Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-08-16 08:01:49

Kbettina
Gratulálok! :)
Mi lett a neve? :)

Az újaknak, akik nem emlékezhetnek Kbettinára:
a reményhozó fórumban megtaláljátok a bejegyzését a pozitív tesztről és előzményeiről. :)
Tina82
2014-08-16 07:49:31

Kbettina Sok sok boldogságot a picihez így ismeretlenül is... nekünk ez mindig egy újabb pici remény :)
BVeronika
2014-08-16 07:47:04

Kbettina, ismeretlenül is gratulàlok! :-) Régóta próbálkoztatok?
KatkaManó
2014-08-16 07:13:26

Kbettina !!! Hogy ne emlèkeznèk ràd nagy gratula ès sok egèszsèget a picihez :))))))
kbettina
2014-08-15 23:15:57

Sziasztok!
Az újaknak nem mond a nevem semmit,de a régieknek talán igen. :)
Szóval....hétfőn reggel meszületett a kisfiam. 3000 gramm, 56cm. Császáros lett, ma jöttünk haza. Puszi lányok, és sok sikert!!
BVeronika
2014-08-15 19:25:43

Atthemoment, ha ėn ilyen szép görbét produkálnék, simán azt mondanám a negatív tesztnek, hogy áááá nem versz át! :-) :-) :-)
Katicabogár5
2014-08-15 19:19:00

Bveronika köszönöm remélem te is csatlakozol nem sokára és mindenki más is :-)
Fantasyc
2014-08-15 18:27:46

atthemoment: szerintem nagyon szép a görbéd és még ne add fel!!!! Ha nekem kéne megállapítanom, akkor a görbe alapján a 17-18. napra tenném az ovud. Csináltál ovu tesztet??? Várj 2 napot és ha addig nem jön meg, akkor tesztelj egy másikat és próbálj ki egy másféle tesztet. A cikk-cakkokat pedig ne hiányold, ez egy gyönyörű görbe!!! :-D

Velem semmi extra, ez már tuti nem az én hónapom, mert várjuk a párom műtétjét, ez borzasztó!!! :-( Próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, addig legalább meglesz a sperma vizsgálat is és én is többet tudok, mert az endokrinológushoz is szeptemberbe kell visszamennem.

Addig is teljes erőmmel nektek drukkolok, pláne a közeli szülinaposoknak. Nekem októberben lesz....hátha. :-)
atthemoment
2014-08-15 17:28:45

Nekem tegnap volt a nem várt menst. napja. Mindig 31 nap a ciklusom, ez a 33. nap. Azt érzem, hogy meg fog jönni. Pedig ugye szép volt a görbém?:-)Amikor megjön aznap mindig 36,7re esik vissza. Azt hittem ez a hónap lesz de tegnap reggel a 10es érzékenységű gólyahír nevű teszt teljesen negatív lett. Érdekessége a hónapnak, hogy általában a 18. napon van a peteérés, de most a 21en volt. Fura nekem hogy nem voltak cikk-cakkok, hanem ilyen kis érdekes lett.
Anita007
2014-08-15 16:21:52

Gondoltam azért ingadozik annyira a hőm, mert állandóan változó a hőmérséklet odakinn és mivel állandóan nyitva az ablak, ezért bent is ahol alszom. De hát akkor ezek szerint mégsem. Köszi a segítséget!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!