Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KLANITA
2014-08-24 13:37:12

Sziasztok!

Bveronika, Viktória- sajnálom, remélem a köv hónap sikerül.

Én így állok már talán túl az ovun most várakozunk, remélem ....remélem :-)
Moha13
2014-08-24 11:41:39

Sajnálom, Lányok...kitartás! (hug)

BVeronika
2014-08-24 11:18:27

Sziasztok! Nekem ma sajnos megjött. :-( Sebaj, új hónap, új remény. :-) Így alakult végül a hőm. Leesett "szépen"...
Viktória4
2014-08-24 08:43:16

Sziasztok!
Ma esett a hőm,biztos mensi lesz! :'(

Veronika Veled mi újság,hogy állsz?
Viktória4
2014-08-23 22:33:32

Fantasyc!Köszönöm,még reménykedem!

Mónika!Szerintem a holnapot kihagyom és ha addig nem jön meg hétfőn tesztelek újra.
Most a netről rendelt one step nevű tesztem van,de lehet veszek másfélét.
monika80
2014-08-23 21:44:59

Viktoria4

Mikor fogsz megint tesztelni?

Szerintem tesztelj másikkal,próbáld meg megint
Mirmite
2014-08-23 21:16:48

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönöm szépen!:-)
Plumeria A gyanus jelek először is hogy nem esett le a hőm
ahogy szokott 2 nappal a mensi előtt,aztán nem múlt a mellfájdalom hanem erősödött és kicsit oldalt kieresedett(férjem vette észre)bővebb hüvelyváladékom lett,nem jött elő a szokásos mensi előtti 1-2 pattanásom,és utólag ide sorolom azt is hogy kb 1 hete nem naponta tudok nagy wc-zni hanem 2 naponta.Mindent ugyanúgy csináltunk mint előtte,ami nálunk a 2 naponta együttlétet jelentett:)
Akik itt vagytok ezen az oldalon mind megérdemelnétek ezt az érzést:)Leírhatatlan!Drukkolok mindenkinek!
Kicsit február óta a fórumozást hanyagoltam,próbáltam elengedni a dolgot,lehet ez jött be:)De igazándiból szerintem a HSG hozta egyenesbe a dolgokat!
Moha sajnálom a történteket de hamarosan Te is követni fogsz:)
A babás topicba is majd írok,csak babonából még várok:)
Fantasyc
2014-08-23 19:50:57

Sziasztok!

FBAndi: Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de a párommal úgy döntöttünk, hogy egy kicsit kikapcsolódunk és elmentünk egy hosszú hétvégére. :-) Nem tudom, hogy írtam-e, de szeptember 8-án lesz a műtéte, addig pihi. :-)
Azért vezetem a hőmet és nem adom fel addig sem. Úgy vagyunk vele, hogy ezt megcsináltatjuk és utána semmi nem áll az utunkba. Egy picit összebújtunk tegnap és ma, hátha a gyógyvíz besegít, de most rendeztem magamban a dolgokat, nem fogunk összetörni, ha nem jön össze. Már annak is örülnék, ha a ciklusom rendeződne és nem 23 napra jönne meg.

Mirmite, gratulálok!!!!

Viktória, nagyon szép az a görbe, még nem adnám fel!!! Szorítok nagyon!!! :-)
KatkaManó
2014-08-23 19:39:21

Mirmite!
Hatalmas gratul :))))))
Nagyon megérdemelted màr. Sok erőt és egészséget és hidd el minden rendben lesz !!!
Azért gyere beszàmolni a fejleményekről :)
KatkaManó
2014-08-23 19:39:08

Mirmite!
Hatalmas gratul :))))))
Nagyon megérdemelted màr. Sok erőt és egészséget és hidd el minden rendben lesz !!!
Azért gyere beszàmolni a fejleményekről :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!