Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
BVeronika
Így van! Ezért érdemes negatív teszt után, ha nem jön meg pár nap múlva, ismételten csinálni egy tesztet!
Szép görbe!! :)
Viktória4
Türelem! :)
emikez
Mi van itt csajok?
Moha13
Moha drága, ez most milyen görbe? :D Mondhatjuk, hogy volt ovud?
Adrienn830
Erre csak annyit tudok mondani, hogy mi a szöszből látja egy UH után, hogy nincsen????? Amikor nekem az átjárhatóságit csinálták, a 12. napon voltam. Nem Akarták elhinni, hogy volt már és ráadásul aznap reggel tüszőrepedésem. A doki jó fej volt és mivel erősködtem elkezdett kutakodni. A petefészkem hátsó felén találta meg a sárgatestképződményt. Olyan boldog voltam, mintha azt mondta volta gyerekem lesz! :D Szóval egy UH nem UH...
És akinél ezen a héten voltam Ultrahangos csaj, az is bénázott... De egy 20 mm-es tüszőt csak észrevett! :D
BVeronika
2014-08-22 09:14:13
Nem tudom, hogy ez mennyire helytálló, de ezt találtam a hcg szintekről:
Ha jól értelmezem, akkor elképzelhető, hogy a 25-ös teszt csak a 16. dpo-n mutatja ki. Vélemények?
BVeronika
2014-08-22 09:08:51
Viktória4 10-es vagy 25-ös tesztet használtál?
emikez
2014-08-22 08:55:10
Moha13 ugy látszik nem csak nekem tolodot ki igy az ovum és nem tudom miért
Viktória4
2014-08-22 08:49:39
Ez lemaradt!
Viktória4
2014-08-22 08:48:59
Sziasztok!
Én ma így állok!Tegnapra nem vártam,de a teszt ma is hómező! :-( Szerintetek most akkor mi lehet?
Moha13
2014-08-22 08:32:31
erdibetty
Köszi, én is megtaláltam , pont őket linkeltem be előtted...:)
Tényleg itt a legolcsóbb, úgyhogy most gyűjtök rá, ameddig van abból, amit apukám szedett nekem. :)
Adrienn830
NA, végre elindult valami, gondolom, örülsz nagyon. :)
És miből állapította meg, hogy nemvolt peteérésed?
Szurkolok az inszemhez! :)
kardvirág
Remélem, hamarosan összejön! :)
Bveronika
Jól néz ki ez a görbe...:)
BVeronika
2014-08-22 06:55:18
Kardvirág, drukkolok neked, hogy minél előbb lehessen babád. :) Az én görbém ma így alakult... Mivel picit lejjebb ment a hőm, nem teszteltem, várok holnapig. Reménykedem ezerrel! :D
kardvirag
2014-08-21 23:03:51
Sziasztok!
Nagyon rég nem írtam ide, most nem is tudok görbével szolgálni, csak mivel ez nagyon látogatott topik, gondoltam ide írok.
Nekem még nem lehet babám, mert szedek gyógyszereket. De remélem nemsokára sikerül elhagynom a gyógyszereket és nekifoghatunk a babaprojektnek.
Nagyon várom, hogy kisbabám lehessen, a környezetemben elég sok kisgyerek van. Egyre erősödik bennem az anyai ösztön. Egy leendő anya vagyok, aki a babájára még kell várakozzon.
Remélem nem baj, hogy ide írtam, csak gondoltam megosztom mindezt veletek.
Minden jót kívánok!
Adrienn830
2014-08-21 21:52:45
Sziasztok!Voltunk kedden Debrecenbe Dr. Farkas Ágnesnál. megnézett hüvelyi uh-al és azt mondta szép a méhem és szép a méhnyálkahártyám és minden ok odabent. Viszont most nincs peteérésem, mondtam neki hogy hétfőn ovu tesztem erős 2 csíkos lett. Azt mondta nem mindig megbízhatóak a tesztek. Inszem megkezdődik szeptember mensi 3. napi vérvétellel, majd meg kell várnom eredményt és azzal menni a dokihoz és kiírja a stimuláló szurikat és tablettákat és szeptemberbe megcsinálják az inszemet Reméljük elsőre összejön.
Így van! Ezért érdemes negatív teszt után, ha nem jön meg pár nap múlva, ismételten csinálni egy tesztet!
Szép görbe!! :)
Viktória4
Türelem! :)
emikez
Mi van itt csajok?
Moha13
Moha drága, ez most milyen görbe? :D Mondhatjuk, hogy volt ovud?
Adrienn830
Erre csak annyit tudok mondani, hogy mi a szöszből látja egy UH után, hogy nincsen????? Amikor nekem az átjárhatóságit csinálták, a 12. napon voltam. Nem Akarták elhinni, hogy volt már és ráadásul aznap reggel tüszőrepedésem. A doki jó fej volt és mivel erősködtem elkezdett kutakodni. A petefészkem hátsó felén találta meg a sárgatestképződményt. Olyan boldog voltam, mintha azt mondta volta gyerekem lesz! :D Szóval egy UH nem UH...
És akinél ezen a héten voltam Ultrahangos csaj, az is bénázott... De egy 20 mm-es tüszőt csak észrevett! :D