Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBAndi
2014-08-19 11:29:47

kedina!
Csak ha úgy érzed, hogy szeretnél, akkor írj! Nem azért adtam meg az elérhetőségem, mert "kötelező" nekem írni. Csak és CSAK akkor, ha jobban érzed magad tőle. Ha nem, akkor ne :). De aranyos vagy amúgy :) Na majd este írj este, hogy hogy mit láttatok? :) Várjuk! :)

Én igazából stagnálok ezen a 36.5-ön... Ilyen sem volt még, eddig az összes görbém hullámvasút volt, akár a ciklus első, akár a második felét néztem. Na majd kiderült, hogy mi lesz :)
atthemoment
2014-08-19 10:50:26

Netta

Én többször kipróbáltam, ha 1 órával előbb mértem, akkor 0,1-el volt kevesebb.
kedina
2014-08-19 10:27:49

Hali csajok!
Klanita, cuki vagy. Megvagyok.
A 11. napon. Ma megyek tüszőkukkra, mert eddig soha nem láttam, hogy van e. Vagy túl korán voltam UH-on, vagy utána amikor a sárgatest látszódott. Majd este beszámolok. Nyákom tegnap már volt. És érzem a baloldalamat szurkálni. Meglátjuk. Szó szerint.

Ikebaba, neked mindig ennyire megy fel csak a hőd? Nem lehet, hogy menstruáció alatt volt most tüszőrepedésed? Csak nagyon érdekes a hőd.

Hát lányok, vannak ígéretes görbék! Hajráhajrá! :)

FBAndi
Nem szedtem össze magamat annyira még hogy írjak bárkinek is. Hol jobbak a napjaim hol rosszabbak, e nem feledkeztem meg rólad! :)

Plum? Mizu? Lesz ebben a hónapban inszem, vagy akkor jegeltétek a témát és próbálkoztok? Akkupunktúra?
ikebaba
2014-08-19 09:13:58

Sziasztok ,ma így állok 6.-án és 7.-én viszont jobb oldalt lennt a hasamnál görcsölgetett,szerintem az nem jó.
Szép napot mindenkinek!!!
BVeronika
2014-08-19 08:32:00

Hát Lányok, én így állok most...
Netta0818
2014-08-18 15:03:07

Sziasztok!

Én igy állok most,estem :( de az is igaz hogy 1órával hamarább mértem. Tesztem nega újra,igy szerintem az utro miatt ilyen a hőm :s Bár nem tudom pontosan hanyadik dpo lehetek
KLANITA
2014-08-18 13:40:51

FBAndi - Hát igen nagyon elhatároztam. Nem tudom mi a neve, otthon van. Én is kíváncsi leszek hogy mit fog mutatni.
Hétvégén már kipróbálom.
FBAndi
2014-08-18 12:23:09

Nagyon elszánt vagy !! ;) De ez így van rendjén :) Milyet vettél? Majd tájékoztass az eredményről. :) Nekem 2 hónappal ezelőtt volt Clearblue, ilyen digitális, ami mosolygós-villogós "szmájli" jelezte, hogy ott az idő :) Vicces volt, aztán napokig láttam a mosi fejet :D. Bár nekem a nemvárt előtt 2 nappal is mosolygott...
KLANITA
2014-08-18 12:15:49

FBAndi - én vettem és ki is fogom próbálni, mindent be kell vettni a cél érdekébe! :-)
FBAndi
2014-08-18 11:37:16

Jah, és nem fogok szerintem használni ovu-tesztet. Te?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!