Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-08-16 19:39:46

kbettina
Szép. Sok boldogságot Dániellel! :)
Moha13
2014-08-16 19:38:43

Anita007
Megértem, hogy kiborultál a vetélés miatt, de az már régen volt, én a helyedben mindenképp letenném a cigit.

Mindenkinek, aki ovutesztet készül venni...
...a vaterán nagyon olcsón hozzá lehet jutni és ugyanolyan jók, mint a drága bolti. Tudom ajánlani lipizlipiz nevű felhasználót, tőle már többször vettem, nagyon megbízható, gyorsan postázta is őket, és a tesztek is mindig működtek.

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=lipizzlipizz

Vagy babatervező-től is vettem már korábban, nagyon rendes volt ő is. Később azért tértem át Lipizzlipizzre, mert "babatervező" szülési szabadságra ment egy időre és nem árusított. :)
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=babatervezo

Állítólag a pozitív ovuteszt utáni első negatív napon van a tüszőrepedés, de egy "Deanna-terv" módszer szerint az a legtutibb, ha a pozitív ovuteszt estéjén, majd még a következő 2 napon is együtt vagyunk, majd 1 nap szünet és megint egy együttlét. Próbáljátok ki. :)
Anita007
2014-08-16 18:54:26

Sziasztok! Újra én! Kérdezni szeretném, hogy szerintetek a napi 5-6 dohányzás nagyon hátráltatja a babásodást? 4 éve abbahagytam, de decemberben volt egy vetélés(ami 3ev után jött össze) és akkor újra elkezdtem. Jobbnak láttam akkor ezt a 'nyugtatot', mint a gyógyszert... :(
kbettina
2014-08-16 17:58:22

Ja, és én is kukáztam már párszor :D
kbettina
2014-08-16 17:53:57

sziasztok!
Köszi a gratulációkat!:)
Dániel lett a neve :)
Remélem mindenki megtalálta moha reményhozó fórumját. :) ott minden általam fontosnak vélt infót leirtam, ami,segithetett a teherbe esésben.
Ovutesztről sajna nem tudok semmit mondani,mert sosem próbáltam. De vannak itt sokan akik értenek hozzá :)
Puszi nektek, és természetesen továbbra is rajtatok tartom a szemem :)
jniki82
2014-08-16 17:15:27

Lányok az ovu tesztet-nem tudom van-e már görbétek-én mindig a 9. naptól szoktam használni.Egy idő után rájöttem, hogy olyan 11-12. nap környékén van ovum!Amikor 2 csíkos lett onnantól kezdve mi minden másnap voltunk együtt olyan 5-6 napon kresztűl.Bár amikor összejött a baba akkor csak 2 napot voltunk együtt és mégi lett eredménye, az már más kérdés, hogy nem maradt velünk!
ez első 2 csíkos teszt után még max egyet szoktam csinálni.Ha reggel volt 2 csíkos akkor még este egyet, ha este akkor másnap reggel még, de ne az első pisiből, mert az ugye még a másnapi.
Remélem érthetően írtam és tudtam segíteni!
Neska86
2014-08-16 16:49:48

Az ovulacios teszt hasznalata engem is erdekelne, meg sosem hasznaltam, de szerintem ebben a honapban en is fogok venni.
Neska86
2014-08-16 16:46:51

Hat, lanyok, en ma olyan pozitivan ebredtem, holnap lett volna a nemvart napja, de en ebben a honapban olyan maskepp ereztem magam, mint eddig-feszult a hasam, megduzzadtak a melleim, es fajtak, ilyen meg sosem volt-, ezert megis elvegeztem egy 10-es erzekenysegu tesztet, hat hadd ne mondjam, hogy szinte folthoz vagtam a szeencsetlen egy vonalat...es delutanra meg is jott..hat errol a honaprol is lecsusztam..remelem nektek tobb sikeretek lesz..de legalabb ebbol az uj gorbebol meg barmi lehet...elvileg...
KLANITA
2014-08-16 16:17:13

Sziasztok Csajok!

A segítségeteket és a tapasztalai
tokat szeretném kérni (akár a kismamiktól is).
Vettem ovulációs tesztet (CORAX BE SURE LH OVULÁCIÓS TESZT).
Még nem használtam soha, mikor érdemes? És utána mikor optimális együtt lenni? Minden tapasztalat érdekel.

Csatolom a görbém, még időben vagyok.

Köszi az infokat.
BVeronika
2014-08-16 13:02:58

Köszi Moha13! Én sem találtam a remènyhozó fórumot, de így már minden világos.
Atthemoment! Már megèrte fórumoznom, mert így kiderült, nem vagyok egyedül a kukázàsommal. Én is túrtam már ki tesztet. Nem is egyszer. :-D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!