Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Katicabogár5 remélem nekem is babót jelez. :-) Gratulálok a picihez! :-)
Moha13
2014-08-15 14:36:11
Anita
Én sosem figyelem, hogy milyen odakinn a hőmérséklet, reggel 6.30kor mérek, ennyi. Nem kell túlmisztifikálni ezt a hőmérőzés dolgot. :)
Katicabogár5
2014-08-15 14:33:37
Bveronika szép görbe. Nekem is feszült a hasam elég korán már és fura is volt. És most itt a várva várt csoda a pocakomban. Remélem neked is azért feszül a pocid. Nekem még most is feszül néha. Gondolom azért mert növekszik a méhem.
Anita én ehez a hőmérséklet külömbséges dolgot most olvasom itt először. Én szinte mindig ugyan akkor mértem. Sajnos ehez nem tudok mit írni de amiben tudok abban úgyis segítek.
BVeronika
2014-08-15 13:53:48
Anita! Úgy kell értelmezni, ahogy atthemoment is írta.
Én is új vagyok a fórumon, ezért nem is nagyon tudok belefolyni a beszélgetésetekbe, de azért figyelem kivel mi történik... :) Azért lenne egy kérdésem hozzátok. Nézzétek meg a görbém! Kicsit fura ez a 3 napja 36,6. És állatira feszül a hasam. Tisztában vagyok vele, hogy terhességi tünetnek nevetségesen korai. Viszont a menstruáció előtti görcshöz sem hasonlít. Egyértelműen feszítő érzés... Volt már ilyen valakinek?
atthemoment
2014-08-15 13:01:09
Anita!
Én nagyon új vagyok itt a fórumon, de én azt gondoltam erről, hogy ha pl. kint aludnék nyaralás alatt. Aztán lehet rosszul értelmezem:-)
Anita007
2014-08-15 12:34:35
Nekem miért nem segít senki?
Katicabogár5
2014-08-15 11:30:19
Utrogestant én is szedek, mert első babánál is kellett. Így egyből felírta a dokim.
Én szerintem a kapszula is elég, lehet hogy tényleg hosszabb idő a hatása de úgy voltam vele ha ennyit kibírtunk az az egy két hónap nem oszt nem szoroz. Megérte ennyit várni, igazából az utóbbi időben éreztem azt hogy felkészültem a második baba befogadására. És sikerült is hamar. Nem is számítottam rá ebben a hónapban de még is itt van és tudom hogy most minden rendben lesz.
Ildibaba81
2014-08-15 10:16:27
Moha!
Ha a linkeket megnézed, ez kifejezetten alkalmas a ciklus helyreállításában, szerintem bármikor elkezdheted, csak segíthet... :)
A cikkekben én is azt olvastam, hogy a kapszulás nem ugyanazt a hatást fejti ki, mert más formában van benne a hatóanyag, elvileg a természetes állapotban lévőt kellene szedni, de nézz utána Te is - engem is visszatart az ára, értem, miről beszélsz... :)
Sok sikert azért! ;)
Moha13
2014-08-15 10:01:38
Köszi! :)
Nekem még van itthon méhpempőm, szerintetek ehetem most is, ezzel a folyamatos barnázással, meg fene se tudja, hol tartok a ciklusomban dologgal? Vagy várjam meg, amíg helyreállok?
HA ez elfogy, szerintem kapszulásat veszek majd, mert az "élő" nagyon drága...most nem nagyon "futtya"...:X
Ildibaba81
2014-08-15 09:55:44
Hajrá Moha!
Dupla adagot javaslok!!!! :) Menj biztosra és fő az optimizmus.
Amúgy, ahogy elnézem, viszonylag sokan járnak vissza. ;)