Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erdibetty
2014-08-21 19:05:35

Moha. Szia, még nem beszéltünk. Ha megengedsz egy tanácsot, mehpempobolt.hu, 100mg nem egész 10000ft, 100%- os. Én tőlük rendeltem. Napi 2 gr kell, 1 reggel, 1 este. 2-3 hónapos kora, majd egy szünet!A legjobb ha a párod is fogyasztja. Sok sikert!!!
Moha13
2014-08-21 13:59:24

Ja, a mai görbém...a változatosság kedvéért...:D
Moha13
2014-08-21 13:58:53

Viktória
Köszi, azt olvastam, 5°C alatt akár 1 évig is eltartható hűtőben. :)
Amúgy, találtam még egy oldalt, eddig itt a legolcsóbb a méhpempő, és megnéztem a véleményeket, itt valós nevek szerepelnek, mert itt is rákerestem többre a facebook-on...már aki nem csak nicknévvel írt. :)
http://www.mehpempobolt.hu/mehpempo-vasarlas/mehpempo
Viktória4
2014-08-21 12:10:14

Moha!

Én úgy tudom,hogy a tiszta méhpempő hűtőben is csak 1-2 hónapig áll el,de nézz utána ennek mielőtt több hónapra valót megveszel!
Moha13
2014-08-21 11:46:11

Köszi a méhpempős sztorit! :)
Egyébként gondolkodom, hogy talán mégis igazit kéne venni...100g 1g-jával elvileg 100 napra elég, ha úgy csinálom, ahogy írják, hogy 28 nap, utátan 1 ciklus szünet, majd megint 28, majd megint szünet, akkor is 3 kúrára elég...vagyis majdnem 4re...hátha összekaparok rá...bár, ki tudja. Csak picit most megijedtem a ginzengestől, mert írják, hogy terhesek ne szedjenek ginsenget...de most...honnan tudom a nemvárt előtt, hogy az vagyok-e?

BVeronika
2014-08-21 11:30:03

Viktória4, mi 7 hónapja próbálkozunk. A luteális fázisom 15 napos, szóval nekem még van pár napom a nemvártig. Ha holnap reggelre nem esik le a hőm, akkor tesztelek egyet azt hiszem. :) Én is szívből drukkolok neked! :)
Viktória4
2014-08-21 11:08:09

Veronika!
Tényleg! :-) Neked hány napos szokott lenni a luteálisod?Nekem 13 körül.Ma kéne megjönnie viszont szerencsére még semmi jele. :-) Ti mióta próbálkoztok?Nekem volt 2 elhalt terhességem,a második tavaly júliusban.Azóta nem jött össze.Szóval most 1 éve!
Drukkolok neked ezerrel,hogy baba legyen!
BVeronika
2014-08-21 10:45:26

Viktória4, nagyjából ugyanott tartok, mint te. :) Csak én ma nem teszteltem. Viszont neked szebb a görbéd. :) Én még reménykedem, hátha... Tedd azt te is! :)
Viktória4
2014-08-21 10:29:00

Sziasztok!
Ma kicsit visszakúszott a hőm,csináltam egy tesztet,de hómező! :-( Szerintetek azért lehet még baba?Amikor terhes voltam ilyenkor már kimutatta.
KLANITA
2014-08-21 10:01:49

Sziasztok!

FBAndi- Hát én már nem tudom mi történik, kicsit el vagyok keseredve. Ha tényleg most lett volna az ovum, de mivel az elmúlt 2 éjszakám nem telt végig alvással (ma is éjszaka felkeltett a kisfiam fél 4 kor én meg 5 kor kellek, tegnap meg éjfél után aludhattam el és csak fél 7 kor mértem amúgy meg 5 körül szoktam és voltam fent mind a két éjszaka pisilni.) így nem vagyok benne biztos hogy jó a reggeli mért hőm.
De a gép berakta az ovumat hogy már meg volt.
Hát meglátom hogy alakulnak a következő napok. Bízok benne hogy még nem volt meg. Mert így nem sok esélyünk van a babára.

Látom te meg nem mozdulsz! Ez is elég bosszantó tud lenni. Nem,de!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!