Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kehida. Az Ellen probiotikus tampont tudom javasolni, nekem bevàllt,néha 2-3 havonta csinálok egy " kúràt". Szerintem nagyon szépen helyrehoz. Lányok egy kérdés a ciklusom 22. Napján járok, és szurkoló érzéseim vannak a méh, petefészek tàjékon. A hőmet ma reggel 36.6 volt. Vajon reménykedhetek? 27-28 naposak a ciklusaim.
erdibetty
2014-08-22 20:42:26
Kehida. Az Ellen probiotikus tampont tudom javasolni, nekem bevàllt,néha 2-3 havonta csinálok egy " kúràt". Szerintem nagyon szépen helyrehoz. Lányok egy kérdés a ciklusom 22. Napján járok, és szurkoló érzéseim vannak a méh, petefészek tàjékon. A hőmet ma reggel 36.6 volt. Vajon reménykedhetek? 27-28 naposak a ciklusaim.
Moha13
2014-08-22 19:10:19
Szerintem odalenn nem kéne pálinkával próbálkozni...hiszen az mégiscsak egy érzékeny rész, a pálinka meg ugye alkohol. A nyálkahártyát meg is égetheti...inkább valami kíméletesebb módszert válassz...szerintem. :)
KLANITA
2014-08-22 16:32:10
Sziasztok!
Végre már nem barnázok, és csináltam egy ovu textett és teljesen pozitivlett, két csíkos. :-)) Hát már nagyon várom a férjem. :-)
maximail
2014-08-22 16:29:35
A pálinkával azért vigyázz, mert nyálkahártyán át is felszívódik, méghozzá elég gyorsan és alaposan! :-P
nikinokedli
2014-08-22 15:46:16
Kedina: lehet, hogy hülyének fogtok tartani, de amikor nekünk korábban gombás fertôzésünk volt, házipálinkát használtunk külsőleg. Viszketést is enyhítette, és sokkal hamarabb használt, mint bármi hüvelykúp vagy kence. Csak nagyon szárít. Nekem a számon herpeszre is csak a pálinka hat. Külsőleg. Inni nem szeretem.
plumeria14
2014-08-22 14:29:16
Adrienn830,
szerintem az, hogy ő nem látott "semmit" az ultrahangon, még nem jelenti azt, hogy nem is volt peteérésed...
Adrienn830
2014-08-22 13:36:46
Moha és Kedina! Én 16. cn on voltam Farkas Áginál magánrendelőjében tudott fogadni leghamarabb. Ott megvizsgált és Uh-al is és közölte nincs p-érésem na ez volt kedden, ovu tesztet hétfőn csináltam és 2.csik erős volt rajta. na ezt mondtam is neki és azt mondta a tesztek nem mindig megbízhatóak, na mondom szép.... 15000 ft ot hagytunk ott nála. csupa olcsóság.
kedina
2014-08-22 13:02:49
Plum
Hát nekem hétfőn, kedden, szerdán volt nyákom, most mást jön belőlem...még mindig nem volt szerintem ovum..de nálam volt olyan, hogy 2-3 napig volt, 1 nap szünet, megint volt, aztán következőnap éreztem, hogy kiszabadul.
Amikor átjárhatóságin voltam, előtte reggel volt tüszőrepedésem. Én azt mondtam volna nincs már nyák, mert én nem éreztem, de a doki megdicsért, hogy milyen szép ovulációs nyákom van. Szóval azért mert te nem tapasztalod, az nem azt jelenti, hogy nincsen. Szedesd a pároddal is méhpempőt, jót tesz a srácoknak is. 2-3 naponta legyetek együtt és kész. Ha már lazítottál lazíts is!! :)
De nyers méhpempő tényleg jobb hatással bír, mint a kapszulás.