogy lássam ki hogy áll! (2-3 naponta nézek fel a napi 20 helyett! :D :D :D )
Nagyon szorítok nektek!
Anita007
2014-08-15 06:42:12
Szép napot mindenkinek! Én lehet, hogy egy banális kérdést teszek itt fel, de nagyon érdekelne. Hőgörbét vezetek és nem tudom eldönteni, hogy a külső hőmérséklet változásnál mire gondolnak? Mit kell néznem? A szobai változást vagy a kinti hőmérséklet változást(állandóan nyitott ablaknál alszunk)? Köszönöm előre is, erre a lehetetlen kérdésre a választ! :)
Szesen
2014-08-14 19:51:48
A pozitív teszt utánra nekem még vagy 2 -3 napra való maradt, azt még beszedtem, de többet már nem vettem.
Úgyis kaptam az utrogestant, sajnos nekem a progiszintem sosem volt az igazi.
Katicabogár5
2014-08-14 18:52:19
Így van Szesen biztos hogy sok köze van hozzá. Te utána is szedtem? Vagy is most is szeded?
Tina82
2014-08-14 18:49:31
plumeria14 Sajnos nem budapesti, hanem borsod megyei. DE próbálj Te is keresni,valami hasonlót pesten. hátha sikerül. de mihelyet kapok időpontot és voltam nála akkor fogok írni,hogy mit mondott. :)
Ez a méhpempő felkeltette az érdeklődésemet nekem is.nagyon sokan írtátok,hogy nektek hatott. azért én is kipróbálom, hátha!
Szesen
2014-08-14 18:27:42
Sziasztok!
A méhpempőt én is csak ajánlani tudom.
Én ugyan nem kapszulában szedtem, hanem "nyersen" mert azt olvastam úgy nagyobb a hatásfoka és gyorsabban fejti ki a hatását.
Mindkétszer abban a hónapban lettem babás mikor azt szedtem....
Most 23 hetesek vagyunk, nagyon élénk kis manó lakik a pocakban:)
Csodálatos érzés ez lányok....:)Nincs ennél szebb a világon.
Szóval erőre fel, és csakis pozitívan szabad hozzáállni....bármilyen fájdalom is ér előtte minket...
Hiszen Katica és én is már előrehaladott terhességet veszítettünk el :(, most pedig ismét többen vagyunk....
Majd csak nézünk mint a moziban, hogy mindenki eltűnik erről a fórumról 2-3 hónapon belül, és szegény újakat ki fogja felvilágosítgatni a dolgokról? Én azért majd visszajárok babásan is, és mondom a magamét...:D