Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBAndi
2014-08-21 08:19:38

Sziasztok!

kedina, szuper jó hír!! Akkor hajrá-hajrá, kekszelni kell :D

KLANITA, most hogy állsz? Nem lehetséges, hogy a menzeszed után volt ovud egyből?? Esetleg nem voltál beteg?

geranima, ezt a rendszer nekem is kiírta :) Szerintem csak annyi, hogy nem 28 napos a ciklusod és/vagy nem a 14.napon van az ovud. Ennyi, nem kell megijedni tőle, nem vagyunk egyformák ;)

Fantasyc nálatok mi újság?

Moha, jobban vagy? Remélem lelkileg is gyógyulgatsz már!

nikinokedli, gratula neked :)

Hát, az én testem megszerette ez a 36,5-öt :D. Nagyon vicces "görbém" van :)... Remélem nem marad ilyen ciklus végeig :)
nikinokedli
2014-08-21 08:07:46

Csajok!
Amikor nekünk összejött a baba, épp akkor mentünk nyaralni. Byaralásunk 2.-3. Napján lehetett a tüszőrepedés. Mértem, de nem bíztam annyira a mért értékben, hiszen más volt a klíma, a napi programjaink. A többivel ellentétben abszolút nem éreztem, hogy melyik oldalt érik a tüsző, vagy mikor reped meg. Elengedtük magunkat, én mondtam is a férjemnek, hogy ez tuti nem a mi hónapunk lesz, egyáltalàn nem számítottam rá. Egy dolog biztos: a feltételezett ovu előtt és után 8 napig, szóval egyhuzamban 16 napon keresztül minden nap összebujtunk :) a jószeszten halvány pozi volt cilkus vége felé, majd néhány nap alatt teljesen negatîv lett. Szerintem csak a 10 nap környékén újratermelődő lh hormont mutatta ki. Aztán ovu utáni 12. Napon szinte teljesen negatívat teszteltem, ki is dobtam, bár tudtam, làttam rajta egy észrevehetetlen 2. Csíkot, csak annyira nem bíztam abban a hónapban... Aztán 13. Napon pedig látható két csík lett.
Ne adjátok fel! :)
Itt a gőrbém hozzá.. Tovább mértem, nem jelöltem be rajta, hogy terhes vagyok...
Bebus24
2014-08-21 07:09:50

Plumeria14, kedde volt ovum, de aznap is, meg màsnap is szurkàltam, ma még nem èreztem, mert nem règen keltem! :)
kedina
2014-08-20 22:59:16

Moha
Egy rokon szedte, akik kb 10 próbálkozás hónap után kezdték el szedni és a 2. méhpempős hónap után ott volt a babó. Most novemberre várják ha jól emlékszem. Ők mást nem szedtek, csak ezt. És szerintem IR lehet a lánynál, terhességi diabétesze lett. Szóval egy IR azért érdemes gatyába rázni előtte.

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm! :)
Ma még megvolt szerintem a tüszőm, mert fájdogált. Meglátjuk, talán ma éjszaka reped..
geranima
2014-08-20 22:32:15

Sziasztok!
Eddig csendben figyelgettem mi is zajlik ezen az oldalon,hősiesen töltögettem a kis elektronikus :) naptáramat, próbáltam mindenhez értelmes képet vágni, de ha nem ment rögtön utána néztem mit nem értek....férjemmel lassan egy éve próbálkozunk,sajnos ezt az oldalt csak pár hónapja találtam meg, eddig minden oké volt, de ma kaptam egy rendszer üzenetet:-FIGYELEM! Az eddig bevitt adataidból végzett számításaink alapján az ovulációd valódi időpontja eltér a népességi átlagtól! ...szeretném ha valaki súgna nekem, mert ezzel tényleg nem tudok mit kezdeni, nem értem mit jelent.....
Válaszokat előre is köszönöm!
legyen szép estétek!
Viktória4
2014-08-20 21:59:00

Sziasztok!Sajnos nekem is esett a hőm mára és pár pattanás is megjelent. :-( Légyszi fújjátok hátha visszamegy.
Mindenkinek megy a drukk!
KLANITA
2014-08-20 20:28:50

plumeria14 - megnéztem és hát mindig máskor volt 12-19. napig. múlt hónapba meg nem is volt. a hőm ált 36,6 körül volt.
Hát figyelem hát ha elkapom, meg csinálok majd ovu tesztet is, hát ha.
Szereintem dokihoz is elkénne mennem.

plumeria14
2014-08-20 20:19:29

Moha,
nekem úgy tűnik, hogy most álltál az ovu utáni pályádra :) Én teljesen "véletlenül" kezdtem el az első napon a méhpempőt...akkor jártam épp a dm-ben és nem is terveztem, hogy veszek, egyszerűen csak belekéreszkedett a kosaramba ;)

Klatina,
korábban mennyi szokott lenni a hőd ovu után és általában hányadik napon szokott lenni az ovud? Ezek mindig jó kiindulási alapok, amihez viszonyítani lehet. Nekem általában a 11-12. napon van ovum és eddig csak egyszer volt olyan, hogy a 10. napon, amikor mentem volna tüszőkukkra már szétdurrant, de az előző ciklusban utrot szedtem, ami rendesen bekavart nemcsak abba, hanem a következő ciklusomba is :( Szerintem néhány napon belül kiderül, hogy merre alakul a hőd.
KLANITA
2014-08-20 19:17:19

Moha13- nekem is úgy szokott lenni hogy 3-4 mensi és utána 1 vagy 2 nap pici barnázás. De most már több mint egy hete tart a mensim. Még ilyen nem volt. Ma pl egész sok volt.

plumeria14- én nem tudom ennyire mi lehet. Bár utána olvastam és azt írták nem gond. De olyan jó lenne ha ebbe a hónapba jönne össze, csak így nem tudom vajon mikor lesz az ovum, befolyásolja ez?!

Moha13
2014-08-20 19:09:36

Klanita
És máskor nem szoktál barnázni mensi után? Vagy nem ilyen sokáig? Mert nálam pl. változó, van, amikor 3-4 napig megvan, még 1-2 napot barnázok és kész, de van, hogy egy hétig is látom nyomait a mensinek...

Plumeria
Ezen gondolkodtam pont, hogy a méhpempőt fontos a ciklus elején kezdeni, vagy mindegy mikor? Mert én most szedem pár napja, amikor elkezdtem szedni, másnap már elmúlt a barnázás, amiről azt hittem, már sosem lesz vége. Viszont a görbémből úgy tűnik, most volt ovum. Valószínűleg a gyógyszer kitolta az egészet, így nem is jött meg tegnap. Szerinted (mert te már sok görbémet láttad) is most lehetett ovum?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!