Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jniki82
2014-08-16 11:04:22

Sziasztok Lányok!

Egy pár napja nem jártam erre és nem is olvastam vissza mindent!Látok pár új nevet, sok sikert és ne maradjatok itt annyit mint mi!
Kbettina nagyon gratulálok és sok boldogságot Nektek!
Katicabogár örülök a pozi tesztednek, reméljük a továbbiakban is a legjobbakat!
Én most gondolkodom és nem csinálok semmit!
Moha13
2014-08-16 10:41:49

atthemoment
Szerintem ez még simán végződhet jól, annyira szép görbe, és a barnázás is elmúlt (simán lehetett beágyazódás is akár) szorítok! :)

Nézzétek, milyen szép a görbém...:D
23-án megjött, 1-én együtt voltunk, másnap megint megjött és most 19-ére VÁROM! Vicces lesz, ha tényleg megjön, mert akkor ebben a hónapban a 3. lesz. A hőm alapján amúgy nem hinném, hogy tényleg ott tartok, ahol tartok, vagy egyáltalán nem volt peteérésem, nem tudom. A lényeg, hogy tegnap tojcsis nyákom volt, jó sok...és a barnázás is múlni látszik. Na, majd kiderül.
atthemoment
2014-08-16 10:34:00

Bettina
Gratulálok, én is ismeretlenül.

Fantasyc

Eredetileg én is a 18. napra vártam az ovut de a rendszer későbbre húzta, ebben a hónapban sajnos nem lh teszteltem, mert nem vettem tesztet mondván ebben a hónapban én már nem figyelgetem...aztán úgy sem bírom ki végül soha, hogy legalább a hőm ne mérjem.

BVeronika

Azért a minap a negatív tesztet nézegettem egy darabig és mondtam is neki, hogy még egy csíkot nem igaz hogy már nem tudna mutatni...:-) Még este a kukából is kikotortam hátha:-DD

Lányok, tegnap este elkezdtem barnázni. Mondtam is a férjemnek, hogy ez megint ennyi és hogy akkor így 8 hónap után félreteszem a témát és nem fogom nézni a hőm, meg tesztelgetni és éljük tovább az életünk. Ha januárig semmi, akkor meg elmegyünk és nekilátunk az orvososdinak. Mi ott még nem jártunk. Volt egy fiatalkori előző házasságom, akkor született a most 9 éves kisfiam. Ő pikk-pakk megfogant. Azt hittem most is gyorsan fog menni. Aztán ma reggel semmi. Várom a folytatást. Eredetileg csütörtök azaz a görbén a 32. nap volt a nemvárt napja. A hőm így alakult:
Katicabogár5
2014-08-16 10:20:02

Kbettina gratulálok sok örömet és egészséget a picihez! :-)
Szilvia1980
2014-08-16 09:35:39

Sziasztok!

Szomoruan latom, hogy a regiek meg ittvannak :(:( Remel mar nem sokaig!

Kbettina: Szivbol gratulalok a babahoz:) Jo egeszseget es sok oromot kivanok nektek!
Anita007
2014-08-16 09:35:21

Köszönöm Moha! Arany vagy!
Moha13
2014-08-16 09:29:04

Anita007

A reményhozó fórum ez:

https://tervezettbaba.hu/forum/mindenfele/1-terhesgorbe-2-eletkor-probalkozos-honapok-szama-3-barmi-amit-a-gorbe-feltoltoje-el-szeretne-mondani-hozzaszolasok-kizarva

És azért hívjuk így, mert ide már csak a pozitív végkifejletek kerülnek, persze az előtörténettel együtt, így jó sok pozitív sztorit olvasgathat az, aki rátalál. és nem kell végigvergődnie magát egy csomó fölösleges hozzászóláson. Itt csak a babás hírek jelennek meg. :)
Jó olvasgatást! :)
Anita007
2014-08-16 09:21:57

Sziasztok lányok! A reményhozo fórumot sajnos nem találom! Nagyon gratulálok Bettinanak, szeretném elolvasni nagyon a bejegyzéseit. Kellene egy kis pozitív töltés! :)
maximail
2014-08-16 09:03:37

Kbettina!

Gratulálok! :-)
Ildibaba81
2014-08-16 08:12:32

Kbettina!
Emlékszünk és nagyon gratulálunk! Sok boldogságot, egészséget és örömöt a babóhoz!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!