Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-08-22 12:53:24

BVeronika,
nekem mindig ovu előtti napon és ovukor is van nyákom...vagyis eddig volt :)
BVeronika
2014-08-22 12:47:15

Plumeria14, nekem tüszőrepedés előtt 2-3 nappal szokott tojásfehérjés lenni a nyàkom. Aznap pedig már nem.
plumeria14
2014-08-22 12:26:45

Lányok,
a véleményetekre lennék kíváncsi. Ez a 2. ciklus, hogy nem mérek, nem tesztelek (besokalltam a 2 év alatt), ezért most csak a sötétben tapogatózok :( Általában a 11-12. napon szokott lenni az ovum. Ma a vagyok a 10. napon, de eltűnt a nyákom…a 6.-7. és 8. napokon tapasztaltam nyákot, de tegnap óta semmi…mondjuk tegnap délután feszített a jobb oldalon, de nem igazán olyan volt, mint ovukor…most fogalmam sincs, hogy mi van, miért tűnt el a nyák, pedig a napokban kell(ene) lennie az ovumnak. A ciklus első napján kezdtem el szedni a méhpempő kapszulát, de ezen kívül minden a régi. Szerintetek?
FBAndi
2014-08-22 10:33:51

ühüm :) De lehetőség műanyag kanállal, mert a fém kanál semlegesít benne valami izét (a kémia nem az erősségem) :D
kedina
2014-08-22 10:30:23

FBAndi
Van itthon, de ilyenre még nem használtam.. Szájon át szedted?
FBAndi
2014-08-22 10:24:26

Helló-helló mindenki :)

kedina, az ezüstkolloidot nem próbáltad még? Nekem ha bármit (de tényleg bármi) bajom van, akkor az segít. Tavaly nyáron strandon szedtem össze valamit, vettem reggel-délben-este 1-1 kanál kolloidot, aznap nem aludtam, mert annyit mentem pisilni :D de másnap esküszöm kutya bajom nem volt... próba szerencse?

Hát, én kezdek aggódni... semmi változás. A menezeszem ott volt, ahol a rendszer mutatja :) És volt, tényleg :). Minden esetre én erre nagyon kíváncsi leszek, de kezdek elkeseredni. Amúgy, ha ugrál, az a bajom, ha nem, akkor az :DDD.

Szóval a görbe:
kedina
2014-08-22 09:57:05

Moha
Fel a fejjel, szépen rendeződik most már a ciklus! Szerintem a méhpempő is segít!
kedina
2014-08-22 09:54:11

KLANITA
Nekem vannak ilyen görbéim...:)

FBAndi
Mi ez a 36,5? :D Menstruáció volt a menstruáció?? De most komolyan. Mert elég karót nyelt ez a görbe!

nikinokedli
nagyon szép babás görbe. De szeretnék egy ilyet! :)

Hát, hogy ne maradjak izgalmak nélkül.. Összeszedtem egy gombás fertőzést altájon. Tegnap este egyértelműek voltak a tünetek. Azt hittem felrobbanok. Tegnap még fájt a bal oldalam, szóval a tüszőm is megvan még, most is érzem. Szerdán voltunk együtt utoljára. Szóval kb sztornó ez a hónap. Van egy gyönyörű tüszőm és tessék... Szóval éljen a "kaneszten".. Joghurtos tampont próbálta már valaki? Jó lenne a hüvelyflórát helyre rakni!.. Kb 10 éve volt ilyen utoljára. Nem is értem ez most hogy...Tuti a stressz...WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....
Moha13
2014-08-22 09:52:51

emikez
Nálam gondolom az előzmények miatt tolódott ki...:X
Hogy Nálad miért fogalmam sincs. Stressz?

kedina
Fogalmam sincs, volt-e ovum, elvileg 19-én kellett volna megjönnie, de nyilván bekavart a történetbe a teherbeesés, duphaston 10 napig és végül a semmi...:X
Amúgy ebben a ciklusban már kétszer megjött, úgyhogy végülis örülök, hogy nem jött harmadszor is. Úgy néz ki, mintha most lett volna ovum, úgyhogy lehet, hogy amikor 2-án megint megjött, az volt az igazi mensim, ami meg 23-án, az a missed ab miatti...ha így nézem, akkor pont kijön a 12. napra az a leesés, talán ott volt ovum. És akkor most kb 6. dpo-n lehetek.
Viktória4
2014-08-22 09:52:04

Veronika!
10-es! :-(
Amikor terhes voltam,már a 13.napon halvány de jól látható csíkom volt.Szóval nem nagyon merek reménykedni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!