Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én is emlékszek rád természetesen és nagyon gratulálok! Vigyázzatok magatokra, illetve üdvözöllek a a mamik között!!! :)
Én egy vetélés után, a jövő héten megyek majd a 12 hetes uh-ra, ami miatt nagyon izgulok - én ezt kimondottan vízválasztónak élem meg. :) Illetve tovább stresszel a tudat, hogy most dömtöttük el, hogy megcsináljuk a magzatvites Down szűrést is a korunkra való tekintettel... Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, illetve programozd magadnak azt, hogy így lesz és meglátod, a gondolat önbeteljesítő jóslattá fog válni! ;)
Viktória4
2014-08-23 16:26:40
Sziasztok!
Szerintetek lehet ebből még baba,vagy valami gond lehet?Eddig 12-13 napos volt a luteálisom,egyszer volt 14.Ma már a 15. napon vagyok,néha kicsit fáj a hasam aztán elmúlik,de a 10-es érzékenységű teszt negatív.Már ki kéne mutatnia biztosan nem?
Moha13
2014-08-23 14:24:01
Mirmite!!!!!
Gratulálok! :):):)
Ez egy igazán hosszú várakozás volt, és lám, megérkezett! :)
Nagyon örülök Neked, Nektek, vigyázz magatokra! :)
Én itt vagyok még, meg megint, ugyanis július 2-án én is pozit teszteltem, de sajnos rossz vége lett, így megint csak várok, reménykedem...talán legközelebb.
Katicabogár5
2014-08-23 13:32:33
Mirmite gratulálok!
plumeria14
2014-08-23 10:52:47
Mirmite,
hát persze, hogy emlékszem rád! Sajnos még mi is itt vagyunk…hasonló cipőben járunk, mint ti…minden vizsgálat eredménye szuper, én 37, a férjem pedig 43…eddig 3 inszemen vagyunk túl, igaz abból 2 spontán ciklusban történt, a 3. Clostival és a 4. Merionalos injekció előtt visszavonulót fújtam…mindig is ódzkodtam a hormonoktól és nem igazán voltam felkészülve arra hogy, minden nap szúrjam magam…úgyhogy adtam még egy kis időt magunknak…
Szuper a pozitív teszted, igazán megérdemelted! Milyen tüneteid voltak, amelyek gyanússá váltak? Volt bármi, amit másképp csináltatok? Folyamatosan várjuk a beszámolódat, hogy erőt adj nekünk!
jniki82
2014-08-23 10:29:59
Mirmite!
Én is emlékszem Rád, és nagyon örülök Nektek!A ti korotokat látva vissza jön az optimizmusom!Mindig elkap a pánik, hogy mennyi vagyok és még mindig semmi!Nagyon vigyázz magatokra, tudom ez kevés, hogy minden oké legyen!De tudom, hogy az lesz!
Majd mesélj, hogyan érzitek magatokat és persze, ha megszülettetek!!!!:)))))))))))))
Más, lányok tudja valaki, hogy endó mellett lehet-e méhpempőzni?Semmit egyértelműt nem találok a neten erre vonatkozóan!
KLANITA
2014-08-23 10:27:42
Mirmite- Gratulálok!! :-)
Szilvia1980
2014-08-23 10:00:47
Sziasztok!
Mirmite: En emlekszem Rad, es nagyon-nagyon orulok! Hatalmas GRATULA Udv a pocak klubban :):) Nagyon vigyazz magatokra!
Mirmite
2014-08-23 09:40:56
Sziasztok Lányok!
Moha Plumeria Ti biztosan emlékeztek rám,nagyon sokáig együtt haladtunk itt az oldalon:)
Januárban elkezdtük a kivizsgálásokat(külföldön élünk)és júniusra mindennel végeztünk(5 pontos protokoll).
Spermavizsgálat vérvételek hormonvizsgálat összeférhetetlenségi vizsgálat és a csodás HSG amit még az ellenségemnek se kívánok:)Szóval kiderült hogy nincs gond egyikünknél se csak a korunk:(Én 37 férjem 38)
Szóval inszeminációt javasolt a doktornő,max 4 szer aztán lombik:(
Hát nem akarom elkiabálni de úgy tűnik mindezt megússzuk:)
3,5 év várakozás 21 itteni görbevezetős ciklus után végre tesztelhettem mert gyanusnak éreztem a 26 napos ciklusaim után ma a 30 napon magamat:)POZITÍV lett:)
Nagy az öröm de még nem akarjuk elkiabálni de remélem nem haragszotok hogy Nektek ide leírtam:)
Moha13
2014-08-23 08:41:17
Jó reggelt!
Átállítottam tegnap a grafikonomat, és most már a második mensimtől számolom, mivel 19-én nem jött meg, ahogy elvileg kellett volna az előző mensi óta.
Plum
Én már nem is próbálok nem mérni, mert egyszerűen nem bírnám ezt az állapotot, amiről írsz, hogy nem is tudom, hol tartok...nekem valahogy így a nyugodtabb. :D
Mirmite!
Én is emlékszek rád természetesen és nagyon gratulálok! Vigyázzatok magatokra, illetve üdvözöllek a a mamik között!!! :)
Én egy vetélés után, a jövő héten megyek majd a 12 hetes uh-ra, ami miatt nagyon izgulok - én ezt kimondottan vízválasztónak élem meg. :) Illetve tovább stresszel a tudat, hogy most dömtöttük el, hogy megcsináljuk a magzatvites Down szűrést is a korunkra való tekintettel... Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, illetve programozd magadnak azt, hogy így lesz és meglátod, a gondolat önbeteljesítő jóslattá fog válni! ;)