Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Moha, én kérdeztem!Elég húzós ára van én is néztem!Nem tudom, hogy nekem jó lenne e így, hogy endóm is van!Erre még rákeresek jobban a neten!
Moha13
2014-08-19 16:07:39
Sziasztok!
Valaki kérdezte itt a méhpempőt. Nekem apukám szedett, de ha elfogy, akkor kapszulásat veszek majd szerintem, mert nyersre nincs pénzem...szerintem az is teljesen jó :)
Amúgy azon a méhpempős oldalon van egy csomó hozzászólás, hogy kinek miben segített a méhpempő és köszönik, milyen szuperül vannak, én meg rákerestem egy névre, aki meddőség kapcsán írt pozitív hozzászólást, hogy nekik segített, gondoltam, ráírok valahol facebook-on,hogy meddig szedték, tényleg segített-e, stb. ...és nem találtam senkit ilyen névvel...puszta kíváncsiságból rákerestem még egy névre, megint semmi...aztán még vagy 4-5 névre ugyanazzal az eredménnyel. Most komolyan, mennyi az esély arra, hogy 2014-ben 8-10 névből egyet se találjak meg sehol, sem facebook-on, sem sehol máshol a neten, csakis ezen az oldalon, ahol dicsérnek egy adott terméket. Elég kiábrándító, hogy kamunevekkel meg véleményekkel próbálják fényezni magukat. Ez azért is gáz, mert a méhpempő tényleg szuper dolog és hatásos is, nincs erre szükség, a csalásra...elég hiteltelenné tette magát az oldal a szememben.
atthemoment
2014-08-19 16:06:46
BVeronika, Viktória4
Szerintem egy 10es érzékenységűvel már tesztelhettek.
Jó kis szülinapi ajándék lenne:-)
Én annyit képzelgek rajta, hogy hogy mondanám el ha végre 2 csík lenne...
Ti együtt teszteltek majd vagy párotok nélkül?
Katicabogár5
2014-08-19 15:25:39
Bveronika és Viktória ígéretes a görbétek. Hasonló mint az enyém és én babás lettem.
A mi sikerünk talán az is volt hogy pont elengedtük mind a ketten. Azt mondtuk majd össze jön, jön ha akar még már terveztük az őszi orvoshoz menést. És láss csodát össze jött. Igaz Hőmérőztem de olyan hülyén indult a hónap meg a férjem is több naponta jött haza. Nem is az nap voltunk együtt amikor ovum volt. Nem is bíztam/tunk ebben a hónapban. És még itt van a kis angyalkánk. És igaz hogy nem szabad rágörcsölni mert nekünk is akkor jött.
Kívánom nektek is hogy mielőbb megérkezzen a kis csodátok!
BVeronika
2014-08-19 15:20:40
Viktória4 szép görbe, ebből még bármi lehet. :-) Nekem holnap lesz a 12.dpo-m, és tudom, hogy még korai tesztelni, de lehet, hogy mégis fogok. Holnap lesz "apa" szülinapja, jó lenne ha meglephetnèm azzal, hogy babánk lesz. :-) Szerintetek teszteljek vagy várjak még?
FBAndi
2014-08-19 14:05:42
Viktória4,
Persze, hogy lehetsz babás!! Sőőt, nagyon szép a görbéd, ígéretes :) Én pozitív ovu-teszt (jósteszt) ellenére sem lettem babás :D Szerintem pár nap múlva próbáld meg egy terhességi teszttel :) Drukkolok neked!
Viktória4
2014-08-19 13:57:14
Sziasztok!
Szerintetek ha az ovuteszt mint jósteszt ma totál hómező akkor már nincs esély a babára?Volt valaki úgy,hogy teljesen negatív jósteszt ellenére mégis babás volt?
Köszönöm!
KLANITA
2014-08-19 12:16:10
Kedina- én is várom a beszámolót, hogy mit látattok! )
jniki82
2014-08-19 12:03:44
Lányok tudom többen használtok itt méhpempőt.Ti honnét rendelitek?Köszi
plumeria14
2014-08-19 11:45:19
kedina,
inszem és minden egyéb orvosi "beavatkozás" most jegelve. Akupunktúrára szept. 17-re kaptam időpontot az intézetvezetőhöz, majd meglátjuk, hogy jó lesz-e az időpont...elvileg ovu környékén leszek akkor és nem a ciklus elején, ahogy a másik dokinő mondta, de ez volt a legkorábbi időpont, amit kaptam.
Nekem most a hétvégén várható az ovu (bár tegnap óta érzékelek már némi nyákot), úgyhogy résen leszünk :)
Elvileg nem terveztem nekifutni a Merionalos inszemnek, de lehet, hogy ősszel mégis csak bevállalom majd...gondolkoztam és szerintem nem lenne hátrány, ha látnánk, hogy ennek a szernek milyen hatása van a petéimre, hogy ne a méregdrága lombik alatt derüljön ki, hogy nem érlel nálam elég tüszőt, amit le lehet majd szívni. Olyan főpróbának gondolom és ha már megvettem, akkor adjunk neki (is) egy esélyt...de még nem most.
Te/ti mit gondoltok erről?