Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha,
én is azt kezdtem el szedni a ciklus első napján…egyelőre még nem tapasztaltam semmilyen változást, de nekem az is elég, ha csak az egy csík helyett kettő lesz :)
kedina,
akkor az hamarosan repedni fog! Hajrá!
Bebus24,
nem lehet, hogy a szurkálás jelzi az ovudat?
Klatina,
nem lehet, hogy mensikor nem vált le megfelelően a nyálkahártya? Vagy a mostani az ovudat jelezné?
KLANITA
2014-08-20 18:18:53
Sziasztok!
Tanácsotszeretnék kérni! Kb egy hete jött meg és még ma is elég sok barnázásom van szinte megint megjött. Volt már valakinek ilyen? Szerintetek mi lehet a baj? Lesz ovum vajon?
Az elző ciklusom 33 napos volt ált 27-29 naposak.
Kedina- Nagyon drukkolok hogy sikerüljön. :-)
Bebus24
2014-08-20 17:14:25
Sziasztok, hàt elèg règen jàrtam erre, de sok volt a dolog, meg a munka! Segìtsègeteket kérném, most volt ovum, ès szurkàlò fàjàsaim vannak baloldalon, de a jobb oldalon is nèha, ez teljesen normàlis,ès èn paràzom tùl, vagy menjek orvoshoz?
BVeronika
2014-08-20 17:10:33
Sziasztok Lányok! Ma reggel teszteltem egy full negatívat, igaz nem 10-es, hanem 25-ös teszttel. A görbèm sem valami bíztató sajnos.
Moha13
2014-08-19 22:27:43
kedina
Grat a szép eredményekhez, jól hangzik az a nagy tüsző! :)
A méhpempős esetet elmeséled? :)
kedina
2014-08-19 19:57:33
Na ma voltam tüszőkukkon és egy 20mm-es tüsző boldog tulajdonosa vagyok. 11. napon vagyok. Sokkal szebb volt már ránézésre mind a két petefészkem, mint utoljára! Az IR kiderülése előtt egyszer meg is ijedtem, mert elég PCO gyanús volt. DE most gyönyörű! És az a nagy tüsző! uhh...:)))))))) A méhnyálkahártya 8mm, amire szintén azt mondták szép. Szóval jó úton vagyunk! Az elkövetkező napokban fog repedni. Bár szerintem ma meg is repedt, mert elmúlt a szurkálás... Meglátjuk.
Moha
Nekem rokonságban van jó tapasztalatom a méhpempővel! :)
Fantasyc
2014-08-19 19:35:35
Sziasztok!
emikez: én úgy tudom, hogy a tsh-nak 2 alatt kell lenni mindenképpen, hogy babásak legyünk. Az orvosok nem igazán akarnak azzal foglalkozni, ha valaki a határérték alatt van, sőt az én 8-as értékemre is azt mondták, hogy ne foglalkozzak vele. Itt világosítottak fel a lányok, hogy erre igenis oda kell figyelni. Elmentem endokrinológushoz és írt fel gyógyszert nekem, minek hatására most 2,79 a tsh-m. Ez még mindig magas, de szeptember elején megyek vérvételre, remélem, még jobban alakulnak az értékeim és mire a párom felgyógyul, én is készen állok. :-) Szóval kérj valami kezelést. :-)
ikeababa: olyan érdekes a görbéd... mintha mensi előtt, vagy alatt lett volna ovud, ahogy ha jól emlékszem kedina is írta. Tesztet nem csinálsz???
ikebaba
2014-08-19 19:07:09
kedina
Csak most ilyen fura a görbém,eddig menses után emelkedett szépen 37.2 ig ,most nekem is elég fura,de nem hinném hogy menses után volt a tüszörepedésem,mert aztán vagy 3 napig volt barnázásom is.
további szép estét
KLANITA
2014-08-19 18:03:39
BVeronika, Viktoria4- Szépek a görbék. Proba cseresznye, drukkolok nektek!! :-)
Moha13
2014-08-19 16:36:43
jniki
Ja, bocs. Csak még reggel olvastam, és akartam is válasozlni, de nem volt időm, most meg nem volt kedvem keresgélni, ki is írt erről...:)
Én majd dr. chen-eset fogok venni, abban 200mg ginseng és 200mg méhpempő van elvileg.
HA valaki mégis igazi méhpempőt akar,tudom ajánlani az internetpatika.hu oldalt, mert ők pick pack pontra ingyen szállítanak az egész országban, így legalább a szállítási költséget meg lehet spórolni. :)
én is azt kezdtem el szedni a ciklus első napján…egyelőre még nem tapasztaltam semmilyen változást, de nekem az is elég, ha csak az egy csík helyett kettő lesz :)
kedina,
akkor az hamarosan repedni fog! Hajrá!
Bebus24,
nem lehet, hogy a szurkálás jelzi az ovudat?
Klatina,
nem lehet, hogy mensikor nem vált le megfelelően a nyálkahártya? Vagy a mostani az ovudat jelezné?